2010 Şubat Anneleri

aman insan ne yapacağını sapıtıyor ilerde yan etkileri var çok tehlikeli diyorlar ALLAH korusun olmasan bir dert bende kesin olmayacaktım ama neler duyuyoruz bende druma sormamıştım hiç çünkü kesinlikle yaptırmayacaktım ama bu gidişimde sorcam
acaba aşıyı şimdi yaptırdığımızda bebeğimizin doğduktan sonra gripten korunmasına faydası oluyor muymuş biliyormusunuz kızlar çünkü doğumdan sonra herkes görmeye gelicek öpmeye kalkacak ve kaçınılmaz son öpecekler tabi birde hastanelerde risk var inanılmaz derecede bende bunlar yüzünden düşünüyorum artık aşıyı ama yine de kararsızımkafamçokkarýþtý

bilgencim yoktur önemli bişey inş. alışveriş yapmaktan falan bahsediyordu ya belki işi falan vardır iyi düşünelim iyi olsun dimi ama :1hug:

günaydın canlarım nasılsınız bakalım....
bende iyim ..akşam hiç uyuyamadım karnım taş gibiydi azda kasılmalarım oldu saga sola dönrken valla az biraz korktum noluyo diye.ama 10-15 dk sonra geçti.
geçmişi şöyle baktımda esmacım sondadan bahsetmişsiniz.sezeryah olursa nasıl takılacak acır diye...canım bende sezeryar oldum ama önce sonda takılmıyo.yani ameliyat bitimine yani bebek doguyo.dikişler dikiliyo artık seni kaldırmalarına yakın sondayı takıyorlar.zaten epidural oldugu için hiç asla hissetmiyorsun taktıklarını .hatta ben hiç fark etmemiştim tatıklarını.yataga yatırırlarken bune dedim.kalkamayacagın içi sonda taktık dediler.gecede çıkartıyorlar.oda hafif çizik acısı gibi acıyo okodor korkma yani...

domuz gribine gelince ben zaten grip aşısı olmuştum oyeterli şuan.kardeşimde hemşire asla tavsiye etmiyo.en azıdan bu yıl beklensin dedi.doktoruma da danışmamıştım bilmiyorum yani..

günaydın kızlarr
ben daha yeni uyandım bi size bakayım dedim şimdi kahvaltı edip pazara gidecem
hava çok soğudu yağmurlu, kalın giyineyim bari..
biz dün doktora gidecektik olmadı salıya erteledik zaten günü de tam dolmamıştı randevunun. ama kızımı göresim var çok özledimm kaç gr oldu acaba çatlıycam..
hepinize hayırlı cumalar.. inşallah güzel sağlıklı bi gün geçiririz. ben kaçtım, görüşürüzz inşallah akşam üstü..

evet canım dinlencem inş. öğlene kadar uyurum tabi sonra msne gelirim buraya da bakarım gezerim ay o kadar çok planım varki sabırsızlanıyorum artık :dance:sositososito

kızlar gunaydın.... herkese hayırlı cumalar... bugunku konumuz domuz grıbı sanırım bende yaptırmıcam ne idüğü belirsiz bı asıyı yaptıramam walla...

benim bugün işyerinde son günüm senelik iznimden 5günüm var önce onu kullancam sonrada ayın 18inden itibaren raporluyum bugün akşam olur muki hihoyyythihoyyyt
hadı gozun aydınnnn dakıkaları sayarsın sen sımdı kaydirigubbakcemile2

Kızlar bİŞey dİcem yÜrÜyÜŞ yapanlar kendİnİzİ Çok yormayın doktorlar 20 dk aÇık hava yeterlİ oluyo fazlası zararlı olabİlİrmİŞ
benımkıde sabah 20 dk aksam 20 dk dedı. 20 dk dan fazla yurume erken dogumu tetıklersın dedı walla kusum kafamçokkarıştı

ya kızlar fatos 2 gundur yok dun doktora gıdıcektı kımsede telı yokmu yaaaaa -tatlicadiarzu-

kızlar sağlık ocağına gidince domuz giribi aşısı geldi vurulacaksan şu hastanelere git dediler

bu yürüyüş meselesi ne yahu ben sabah akşam işe yürüyerek gidip geliyorum yukarı yarım saat aşağı 20 dk felan yürüyorum ama dinlenerek bakalım ben yarın doktora gidicem nasipse durumlar nasılmış öğrenicem

arkadaşlar bide ben daha acemiyim bu cetvelleri oraya nasıl eklediniz çok şekerler becerebilirsem bende istiyorum:))

Günaydın canım. Hayırdır niye böyle keyifsizsin canım?

Saol canım a.s.
Bu hafta çok yoğundum, bugünde haftanın son günü bisürü işim var ondan biraz tatsızım, birde uykularımda bir garip oldu uyuyamıyorum hepsi üst üste geldi yarın bol bol dinlenicem düzelicem inş.
Kızlar yaaaa ben daha hiçbir hazırlık yapmadım yıkanacak ütülenecek aman gözümde öyle büyüyor ki anlatamam. Ev temizliğide cabası....

fatıma kuşum bende hiç bi hazırlık yapmadım valla napıcaz bilmem bide görümcemi evlendircez bir ay sorna karnım burnumda off offf

X