Kııızzzllaaaarrr hediyem geldi...Serapçım çok teşekkür ederim...
Bayıldım canım... Bu tarz bir şeyim hiç yoktu. Bir de yazı koymuşsun içine... gözlerim doldu canım yaaaaa....Yüreğine ve Derin Hanım'a sağlıklar diliyorum...Çok öptümmmm
yaw korkmayın kızlar dusunmeyın dogumu her seferınde soyluyorum sıze olucak bıtıcek ıste herkes nasıl dogurmus bızım neyımız eksıkdoktor soyler zaten sıze uygun dogum seklını bende ksınlıkle normal ıstıyorum ama sezeryan derse de hayır dıye dıretmem bebegım ıcın hangısı ıyıyse o olucak tabıkı... ama fıkrımı sorarsanız bebegımın acısını cekmek ıstıyorum ben. dogum sancılarını cekmek onun hayata gozlerını actıgı anı gormek ıstıyorum... bı varmıs bı yokmus yattım vardın kalktım yoktun seklınde genel anestezı ıle sezeryan ıstemıyorum ama tabıkı bu doktorun bılecegı ıs... zamanı gelınce yasanıcak gecıcek bıtıcek canlarım benım korkmayınız opuyorumnanaktan
bu arada bende 10 tane dogurdum sankı halbukı benımde ılk dogumum tecrube sıfır :roflol:
Fikirevi maşallah Elamıza canım.
Ya bu şekerlerden 50 tane yeter mi dersiniz? Ben de yapmak istiyorum malzemelerimi alayım izne çıktığımda yapayım istiyorum. Ben de magnetli yapayım hatıra kalsın diyorum.
Shine İzmire falan geliyorsan kemeraltından daha ucuza alabilirsin bence. İnternettekinin yarısı fiyatına bulunur gibi geliyor bana. Ben de gidip fiyatlara çeşitlere bakıcam bir ara
Saol canm. Sende iyi haberlerle gelirsin inşallah .
Fikirevi maşşallah canm bebişine kocaman olmuş.Senin doktor ne güzel 2 haftaya düşürmüş kontrolü bizim uzak oldugu için mesafe ayda bir hala .Önemli bişey olmadıgı sürece ayda bir gidiyoruz.
Canm daha önce hamileliğim sırasında svilce gibi kitle gibi bişey cıkmıştı onu muayane ederken catımın dar oldugunu söyledi.
şimdi fırsat bulabildimde biraz geçmişe baktım
fikirevi maşallah canım bebişine
shıne seninde bebişine maşallah canım
ne güzel ya kocaman oldular artık bakalım benim kuzum kaç kilo oldu tepiklere bakarsam baya büyüdü :asigim:
arkadaşlar 2010 ocak annesi swetbayın başına gelenleri duydunuz mu ben okuyunca çok üzüldüm allah sabır versin allah bizim bebişleri ve bütün
annelerin bebişlerini korusun
heyaa aman çatır çatır doğurucaz evelallahh
benim anacım 4 çocuğuda 4 kilo üstü normal doğurmuş vede bir dikiş ne bir yırtık ama ebeler önceden uğraşıyodu dio şimdi cart makas atıyolar
ya kormıycam diyom ....hastanenin kapısına gelince zangır zangır titriyom ya
resim isterizzzzz kaydirigubbakcemile2
allah hakkımızda hayırlısını versın arkadasım walla :saruboceq:
Allah hakkımızda hayırlısını versın arkadasım walla :Saruboceq:
FİKİREVİ canım bebeği karnında ölmüş
plesantasından ayrılmış o arada beynine oksijen gitmeyince ölmüş aşırı ağrıyla hastaneye koşmuş
gittiğinde kaybettin demişler bebek bide 3 dkmı snmi ne ayrılmış okdar sürede gitmiş malesef zaten ölmeseymiş özürlü olurmuş cnm
yaw korkmayın kızlar dusunmeyın dogumu her seferınde soyluyorum sıze olucak bıtıcek ıste herkes nasıl dogurmus bızım neyımız eksıkdoktor soyler zaten sıze uygun dogum seklını bende ksınlıkle normal ıstıyorum ama sezeryan derse de hayır dıye dıretmem bebegım ıcın hangısı ıyıyse o olucak tabıkı... ama fıkrımı sorarsanız bebegımın acısını cekmek ıstıyorum ben. dogum sancılarını cekmek onun hayata gozlerını actıgı anı gormek ıstıyorum... bı varmıs bı yokmus yattım vardın kalktım yoktun seklınde genel anestezı ıle sezeryan ıstemıyorum ama tabıkı bu doktorun bılecegı ıs... zamanı gelınce yasanıcak gecıcek bıtıcek canlarım benım korkmayınız opuyorumnanaktan
bu arada bende 10 tane dogurdum sankı halbukı benımde ılk dogumum tecrube sıfır :roflol:
Kııızzzllaaaarrr hediyem geldi...Serapçım çok teşekkür ederim...
Bayıldım canım... Bu tarz bir şeyim hiç yoktu. Bir de yazı koymuşsun içine... gözlerim doldu canım yaaaaa....Yüreğine ve Derin Hanım'a sağlıklar diliyorum...Çok öptümmmm
heyaa aman çatır çatır doğurucaz evelallahh
benim anacım 4 çocuğuda 4 kilo üstü normal doğurmuş vede bir dikiş ne bir yırtık ama ebeler önceden uğraşıyodu dio şimdi cart makas atıyolar
,FİKİREVİ canım bebeği karnında ölmüş
plesantasından ayrılmış o arada beynine oksijen gitmeyince ölmüş aşırı ağrıyla hastaneye koşmuş
gittiğinde kaybettin demişler bebek bide 3 dkmı snmi ne ayrılmış okdar sürede gitmiş malesef zaten ölmeseymiş özürlü olurmuş cnm
mafoldumben İNANILMAZ KÖTÜ ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN
PEKİ BEBEKTE ÖNCEDEN BİR PROBLEM GÖRMÜŞLER Mİ Kİ?
YAŞASAYMIŞ ÖZÜRLÜ OLRUMUŞ DEMİŞLER
YOKSA PLESENTADAN AYRI DOĞUNCA MI ÖZÜRLÜ OLMA İHTİMALİ VAR?
FENA OLDUM VALLA
kızlar doktordan gelenlerin gözü aydın maşallah bebişlere
Kııızlaar biiz geldik...........teyzeleri benim durum 1.643 kg olmuş boyuda 39 buçuk cm teyzeleri ama yüzünü göstermedi bu sefer......kızlar malesef benim kız ters duruyo büyük ihtimal sezeryan dedi doktorum bide eşi halen aşagıdaymış.....akşam olan o şelerde gerçekten krmpmış ayrıyeten bıçak saplanması gibi şelerde olabilirmiş bunlarda gayet normalmiş haberiniz ola..........