2010 Şubat Anneleri

maşallah kız
sen zati sezeryan istiyodun demi cnm
heyşeyin hayırılısı

heh aynı yerler walla nerelerını dayıyolarsa :)))

masallah bebegıne... duzelır belkı ya daha cok war doguma son anda duzelenler bıle war hemen canını sıkma...

sağol canım sıkmadımda ne bilim doğum konusunda benden kararsızı varmıki normal diom korkuom sezeryan diom ondanda tırsyom böle işte

kızlar ben normal doğumdan heyecandan ölücem die korkuyorum,
sezeryandada sonda takılıcak die bide ben baygınken bebeğimi alıcaklar die

kızlar ben normal doğumdan heyecandan ölücem die korkuyorum,
sezeryandada sonda takılıcak die bide ben baygınken bebeğimi alıcaklar die

canım epudral istersin sende o zaman uyanık olursun üzülme sezeryande epudralle uyanık olyo

bulbul canım ablam bi süre afedersin çişini tutamamıştı sonda yüzünden bide bayılmdan takıyolar o boruyu

Başağrısı yapmayan epidural de çıkmış hem. Ama çok cesur olmak lazım. Karnın kesilirken falan acımasa bile hissedeceksin nasıl tepkisiz durabilirsin ki? Psikoloji olarak bence panik ve pimpirikli kişiler uyutulmalı

ya aslında ben bazen normal diom ama alttanda epiziyomi kesisi çok korkutuyo beni ............kesmeden olsa....öle olanlar işte kabız olunca ilk zamanlar zor oluyomuş falan başka şelerde varda nese

canım epudral istersin sende o zaman uyanık olursun üzülme sezeryande epudralle uyanık olyo

canım ben devlette yapıcamki doğum epudural yapılıyomu bilmem hem ondan hepten tırsıyom istemiyom
ama mecbur çıkırcaz biz bu veletleri
canım senin bebiş haftasıyla uyumlu maşallah
baktım netten 38 cm ve 900 ve 1900 grm arası oluymuş bebikler bu haftada

QUOTE=essemayit;10396906]bulbul canım ablam bi süre afedersin çişini tutamamıştı sonda yüzünden bide bayılmdan takıyolar o boruyu[/QUOTE]

:1shok: yoook istemem epudrali taksınlar önce

yaw korkmayın kızlar dusunmeyın dogumu her seferınde soyluyorum sıze olucak bıtıcek ıste herkes nasıl dogurmus bızım neyımız eksık doktor soyler zaten sıze uygun dogum seklını bende ksınlıkle normal ıstıyorum ama sezeryan derse de hayır dıye dıretmem bebegım ıcın hangısı ıyıyse o olucak tabıkı... ama fıkrımı sorarsanız bebegımın acısını cekmek ıstıyorum ben. dogum sancılarını cekmek onun hayata gozlerını actıgı anı gormek ıstıyorum... bı varmıs bı yokmus yattım vardın kalktım yoktun seklınde genel anestezı ıle sezeryan ıstemıyorum ama tabıkı bu doktorun bılecegı ıs... zamanı gelınce yasanıcak gecıcek bıtıcek canlarım benım korkmayınız opuyorumnanaktan

bu arada bende 10 tane dogurdum sankı halbukı benımde ılk dogumum tecrube sıfır :roflol:

kıss bazı devlet hastaneleride uyguluyoki epudrali .....anacım onun sayesinde rahat doğum yapıyoki insanlar.........Allah seni kaydirigubbakcemile3...........kısss diş çektirirken de uyuşturuyolar canlı canlı etimizden koparıyolar dişimizi öle düşün rahatlat psikolojini yalanmı......

diş çektiryoz aynı şekilde nerdese öle düşünmeye çalışıyom...napayım sezeryan derse mecburum.... zaten benim gittiğim hastane sadece epudral uyguluyo

Kııızzzllaaaarrr hediyem geldi...Serapçım çok teşekkür ederim...
Bayıldım canım... Bu tarz bir şeyim hiç yoktu. Bir de yazı koymuşsun içine... gözlerim doldu canım yaaaaa....Yüreğine ve Derin Hanım'a sağlıklar diliyorum...Çok öptümmmm

heyaa aman çatır çatır doğurucaz evelallahh
benim anacım 4 çocuğuda 4 kilo üstü normal doğurmuş vede bir dikiş ne bir yırtık ama ebeler önceden uğraşıyodu dio şimdi cart makas atıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…