2010 Şubat Anneleri

herkeslere günaydııııııııııııııınnnn kucak dolusu sevgileeeerrr.... (radyo programcısı gibi oldu yaw CADIARZU)

zehra günaydın
tuğba ne güzel valla izne ayrılman biz daha çalışıcaz Allah ın izniyle

benim bugün işyerinde son günüm senelik iznimden 5günüm var önce onu kullancam sonrada ayın 18inden itibaren raporluyum bugün akşam olur muki hihoyyythihoyyyt

Ne güzel gözün aydın. Ben kullanmamayı düşünüyorum son üç haftaya kadar. Böylece bebek doğduktan sonraya ekleteceğim kullanmadığım iznimi. Emzirirken falan daha çok lazım evde olmak diye düşünüyorum. Şimdilik kör topal bir şekilde idare ediyorum. Sen neden sona ekletmeyi düşünmedin Tuğba?

Bugün annelerimiz tembellik yapıyor galiba:nazar: Dün sabah muhabbet koyuydu bugün sakin

Kızlar hepınıze gÜnaydınlarrr Çookkk ÖpÜyorum sızlerıı kızlar fatoŞtan hala haber yok Çok merak ettım yaaa tuĞba hadı yıne ıyısın caaanıımmmm

Herkeze günaydın bugün hava çok kötü bende annemlere gidecem hiç evden çıkasımda yok valla sizler neyapıyosunuz dün yürüyüşe çıktım 1 saat kadar akşam heryerim ağrıdı hele belim resmen oturamadım aklınızda bulunsun sizinde böyle beliniz ağrıdığında hemen banyoya girip sıcak bi duş alın gerçekten çok iyi geliyo.

maşallah canım kızına. :nazar: doğumu da bu kadar kafana takma,hakkında hayırlısı olsun. kim bilir belki de en acısız, en rahat doğumu sen yaparsın aramızda.

sağol canım benim işallah.......işallah hepimiz için acısız en acısızından olura.s.

Kızlar bıŞey dıcem yÜrÜyÜŞ yapanlar kendınızı Çok yormayın doktorlar 20 dk aÇık hava yeterlı oluyo fazlası zararlı olabılırmıŞ

günaydın kızlarrrrrrr
gözlerim açılmıyor uyumak istiyorum.havada kötü zaten tam gir yorgan altına uyu o hava var.bende izne çıkmak istiyorum Ocak ortasına kadar çalışamıyacağım galiba valla öyle zor geliyorki çalışmak.neden 4 ay izin ya bari 6 ay falan yapsalar

Ne güzel gözün aydın. Ben kullanmamayı düşünüyorum son üç haftaya kadar. Böylece bebek doğduktan sonraya ekleteceğim kullanmadığım iznimi. Emzirirken falan daha çok lazım evde olmak diye düşünüyorum. Şimdilik kör topal bir şekilde idare ediyorum. Sen neden sona ekletmeyi düşünmedin Tuğba?

öyle düşünüyordum canım bebişimle biraz daha kalmak istiyordum ama şef müsade etmiyorki sekreterimizi bu ay sonu işten çıkarıyorlar çıkışı verildi bile sıra bende bana da ses etmiyorki işi öğreteyim diye raporum bitince benide yollayacaklar biliyorum adam geldiği günden beri sevemedi gitti ikimizide, ikimizin yerine de eleman aldı büyük ihtimalle rapor dönüşü sepetleneceğim yok süt iznin var yok erken gidiyorsun falan filan bahane edecekler hamileliğin başından beri kendi gitsin diye eziyet ediyor zaten çıkaracaklar beklememe hiç gerek yok dedim yılsonu geliyorya bende onları zor durumda bırakcam adam çok ağlattı çok üzdü beni hakaretleriyle eziyetleriyle ondan yani :çok üzgünüm:

Kızlar bİŞey dİcem yÜrÜyÜŞ yapanlar kendİnİzİ Çok yormayın doktorlar 20 dk aÇık hava yeterlİ oluyo fazlası zararlı olabİlİrmİŞ

Günaydın...........ben hiç yürüyüş yapamadım yaa bende halsizlikler hiiiç bitmedi heralde kansızlıktan .......:1no2:

öyle düşünüyordum canım bebişimle biraz daha kalmak istiyordum ama şef müsade etmiyorki sekreterimizi bu ay sonu işten çıkarıyorlar çıkışı verildi bile sıra bende bana da ses etmiyorki işi öğreteyim diye raporum bitince benide yollayacaklar biliyorum adam geldiği günden beri sevemedi gitti ikimizide, ikimizin yerine de eleman aldı büyük ihtimalle rapor dönüşü sepetleneceğim yok süt iznin var yok erken gidiyorsun falan filan bahane edecekler hamileliğin başından beri kendi gitsin diye eziyet ediyor zaten çıkaracaklar beklememe hiç gerek yok dedim yılsonu geliyorya bende onları zor durumda bırakcam adam çok ağlattı çok üzdü beni hakaretleriyle eziyetleriyle ondan yani :çok üzgünüm:

Ben anlamıyorum böyle insanları kendilerinin eşleri tabi evde oturuyo aynı eziyeti banada yaptılar hergün bi olay oluyodu ve hergün ağlıyodum sonra o sinirle eve geliyodum herkeze saldırıyodum. sonunda dayanamadım zaten istifamı verdim çantamı aldığım gibi çıktımki okadar zor bi işim vardıki okadar emek vermiştimki lanet ettim çalışmayada çalışma hayatınada iyiki eylül gibi çıktım ozamandan beri evdeyim ve resmen kafam rahatladı piskolojim düzeldi biraz maddi olarak sıkıştık ama hayırlısı artık benim sağlığımdan daha önemli değildi hiç bişey..

Anladım canım. Peki raporun bitince işten mi çıkacaksın yoksa doğum iznin mi başlayacak?

yeni gelen arkadaşlara tekrar günaydın
valla bende acayip halsizim bugün parmağımı kaldıramıyorum sanki bayılcam gibi geliyor yorulmadımda aslında anlamadım gitti hiç dermanım yok aklıma yaprak dökümündeki fikret geldi hemen ay bende mi erken doğurcam yoksa dedim sabah sabah kendime :1shok:

Vicdansız herifmiş ................................:eek:lmaz::kızgın:hamile bayansın nasıl üzyo adi adam nolcak ...iyi etmişsin üzülme belki bebeğin şansıyla gelir daha iyi yerde başlarsın sonra bebeğinde büyümüş olur

yeni gelen arkadaşlara tekrar günaydın
valla bende acayip halsizim bugün parmağımı kaldıramıyorum sanki bayılcam gibi geliyor yorulmadımda aslında anlamadım gitti hiç dermanım yok aklıma yaprak dökümündeki fikret geldi hemen ay bende mi erken doğurcam yoksa dedim sabah sabah kendime :1shok:

psikolojik ....psikolojik...................ooooooooooooooo ben hergün halsizim hiiiiç geçmiyo...........:kedi:

kızlar Allah bin kere razı olsun benim patronumdan hiç böle davranmadı ben bebğime bakacak biri olmadığı için işi bırakmak zorundayım ama adam genede tazminatını öderim dedi ayrılacağım içinde çok üzülüyorum

X