saol canım
bugün tam 31+6 yız
31+6 seçilcim...ya bana espirili bi şekilde dedi seni normal doğurtucam diye yani belli olmaz hiç bişey artık kontroller daha sık biliyosun...
tşkler canımm
amin teyzesi çok saol
saol canım
bugün tam 31+6 yız
31+6 seçilcim...ya bana espirili bi şekilde dedi seni normal doğurtucam diye yani belli olmaz hiç bişey artık kontroller daha sık biliyosun...
tşkler canımm
amin teyzesi çok saol
ya kızlar 3 gundur karnımda bıseyler oluyo cozemıyorum noldugunu...
boyle gobek cevremın yanına oluyo hep bı yer sert oluyo ama ben tesadufen farkedıyorum yoklarken agrı sızı yok karnımda sekıl degısıklıgıde yok. kucucuk bı yer belkı bı cevız kadar... bı yerını mı dayıyo kı? agrı yapmadıgından anca kendım tesadufen farkedıyorum... ewde 3-5 tur atıyorum duzelıyo bu nedır sımdı???
Arya,hulen zeynep,sumİfer hoŞgeldİnİz
gÜlŞah kızına maŞallh canım
havvacım hedİyenİ dÜn kargoya verdİm haberİnolsun canım
daha unuttuklarımda varsa kusura bakmasınnn herkes hoŞgeldİ
selam kızlar...geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir herşey yolundadır...
Dün doktora gittik kızım çok tatlıydı boyu 45 cm kilosu 2400 gr olmuş biraz suratımız asıktı ciddi bi kız olcak dedi doktor amcamız...herşey yolundaymış çok şükür...seni normal doğurtucam gülşah dedi doktor kafamçokkarıştı raporumuzuda verdi bundan sonra 15 de bir görüşcez dedi 25 aralık'a gün verdi..bizden şimdilik bu kadar
buda pozumuz...
cnm hangi email adresiyle oldun yaz bana ben seni ekliyeyim.sonra yanda arkadaşlık talebiniz var yazıcak kabul edersin.
berrin_t@yahoo.com ile kaydoldum. gruba da girdim karışık biraz buranın ayarları onca resmi nasıl yüklediniz yav
Arya,hulen zeynep,sumİfer hoŞgeldİnİz
gÜlŞah kızına maŞallh canım
havvacım hedİyenİ dÜn kargoya verdİm haberİnolsun canım
daha unuttuklarımda varsa kusura bakmasınnn herkes hoŞgeldİ
herkese merhaba oh şükür herkesler burda ama geçmiş ancak bitti opuyorumnanaktangülşahcım çok tatlı çıkmış ciddi olacak senin kız desene ay hepsi kocaman oldular artık
ay benimde hediyem gitmiş çok sevindim güle güle kullansın ipek hanımda :dance::dance:
herkese merhaba oh şükür herkesler burda ama geçmiş ancak bitti opuyorumnanaktan
pofidi maşallah canım bebişine
seçil canım senin kızına da maşallah
gülşahcım çok tatlı çıkmış ciddi olacak senin kız desene ay hepsi kocaman oldular artık
benimkide sığmıyor karnıma biryerlerime dayanıyor nefes aldırmıyor kuzucum tepikler hele karnımı yırtacak sanki sağdan sola geçişleri bile çok belirgin artık canı sıkıldıkça geziyor tepikliyor:asigim:
sumifer canım sizde güle güle kullanın cicinizi resmini koyarsın artık merak
ettik bak
bülbül Allah kolaylık versin canım doğum öncesi çok zor olacak taşınma işi dikkat et artık kendine en tehlikeli dönemler geldi zaten istesekte istemesekte hareketlerimiz daha da yavaşlayacak şimdiden eğilip kalkmalar yürüyememeler başladı işin zor kolla artık kendini
ay benimde hediyem gitmiş çok sevindim güle güle kullansın ipek hanımda :dance::dance:
saol tuğbacım evet kocaman oldular
ya senin hediyen hazır ama bi türlü yollayamadım kusura bakma çok ayıp oldu valla...evde olunca böyle oluyo...en kısa zamanda ulaştırcam
arkadaşlar 2010 ocak annesi swetbayın başına gelenleri duydunuz mu ben okuyunca çok üzüldüm allah sabır versin allah bizim bebişleri ve bütün annelerin bebişlerini korusun
Saol tuğbacım evet sitenin maşallahı var herkes burda ama kayıplr var yine onlar kesin msn de:)))))