2010 Şubat Anneleri

resim isterizzzzz kaydirigubbakcemile2

ya kormıycam diyom ....hastanenin kapısına gelince zangır zangır titriyom ya

sağolun kızlar teeşkkür ederim

arkadaşlar 2010 ocak annesi swetbayın başına gelenleri duydunuz mu ben okuyunca çok üzüldüm allah sabır versin allah bizim bebişleri ve bütün
annelerin bebişlerini korusun

ne olmuş canım?
linki atsanıza bende bakayım
bulamadım sitede

heyaa aman çatır çatır doğurucaz evelallahh
benim anacım 4 çocuğuda 4 kilo üstü normal doğurmuş vede bir dikiş ne bir yırtık ama ebeler önceden uğraşıyodu dio şimdi cart makas atıyolar

malesef öle canım benim annemde 5 çocuk doğurmuş ve bir dikişi yok şimdi öle deil çok gaddarlar ya...elin kızıyız sonuçta ne acıycaklar

ay bende cıkıyorum tembellestım ıyıce yemek yapcam...
opuyorum kızlar...

ya kızlar niye cevap vermiyorsunuz
ne olmuş ocak annelerindeki anneye offf

FıKıREVı canım bebeği karnında ölmüş
plesantasından ayrılmış o arada beynine oksijen gitmeyince ölmüş aşırı ağrıyla hastaneye koşmuş
gittiğinde kaybettin demişler bebek bide 3 dkmı snmi ne ayrılmış okdar sürede gitmiş malesef zaten ölmeseymiş özürlü olurmuş cnm

mafoldumben İNANILMAZ KÖTÜ ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN
PEKİ BEBEKTE ÖNCEDEN BİR PROBLEM GÖRMÜŞLER Mİ Kİ?
YAŞASAYMIŞ ÖZÜRLÜ OLRUMUŞ DEMİŞLER
YOKSA PLESENTADAN AYRI DOĞUNCA MI ÖZÜRLÜ OLMA İHTİMALİ VAR?
FENA OLDUM VALLA

kaydirigubbakcemile5 al benden de o kadar. Bu rahatlığım nerden geliyor diyorum sanki daha önce çok doğurmuşum gibikaydirigubbakcemile3 Aynen dediğin gibi normal olsun, gerekirse acı çekmek ama onun sonunda canlı canlı yaşayarak oğluma kavuşmak istiyorum.

Güle güle kullanın hediyenizi. Sonra resmini koyarsın biz de görürüz.

heyaa aman çatır çatır doğurucaz evelallahh
benim anacım 4 çocuğuda 4 kilo üstü normal doğurmuş vede bir dikiş ne bir yırtık ama ebeler önceden uğraşıyodu dio şimdi cart makas atıyolar

Canım o zaman da sezeryan olması gereken hastaları da normal doğurtmaya çalışıyorlarmış. Ben tersmişim mesela annemi normal doğurtçam diye resmen parçalamışlar. Dünya dikiş atılmış ve çok hırpalanmış. Sonrasında da yıllarca onun acısını çok çekti.

,

Allah kimseye göstermesin :Saruboceq: Evlat acısıyla sınamasın inşallah.

canım bebeği çok sağlıklımış hatta akşamı kıpır kıpır mış bir problem yokmuş ama nasıl oluyosa anne karnında bişiy olmuş plesentasından 3 sn ayrımı kalmış ne o anda olmuş olan
hani diyolarya büyükler parmak ucunda biryere uzanmayın bebeğin emziği çıkar ölür die belkide bunu diolar

maşallah canım kızına. doğumu da bu kadar kafana takma,hakkında hayırlısı olsun. kim bilir belki de en acısız, en rahat doğumu sen yaparsın aramızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…