benim bugün işyerinde son günüm senelik iznimden 5günüm var önce onu kullancam sonrada ayın 18inden itibaren raporluyum bugün akşam olur muki hihoyyythihoyyyt
maşallah canım kızına.doğumu da bu kadar kafana takma,hakkında hayırlısı olsun. kim bilir belki de en acısız, en rahat doğumu sen yaparsın aramızda.
Ne güzel gözün aydın. Ben kullanmamayı düşünüyorum son üç haftaya kadar. Böylece bebek doğduktan sonraya ekleteceğim kullanmadığım iznimi. Emzirirken falan daha çok lazım evde olmak diye düşünüyorum. Şimdilik kör topal bir şekilde idare ediyorum. Sen neden sona ekletmeyi düşünmedin Tuğba?
Kızlar bİŞey dİcem yÜrÜyÜŞ yapanlar kendİnİzİ Çok yormayın doktorlar 20 dk aÇık hava yeterlİ oluyo fazlası zararlı olabİlİrmİŞ
öyle düşünüyordum canım bebişimle biraz daha kalmak istiyordum ama şef müsade etmiyorki sekreterimizi bu ay sonu işten çıkarıyorlar çıkışı verildi bile sıra bende bana da ses etmiyorki işi öğreteyim diye raporum bitince benide yollayacaklar biliyorum adam geldiği günden beri sevemedi gitti ikimizide, ikimizin yerine de eleman aldı büyük ihtimalle rapor dönüşü sepetleneceğim yok süt iznin var yok erken gidiyorsun falan filan bahane edecekler hamileliğin başından beri kendi gitsin diye eziyet ediyor zaten çıkaracaklar beklememe hiç gerek yok dedim yılsonu geliyorya bende onları zor durumda bırakcam adam çok ağlattı çok üzdü beni hakaretleriyle eziyetleriyle ondan yani :çok üzgünüm:
öyle düşünüyordum canım bebişimle biraz daha kalmak istiyordum ama şef müsade etmiyorki sekreterimizi bu ay sonu işten çıkarıyorlar çıkışı verildi bile sıra bende bana da ses etmiyorki işi öğreteyim diye raporum bitince benide yollayacaklar biliyorum adam geldiği günden beri sevemedi gitti ikimizide, ikimizin yerine de eleman aldı büyük ihtimalle rapor dönüşü sepetleneceğim yok süt iznin var yok erken gidiyorsun falan filan bahane edecekler hamileliğin başından beri kendi gitsin diye eziyet ediyor zaten çıkaracaklar beklememe hiç gerek yok dedim yılsonu geliyorya bende onları zor durumda bırakcam adam çok ağlattı çok üzdü beni hakaretleriyle eziyetleriyle ondan yani :çok üzgünüm:
yeni gelen arkadaşlara tekrar günaydın
valla bende acayip halsizim bugün parmağımı kaldıramıyorum sanki bayılcam gibi geliyor yorulmadımda aslında anlamadım gitti hiç dermanım yok aklıma yaprak dökümündeki fikret geldi hemen ay bende mi erken doğurcam yoksa dedim sabah sabah kendime :1shok: