Saol canım a.s.
Bu hafta çok yoğundum, bugünde haftanın son günü bisürü işim var ondan biraz tatsızım, birde uykularımda bir garip oldu uyuyamıyorum hepsi üst üste geldi yarın bol bol dinlenicem düzelicem inş.
Kızlar yaaaa ben daha hiçbir hazırlık yapmadım yıkanacak ütülenecek aman gözümde öyle büyüyor ki anlatamam. Ev temizliğide cabası....
fatıma kuşum bende hiç bi hazırlık yapmadım valla napıcaz bilmem bide görümcemi evlendircez bir ay sorna karnım burnumda off offf
Valla canım al benden de o kadar hazırlıklara başlamak lazım yavaştan. Ben kıyafetlerini yıkamaya başladım azıcık azıcık iki gecedir atıyorum, en azından hastane çantamızı hazır tutmak lazım. Yoksa hazırlıksız yakalancaz bu tembellikle. Evde çok iş var daha valla mafoldumben yatak falan bakmadık biz de yarın bakıcaz nasipse oda boşaltılcak ayarlancak temizlencek oof of. Bi de ben son zaman kalsın son bir iki hafta koşuşturayım istemiyorum zaten 37 haftanın sonuna kadar çalışcaz. Çokçalışmak lazım çooook:sinifsinif:
selam kızlar.
umarım herkes iyidir.
aman dikkat edin kendinize, hazırlık yapayım, eksikleri tamamlayayım diye yormayın kendinizi. allaha emanet olun.
kıslar siz yüzüstü yatıyomusunuz doktor bana yatmamam gerektiğini söledi hep yan yatıcakmışım
canım sen yatıyomusun oyle bıseyler duydum gecmıs olsun ıyımısın?
yok yaw daha neler sırt ustu bıle yatmamak lazım artık ama arada uykumdan sırt ustu uyanıyorum...
canım ben çekirge devlette yapıcam inş. faruk dinçşahin doktor
çizelge içinde son satını söle yapalım cnm
canım çok saol son satım 6 mayıs
tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;29/st/20100210/k/b422/preg.png[/img]
[/url]
bunu takip çizelgesine yapıştır canım
Başlamak lazımda nasıl bilmiyorum, hafta içi hiç vaktim olmuyor, gündüz iş akşam yemekti bulaşıktı, sonra oğlumun dersiydi beslenmesiydi derken vaktimde kalmıyor halimde. Hafta sonu ancak evi toparlayıp az biraz dinlenmeye çalışıyorum, iznede geç ayrılmayı düşünüyorum daha bir ay var iznime. Eve kadın tutuyorum ondan çok ben yoruluyorum birde baştansavma yapıp gidiyorlar verdiğim paraya üzülüyorum, kendim yapabildiğim kadar yapayım diyorum becerebilirsem.
kıslar siz yüzüstü yatıyomusunuz doktor bana yatmamam gerektiğini söledi hep yan yatıcakmışım
bende geldim nerde bu kısların gerisi bakim bugün hafta sonuda değil çalışanlar nereye gitti :sm_confused:
şu bebek süslerini kendi yapan varmı bebek şekerlerini falan çok güzel yapıyolar bişey düşündünüzmü hastane için falan??