2010 Şubat Anneleri

Valla canım al benden de o kadar hazırlıklara başlamak lazım yavaştan. Ben kıyafetlerini yıkamaya başladım azıcık azıcık iki gecedir atıyorum, en azından hastane çantamızı hazır tutmak lazım. Yoksa hazırlıksız yakalancaz bu tembellikle. Evde çok iş var daha valla mafoldumben yatak falan bakmadık biz de yarın bakıcaz nasipse oda boşaltılcak ayarlancak temizlencek oof of. Bi de ben son zaman kalsın son bir iki hafta koşuşturayım istemiyorum zaten 37 haftanın sonuna kadar çalışcaz. Çokçalışmak lazım çooook:sinifsinif:

Öğle tatilinde gittim bi tane lohusa geceliği aldım hem uygun fiyata buldum iyi denk geldi. Artık 2 gecelik 2 pijama takım oldu benim ihtiyaçlarım da bitti. Şu oda işini de halledersem rahat rahat beklicem artık

Başlamak lazımda nasıl bilmiyorum, hafta içi hiç vaktim olmuyor, gündüz iş akşam yemekti bulaşıktı, sonra oğlumun dersiydi beslenmesiydi derken vaktimde kalmıyor halimde. Hafta sonu ancak evi toparlayıp az biraz dinlenmeye çalışıyorum, iznede geç ayrılmayı düşünüyorum daha bir ay var iznime. Eve kadın tutuyorum ondan çok ben yoruluyorum birde baştansavma yapıp gidiyorlar verdiğim paraya üzülüyorum, kendim yapabildiğim kadar yapayım diyorum becerebilirsem.

benimde gözümde büyüyor işler
hersey yıkanacak ütülenecek
ev temizliğinede yardımcı alırım heralde
çok şükür eksiklerimiz bitti herseyimizi aldık

selam kıslar nasılsınız umarım herkesler iidir ben pek sık gelemiyorum.hayırlı cumalar herkese

selam kızlar.

umarım herkes iyidir.
aman dikkat edin kendinize, hazırlık yapayım, eksikleri tamamlayayım diye yormayın kendinizi. allaha emanet olun.

kıslar siz yüzüstü yatıyomusunuz doktor bana yatmamam gerektiğini söledi hep yan yatıcakmışım

selam kızlar.

umarım herkes iyidir.
aman dikkat edin kendinize, hazırlık yapayım, eksikleri tamamlayayım diye yormayın kendinizi. allaha emanet olun.

canım sen yatıyomusun oyle bıseyler duydum gecmıs olsun ıyımısın?

kıslar siz yüzüstü yatıyomusunuz doktor bana yatmamam gerektiğini söledi hep yan yatıcakmışım

yok yaw daha neler sırt ustu bıle yatmamak lazım artık ama arada uykumdan sırt ustu uyanıyorum...

Sağ sol sırt üstü hiçbir şekilde rahat edemiyorum, şu iki ay hayırlısıyla bir geçseydi.

kızlar merhaba acil bişey sormam lazım.. 32. haftada almam gereken iş göremezlik raporunu ssk ila anlaşmalı bir hastaneden alabilirmiyim bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırmı lütfen.. bide 32 haftam bugün bitiyor sanırım bugün almam lazım değilmi

Anlaşmalı hastaneler veriyor diye biliyorum Seldacım, bende 23 ünde gidicem, ssk ile anlaşması var gittiğim hastanenin.

canım sen yatıyomusun oyle bıseyler duydum gecmıs olsun ıyımısın?

yok yaw daha neler sırt ustu bıle yatmamak lazım artık ama arada uykumdan sırt ustu uyanıyorum...

cnm ben yine karıştırdımmı sırt üstüyle yüz üstünü bilmem.göbeğimin üstüne yatmayı değilde göbeğim yukarı karşı geicek şekilde yatmayı kastetdimdi:kedi:

bende geldim nerde bu kısların gerisi bakim bugün hafta sonuda değil çalışanlar nereye gitti :sm_confused:

şu bebek süslerini kendi yapan varmı bebek şekerlerini falan çok güzel yapıyolar bişey düşündünüzmü hastane için falan??

Haklısın canım senin bir çocuk daha var ilgi bekleyen tabii. Allah yardımcın olsun.

Bana 4. aydan itibaren sol tarafıma yatmam gerektiğini söyledi. Zaten sırtüstü falan yatınca belim ağrıyor.

bende geldim nerde bu kısların gerisi bakim bugün hafta sonuda değil çalışanlar nereye gitti :sm_confused:

Ben burdayım ama çok işim var arada kaçamak girip bakıyorummsositososito

şu bebek süslerini kendi yapan varmı bebek şekerlerini falan çok güzel yapıyolar bişey düşündünüzmü hastane için falan??

Ben yapmayı düşünüyorum ama hastane için değil mevlüt için 50 tane falan yapıcam.
Hastaneye çikolata götürücem 1 kutu yeter. Malzemlerimi alayım bu ay da önümüzdeki ay yaparım akşamları yavaştan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…