2010 Şubat Anneleri

ay ben hep uzanıyorum mutfajk dolaplarım yukarıda
aklım çıktı valla bir daha tövbe
off çok dikkatli olmak lazım
anne olmak heryerde gözün kulagın var demek
alışmalıyız şimdiden sanırım
:sinifsinif:

fikirevi bende uzanıyom valla boyumda çok uzun deil
napayım hersefrinde kociş gel al denmiyoki bari aşağıya indireyim tencereleri en iyisi

valla kızlar sakın uzanmayın bende arada bir unutup yapıyorum geçen gün annem çok kızdı bu yüzden yapmamaya özen gösteriyorum artık

ben öyle uzanmam gerekenleri indirdim alt dolaplara. dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen unutuyor insan. ben de bu eğilmeden çok tırsıyorum. ayakkabımı falan bağlarken çok zorlanıyorum..inş bişey olmuyordur.

Ya kızlar ben çok üzerine düşmemeye çalışıyorum ama aşırı hareketlerden de kaçınıyorum.
Doktorlar hiç bir zaman uzanma eğilme şunu yapma demiyorlar bence önemli birşey olsaydı uyarırlardı. Ama doktorum beni kazalara karşı uyardı mesela. Çarpma düşme ve darbelere dikkat et dedi.

Hülyacım ayakkabı bağlayabiliyorsan iyi ben bağcıksız fermuarsız bir bot aldım geçiriyorum ayağıma onukaydirigubbakcemile3 Çünkü beynime kan doluyor sanki. Bi de benim küçük bey eğilerek oturunca sıkıştırınca falan başlıyor iktirip kaktırmaya zaten. Sabahları işe gelirken kendim giyiyorum merdivenden destek alıp da misafirlikte falan dar bir yerdeysek kociş giydiriyor sağolsunkaydirigubbakcemile2

havvacım beğendiğine sevindim valla kendi kızımında bu tarz bi elbisesi var bende çok beğenerek aldım büyük aldım bide yaz sonu giysin diye daha çıtı pıtı oluyolarya iyi günlerde giysin esra bebeğimizzz bende çok öptümm

offff kizlarrr yaaa midem acayip yaniyor! az önce meyve suyu ictim ondan byük ihtimal! oysa kendim siktigim meyvelerde böyle olmuyordum! birdaha hazir meyve sulari mi aslaaaaaaaaaaaaaa......!

selam kizlar bende ikinci bebegime subat 12 de kavuscagim insallah gerci uzun zaman once yazmistim buraya ama bazi saglik problemlerim yuzunden takip edemedim

dilek hayırlı olsun hoşgeldin aramıza tekrardan ne sağlık sorunun vardı

Günaydınlar herkese

Hülya kız al benden de o kadar sabah kazıdım kendimi yataktan. Neyse ki bugün Cuma ve yarın çalışmayacağım için kendimi avutuyorum.

benim bugün işyerinde son günüm senelik iznimden 5günüm var önce onu kullancam sonrada ayın 18inden itibaren raporluyum bugün akşam olur muki hihoyyythihoyyyt

benim bugün işyerinde son günüm senelik iznimden 5günüm var önce onu kullancam sonrada ayın 18inden itibaren raporluyum bugün akşam olur muki hihoyyythihoyyyt

Oooh tubişim ne mutlu sana valla. Geçmez mi gün ne olacak bitmiş bile nerdeysekaydirigubbakcemile5 Ben yıllık izinlerimi de 1 ay olarak doğumdan sonra kullancam o yüzden 37. haftaya kadar devam:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…