Günaydın kızlar a.s. hiç tadım tuzum yok bugün...
Herkeze günaydın bugün hava çok kötü bende annemlere gidecem hiç evden çıkasımda yok valla sizler neyapıyosunuz dün yürüyüşe çıktım 1 saat kadar akşam heryerim ağrıdı hele belim resmen oturamadım aklınızda bulunsun sizinde böyle beliniz ağrıdığında hemen banyoya girip sıcak bi duş alın gerçekten çok iyi geliyo.
günaydın kızlar domuz gribi hakkında ben aşı olmaya karar verdim salı günü kendi dr uma da sorduktan sonra büyük ihtimalle olucam
çünkü artık dr lar önermeye başlamış, doğum yapacağım hastanedeki iki kadın doğum prof.u da önermiş ve kızlar olmuşlar.
Domuz Gribi Aşısı Yapılmalı mı Yapılmamalı mı ?- Doktorsitesi.com
bu yazıyı da sabah buldum
kızlar Allah bin kere razı olsun benim patronumdan hiç böle davranmadı ben bebğime bakacak biri olmadığı için işi bırakmak zorundayım ama adam genede tazminatını öderim dedi ayrılacağım içinde çok üzülüyorum
gunaydın kızlar bu fatos nerde yaaaamafoldumben
Yavaş yavaş fikrimiz değişti canım. Ben de olucam haftaya kontrole gittiğimde tekrar konuşurum, 10 gün sonra raporu uzatmak için hastaneye gittiğimde de vurulurum herhalde. Bana geçen ay Aralıkta gelen aşıları önericem demişti zaten doktorum.
Her yerde vurmuyorlarmış bi de hamileler için olanından. Benim eşim de vuruldu dün sağlık ocağında, sana da vuralım eşin hamile koruyucu olsun demiş doktor. Ama hamilelerinkini belli kadın doğum hastaneleri ve halk sağlığı merkezleri vuruyormuş.
günaydın kızlar domuz gribi hakkında ben aşı olmaya karar verdim salı günü kendi dr uma da sorduktan sonra büyük ihtimalle olucam
çünkü artık dr lar önermeye başlamış, doğum yapacağım hastanedeki iki kadın doğum prof.u da önermiş ve kızlar olmuşlar.
[Domuz Gribi Aşısı Yapılmalı mı Yapılmamalı mı ?- Doktorsitesi.com[/url]
bu yazıyı da sabah buldum
YA BEN KORKUYOOOM BU AŞIDAN 10-20 YIL SORA ÇIKARMIŞ ACISI ....YA BEBEĞİMDE Bİ HASTALIK BİŞİ OLURSA SORADAN .....YAPTIRMIYCAM BEN ZATEN OCAK SONUNDA DOĞUM İZNİNE AYRILCAM .... O ZAMANA KADAR İŞALLAH BİŞİ OLMAZmirmirmirmir
Bende aynı şekilde öyle duydum kendim için endişelenmiyorum ya bebeğime bi etki yaparsa diye korkuyorum neyapcaz bilmiyorumda allah korusun hepimizi gerçekten korkuyorum bende...
Berrinciğin bende düşünüyorum galiba Şu Amerika'dan gelen hamileleri özel olan iğneden. 6 aylık bebek domuz gribi oldu ve hiçbir hastane kabul etmedi o haberden sonra bende düşünüyorum.dr a soracağım birde bakalım ne diyecek.olsam dert olmasam dert.Sonradan felçe kadar sebep olabiliyormuş diyorlar ee olmasam ölüm olur ayy valla düşün düşün çıkamıyorum bu aşının içinden.
Dün doktora gidecekti ama çoktaaan haber verirdi bize. Belki doktordan bir yerlere gitmiştir akşam da dönmemiştir. Kötü bir şey yoktur inşallah:Saruboceq:
fatoş akşam msne gelmedi mi haber yokmu daha :uhm:
evet burda da iki hastanede vuruluyormuş hamileler için olanından. sadece tc kimlik numarasını verip oluyormuşsun. benim eşim olmak istemiyor onla başım dertte Çok üzgünüm çoook
YA BEN KORKUYOOOM BU AŞIDAN 10-20 YIL SORA ÇIKARMIŞ ACISI ....YA BEBEĞİMDE Bİ HASTALIK BİŞİ OLURSA SORADAN .....YAPTIRMIYCAM BEN ZATEN OCAK SONUNDA DOĞUM İZNİNE AYRILCAM .... O ZAMANA KADAR İŞALLAH BİŞİ OLMAZmirmirmirmir
Berrinciğin bende düşünüyorum galiba Şu Amerika'dan gelen hamileleri özel olan iğneden. 6 aylık bebek domuz gribi oldu ve hiçbir hastane kabul etmedi o haberden sonra bende düşünüyorum.dr a soracağım birde bakalım ne diyecek.olsam dert olmasam dert.Sonradan felçe kadar sebep olabiliyormuş diyorlar ee olmasam ölüm olur ayy valla düşün düşün çıkamıyorum bu aşının içinden.
plaj canım zaten tazminatı almadan çıkmıcam sonra yaza kadar bebişi büyütür ya anneme ya kaynanama bırakır iş ararım nasip sonuçta birtek burası mı var işyeri öyle düşünüyorum artık ama ne yaparsa yapsın hakkımı alıcam gerekirse dava açarım zaten daha önceden bu şefin bu işyeri açıldığından beri çalışıpta okadar emeğine acımadığı 4-5 kişi işi bıraktı şirkete dava açtı onlara şahit olsam hem onlar hem ben kazanırız valla çok zorlarsa beni kozlar bizim elimizde yani kötükedihüso
esma maşallah de kız herkes bir olmuyor hamile bir kadının çalışması çoğu işverene abes geliyor anlamıyorum bu insanları kanunlar aslında bizden yana ama çok bilinçli olmak lazım bence
ebrucum boşver en iyisini yapmışsın sende bebiş doğunca bakacak birileri varsa bırakırsın başka bir iş bakarsın nasip Allahım herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq: