Kııızlaar biiz geldik...........teyzeleri benim durum 1.643 kg olmuş boyuda 39 buçuk cm teyzeleri ama yüzünü göstermedi bu sefer......kızlar malesef benim kız ters duruyo büyük ihtimal sezeryan dedi doktorum bide eşi halen aşagıdaymış.....akşam olan o şelerde gerçekten krmpmış ayrıyeten bıçak saplanması gibi şelerde olabilirmiş bunlarda gayet normalmiş haberiniz ola..........
gözün aydın canım maşallah duru bebege
heh aynı yerler walla nerelerını dayıyolarsa :)))
masallah bebegıne... duzelır belkı ya daha cok war doguma son anda duzelenler bıle war hemen canını sıkma...
Plaj gözün aydın canım. Sen zaten sezeryan istiyordun değil mi?
plaj kız haftasıyla uyumlumu seninki
kızlar ben normal doğumdan heyecandan ölücem die korkuyorum,
sezeryandada sonda takılıcak die bide ben baygınken bebeğimi alıcaklar die
canım epudral istersin sende o zaman uyanık olursun üzülme sezeryande epudralle uyanık olyo
canım ben devlette yapıcamki doğum epudural yapılıyomu bilmem hem ondan hepten tırsıyom istemiyom
ama mecbur çıkırcaz biz bu veletleri
canım senin bebiş haftasıyla uyumlu maşallah
baktım netten 38 cm ve 900 ve 1900 grm arası oluymuş bebikler bu haftada
Başağrısı yapmayan epidural de çıkmış hem. Ama çok cesur olmak lazım. Karnın kesilirken falan acımasa bile hissedeceksin nasıl tepkisiz durabilirsin ki? Psikoloji olarak bence panik ve pimpirikli kişiler uyutulmalı
kıss bazı devlet hastaneleride uyguluyoki epudrali .....anacım onun sayesinde rahat doğum yapıyoki insanlar.........Allah seni kaydirigubbakcemile3...........kısss diş çektirirken de uyuşturuyolar canlı canlı etimizden koparıyolar dişimizi öle düşün rahatlat psikolojini yalanmı......