2010 Şubat Anneleri

saol canım
bugün tam 31+6 yız

31+6 seçilcim...ya bana espirili bi şekilde dedi seni normal doğurtucam diye yani belli olmaz hiç bişey artık kontroller daha sık biliyosun...

tşkler canımm

amin teyzesi çok saol

Anladım cnm keşke banada normal dese dr.Ama son ana kadar değişebilir dio.yanlız kasılman olursa muhakkak gel erken doğumu durdurabiliyoruz dedi.ALLAHIM hayırlısını nasip etsin.:Saruboceq:

Arya,hulen zeynep,sumıfer hoŞgeldınız
gÜlŞah kızına maŞallh canım
havvacım hedıyenı dÜn kargoya verdım haberınolsun canım
daha unuttuklarımda varsa kusura bakmasınnn herkes hoŞgeldı

saol canım
bugün tam 31+6 yız

31+6 seçilcim...ya bana espirili bi şekilde dedi seni normal doğurtucam diye yani belli olmaz hiç bişey artık kontroller daha sık biliyosun...

tşkler canımm

amin teyzesi çok saol

ya kızlar 3 gundur karnımda bıseyler oluyo cozemıyorum noldugunu...
boyle gobek cevremın yanına oluyo hep bı yer sert oluyo ama ben tesadufen farkedıyorum yoklarken agrı sızı yok karnımda sekıl degısıklıgıde yok. kucucuk bı yer belkı bı cevız kadar... bı yerını mı dayıyo kı? agrı yapmadıgından anca kendım tesadufen farkedıyorum... ewde 3-5 tur atıyorum duzelıyo bu nedır sımdı???

hg cnm.dirseğidirkaydirigubbakcemile3 benimde oluo sordum dr artık sığmıo dayıyor biryerlerini olur öyle dedi.ben kasılmamı acaba die merak ettim ama o adet sancısına benzer sancıyla oluyormuş.

Arya,hulen zeynep,sumİfer hoŞgeldİnİz
gÜlŞah kızına maŞallh canım
havvacım hedİyenİ dÜn kargoya verdİm haberİnolsun canım
daha unuttuklarımda varsa kusura bakmasınnn herkes hoŞgeldİ

sende hg cnm.bende pofidinin hediyesini verdim kargoya bugün.umarım beğenirsin elifcim.msn den mi geliosunuz bakıyim siz kaçaklar?kaydirigubbakcemile3

selam kızlar...geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir herşey yolundadır...

Dün doktora gittik kızım çok tatlıydı boyu 45 cm kilosu 2400 gr olmuş biraz suratımız asıktı ciddi bi kız olcak dedi doktor amcamız...herşey yolundaymış çok şükür...seni normal doğurtucam gülşah dedi doktor kafamçokkarıştı raporumuzuda verdi bundan sonra 15 de bir görüşcez dedi 25 aralık'a gün verdi..bizden şimdilik bu kadar
buda pozumuz...

Ah canım kıyamam maşallah maşallah:nazar: Kız niye kızdırdınız çocuğu öööle asmış suratını yerim onu benŞeniz

herkese merhaba oh şükür herkesler burda ama geçmiş ancak bitti opuyorumnanaktan
pofidi maşallah canım bebişine
seçil canım senin kızına da maşallah
gülşahcım çok tatlı çıkmış ciddi olacak senin kız desene ay hepsi kocaman oldular artık:nazar::nazar::nazar:
benimkide sığmıyor karnıma biryerlerime dayanıyor nefes aldırmıyor kuzucum tepikler hele karnımı yırtacak sanki sağdan sola geçişleri bile çok belirgin artık canı sıkıldıkça geziyor tepikliyor:asigim:
sumifer canım sizde güle güle kullanın cicinizi resmini koyarsın artık merak
ettik bak
bülbül Allah kolaylık versin canım doğum öncesi çok zor olacak taşınma işi dikkat et artık kendine en tehlikeli dönemler geldi zaten istesekte istemesekte hareketlerimiz daha da yavaşlayacak şimdiden eğilip kalkmalar yürüyememeler başladı işin zor kolla artık kendini
ay benimde hediyem gitmiş çok sevindim güle güle kullansın ipek hanımda :dance::dance:

arkadaşlar 2010 ocak annesi swetbayın başına gelenleri duydunuz mu ben okuyunca çok üzüldüm allah sabır versin allah bizim bebişleri ve bütün annelerin bebişlerini korusun

herkese merhaba oh şükür herkesler burda ama geçmiş ancak bitti opuyorumnanaktangülşahcım çok tatlı çıkmış ciddi olacak senin kız desene ay hepsi kocaman oldular artık:nazar::nazar::nazar:
ay benimde hediyem gitmiş çok sevindim güle güle kullansın ipek hanımda :dance::dance:

saol tuğbacım evet kocaman oldular
ya senin hediyen hazır ama bi türlü yollayamadım kusura bakma çok ayıp oldu valla...evde olunca böyle oluyo...en kısa zamanda ulaştırcam

herkese merhaba oh şükür herkesler burda ama geçmiş ancak bitti opuyorumnanaktan
pofidi maşallah canım bebişine
seçil canım senin kızına da maşallah
gülşahcım çok tatlı çıkmış ciddi olacak senin kız desene ay hepsi kocaman oldular artık:nazar::nazar::nazar:
benimkide sığmıyor karnıma biryerlerime dayanıyor nefes aldırmıyor kuzucum tepikler hele karnımı yırtacak sanki sağdan sola geçişleri bile çok belirgin artık canı sıkıldıkça geziyor tepikliyor:asigim:
sumifer canım sizde güle güle kullanın cicinizi resmini koyarsın artık merak
ettik bak
bülbül Allah kolaylık versin canım doğum öncesi çok zor olacak taşınma işi dikkat et artık kendine en tehlikeli dönemler geldi zaten istesekte istemesekte hareketlerimiz daha da yavaşlayacak şimdiden eğilip kalkmalar yürüyememeler başladı işin zor kolla artık kendini

Saol tuğbacım evet sitenin maşallahı var herkes burda ama kayıplr var yine onlar kesin msn de:)))))

saol tuğbacım evet kocaman oldular
ya senin hediyen hazır ama bi türlü yollayamadım kusura bakma çok ayıp oldu valla...evde olunca böyle oluyo...en kısa zamanda ulaştırcam

takma canım kafana ne zaman müsait olursan insan sabırsızlanıyor ama vakit olmuyor
hiç önemli değil anlıyorum ben seni :1hug:

selam yeniden :)

yemek yedim, yürümeye gittim. 2 gündür deli gibi yediğim bi meyve vardı, hala canım istiyo, gittim 2 kg aldım :)

gülşahcım 2. kez maşallah kızına. bakalım doğduğunda da böyle ciddi mi olacak hanfendi :)

Gülşahcım maşallah kocaman olmuş kızımız, çokta güzel çıkmış Allah nazardan saklasın.

arkadaşlar 2010 ocak annesi swetbayın başına gelenleri duydunuz mu ben okuyunca çok üzüldüm allah sabır versin allah bizim bebişleri ve bütün annelerin bebişlerini korusun

selam canım bende duyunca çok kararsız kaldım ama dayanamayıp okudum inanılmaz üzüldümmafoldumben Allahım düşmanımın başına bile vermesin evlat acısı dünyadaki her acı unutulur evlat acısı mümkün değil Allahım nasip ederse bir bebişimi geçen sene şubatta daha küçücükken hareketlerini bile hissedemeden kaybettim Rabbimin lütfu nasip ederse bu bebişim de şubatta doğacak:Saruboceq:
Allahım tüm evlat bekleyenlerin kucağını doldursun en yakın zamanda kaybedenlerede bol sabır dayanma kuvveti versin inş.:Saruboceq::Saruboceq:

bu arada esra (voles) nerde kızlar site düzeldi ama sanki birkaç gündür görmüyorum onu nerelerde bu kız :uhm:

X