2010 Şubat Anneleri

slm kızlar bugün bir uyandım burnumdan bir kan boşaldıki anlatamam hayatımda ilkkez burnum bu kadar kanadı.Allahtanki durdu.uzun sürmedi.site bende halen sorun verio okuyorum yazdıklarınızı cvp yazıcam hata verio.o yüzden uzun zamandırr yazamıyorum.dr gittik salı akşamı kızım normal periyoduna dönmüş önden gidiodu ya bir önden gidiobir duruo anlamıyorum.29+4 dü 1490 gr çıktı kilosu.iki eliyle gözlerini kapatmıştı aman Allahım der gibi bekledik belki bize cee eee yapar die ama açmadı yüzünü cimcime resim dahi alamadık.iyi haberler alanların gözü aydın.yeni gelen arkadaşlar da vaar sanırım hg aramıza.

selam kızlar...geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir herşey yolundadır...

Dün doktora gittik kızım çok tatlıydı boyu 45 cm kilosu 2400 gr olmuş biraz suratımız asıktı ciddi bi kız olcak dedi doktor amcamız...herşey yolundaymış çok şükür...seni normal doğurtucam gülşah dedi doktor kafamçokkarıştı raporumuzuda verdi bundan sonra 15 de bir görüşcez dedi 25 aralık'a gün verdi..bizden şimdilik bu kadar
buda pozumuz...

cnm maşallah kızına çok şeker.ciddi bir kız olsun boşver.kaydirigubbakcemile3 yüz vermesin kimseye :)

berrincimsenin facebookun yokmu?????

gülşahcım maşallah kızına gerçekten çok ciddi olacak galiba artım doğumlarda belli oluyor yavaş yavaş demek seninde normal ne güzel

slm kızlar bugün bir uyandım burnumdan bir kan boşaldıki anlatamam hayatımda ilkkez burnum bu kadar kanadı.Allahtanki durdu.uzun sürmedi.site bende halen sorun verio okuyorum yazdıklarınızı cvp yazıcam hata verio.o yüzden uzun zamandırr yazamıyorum.dr gittik salı akşamı kızım normal periyoduna dönmüş önden gidiodu ya bir önden gidiobir duruo anlamıyorum.29+4 dü 1490 gr çıktı kilosu.iki eliyle gözlerini kapatmıştı aman Allahım der gibi bekledik belki bize cee eee yapar die ama açmadı yüzünü cimcime resim dahi alamadık.iyi haberler alanların gözü aydın.yeni gelen arkadaşlar da vaar sanırım hg aramıza.

cnm maşallah kızına çok şeker.ciddi bir kız olsun boşver.kaydirigubbakcemile3 yüz vermesin kimseye :)

saol teyzesi evet bundan önceki aylarda çok güleçti ama bu ay sıkıntılanmışız biraz galiba
geçmiş olsun sana bu arada
bebişinede maşallah

gülşahcım maşallah kızına gerçekten çok ciddi olacak galiba artım doğumlarda belli oluyor yavaş yavaş demek seninde normal ne güzel

evet normal dedi ama korktum ben yaakafamçokkarıştı

Dün doktora gittik kızım çok tatlıydı boyu 45 cm kilosu 2400 gr olmuş biraz suratımız asıktı ciddi bi kız olcak dedi doktor amcamız...herşey yolundaymış çok şükür...seni normal doğurtucam gülşah dedi doktor kafamçokkarıştı raporumuzuda verdi bundan sonra 15 de bir görüşcez dedi 25 aralık'a gün verdi..bizden şimdilik bu kadar
buda pozumuz...

maaşallah canım ne güzel bi poz öyle ya opuyorumnanaktan
takvimin yokta tam olarak kaç haftalık hamilesin canım maaşallah kocaman olmuş kuzucuğun

saol teyzesi evet bundan önceki aylarda çok güleçti ama bu ay sıkıntılanmışız biraz galiba
geçmiş olsun sana bu arada
bebişinede maşallah

evet normal dedi ama korktum ben yaakafamçokkarıştı

Gülşahcım senin kaç haftalık oldu?bana dr 35.haftada konuşuruz doğumu dedi:uhm:

buda pozumuz...

maşallahh
resmi ne güzel herşeyi belli ya

gülşahçım maşallah çok tatlı çıkmış ya Allah sağlık sıhhat versin :nazar:

seçilcim ben de merak ediyordum telefonun da yok arayıp soramıyorum bende ne facebook ne msn var ama kaydolucam

seçilcim ben de merak ediyordum telefonun da yok arayıp soramıyorum bende ne facebook ne msn var ama kaydolucam

ol cnm walla site çok sorun verio son aylarda da verirse birbirimizi merak ederiz hatta olmayan herkes olsun.tlf numaram yeni halen ezberliyemedim:kedi: akşam özelmsj atarım cnm sana emreden öğrenip:))

kızlar yarın bim'e hayvan figürlü duvar süsleri geliyormuş.
bebişlerimizin odasını süslemek için düşünebiliriz fiyatıda 2,50 tl'miş.

BİM A.Ş. buradan aktüel ürünlere bakabilirsiniz.

selam kızlarrr
ne var ne yok pazartesi ye randevu aldım çok heyecanlıyım ya
acaba ne dicek dr nasıl prensesim çok merak ediyorumm

evet canım bende gördüm ben diyecektim sen benden önce davrandın bizim odamız yok ama bende alıcam çok hoşuma gitti

Kızlar herkese merhaba...
Geçmişi okuyamadım...Umarm herkes iyidir.
Bim e gelecek duvar süslerini ben bebek mağazasından 1 tl ye aldım.

maaşallah canım ne güzel bi poz öyle ya opuyorumnanaktan
takvimin yokta tam olarak kaç haftalık hamilesin canım maaşallah kocaman olmuş kuzucuğun

saol canım
bugün tam 31+6 yız

Gülşahcım senin kaç haftalık oldu?bana dr 35.haftada konuşuruz doğumu dedi:uhm:

31+6 seçilcim...ya bana espirili bi şekilde dedi seni normal doğurtucam diye yani belli olmaz hiç bişey artık kontroller daha sık biliyosun...

maşallahh
resmi ne güzel herşeyi belli ya

tşkler canımm

amin teyzesi çok saol

gunaydınlar efendım opuyorumnanaktan
anam 1 saattır gecmısı okuyorum masallah bugun herkesın nesesı pek yerınde :lepi:
arada kacanlar warsa kusuruma bakmayın canlar walla Şeniz

günaydın kızlar dün kızımı gördüm baş aşağı dönmüş artık
43 cm olmuş boyu 1 kilo 810 gram olmuşzemuszemus
her şey yolundaymış bi aksilik olmazsa normal doğuma bi engelim yokmuş
çok hareketli dedi doktor amcası:nazar:
artık 2 haftada 1 gideceğim kontrollere
bu pazarteside raporumu alıyorum artık

masallah kız koskocaman olmus senınkı :nazar:

kızlar bebek telsizini hemen almaya gerek varmı sizce şöle 6 aylık felan olsunda ozamanmı alsam
canım ben 40 ı cıkana kadar hadı 2 ay dıyelım yanımda yatırıp sonra odasına koyucam odasıda bızım odanın dıbı sesını duyarım dıye dusunuyorum... ama bakalım duruma gore ıhtıyac olursa sonradanda alınır acelesı yok...

çok acıyo esma böle kıvranıp hemen aşağıyı tutuyom dayanamıyom acısına .....saat 12 de kontrolum var zaten gelince yazarım sağol canım
hadı bakalım doktordan ıyı haberlerle gelırısn ıns...

Selam kızlar, benim aşağıda bazı sorularım var.
1- Hastanede gecelikmi yoksa pijamamı tercih etmeliyiz.
2- dogumdan sonra normal camasırmı yoksa gebelik camasırı giymeye devammı edecegiz.
3- hastaneden cıkarken hala hamile kıyafeti giymeye devammı edeceğiz.
4- hastaneye gidince hastane cantasını kime teslim ediyoruz. kim giydiriyor bebegi ilk..
5- bebek şekeri hastaneye gelenleremi veriliyor yoksa eve gelenleremi
6- dogar dogmaz oglunu sünnet ettirmeyi düşünen varmı...
7- mevlüt ne zaman okutuluyor.
1.ben gecelık dıyorum canım pansuman falan yapılıyomus en rahatı o dıyolar.
2. ben normal camasır dusunuyorum gebelık camasırı aldım ama rahat gelmedı acıkcası normallare dewam sadece az daha buyugunu alıyorum genısledıgımden dolayı :roflol:
3.walla durumuma baglı belkı bı kac gun ewde pıjama gıyerım ama kendımı toplayınca normal moda gecerım.
4.senle kalıcak kısıye teslım et canım.
5.ben hastanedekılere cukulata verıcem ewdekılere seker...
6.benımkı kız anacım buna bısı dıyemıcem kafamçokkarıştı
7.ılk 7 gun ıcınde kulagına ezan okunması lazım sonra mevlutu yaptırıyosun ben 2 ay sonra yaptırıcam nısan gıbı yanı...

Ben bişey sorcam geçen gün karnımı kapının koluna çarptım aceleyle çocuğun herketlerinmde bi sıkıntı yok ama orası morarmış gibi acıyo bişey olurmu acaba bugün 2.gün geçmedi acısı endişelendim şimdi
bısey oldugunu sanmıyorum ama yınede bı sor doktoruna aklında kalmasın...
cok gecmıs olsun canım...

KIZLAR doğum çantası için bakın isterseniz abartmadan gereklileri yazmış hatun ben çıktısını alıcam bence yeterli bunlar.

Anne İçin Gerekenler
Hamilelik Takip Dosyası ve Doktor-Hastane telefonları
2 Adet Önden açılır Gecelik (Biri kırmızı biri pembeydi. Kırmızı kısa kolluydu.Odaya çıkar çıkmaz giydim. Kanama durumuna karşı belli olmasın diye ama çok fazla kanamam olmadı. Diğeri pembe ve kolsuzdu. Ama açık renk pek kullanışlı olmuyormuş)
1 Takım Pijama (Hastaneden çıkarken giymiştim. Pembe renkte, Cicikom’dan almıştım. Üst yukardan aşağıya kadar düğmeliydi. Altın beli hamile pantalonları gibi ayarlanabiliyordu.)
1 Adet Sabahlık 1 (Ben almadım. Gerektiğinde pembe pijamanın üstünü pembe geceliğin üstüne giyiyordum.)
1 Adet Emzirme Atleti (Albimini marka aldım. Hastanede kullanmadım, ama sonrasında çok işime yaradı. Hala kullanıyorum. Eğer yaz sonu yada kış gibi doğum yapacaksanız en az 3 tane almanızı tavsiye ederim. Beli çok güzel koruyor. Hem sizde hem bebeğinizde üşütme kaynaklı gaz olmaz.)
1 Adet Emzirme sütyeni (Albimini marka aldım. Ama hiç kullanamadım. Onu giyince belim üşüdü hep. 2 Adet Çorap (Benim doğumum 18 Eylül’de oldu hava sıcaktı giymedim)
5 Adet Koyu renk büyük Külot (Jokerden lohusa kulotlarından aldım. Kullanıp atılıyordu. Çok pratik.)
1 Paket Ped (Yoğun gece uzun olandan aldım ama hastanede onların verdiklerini kullanmıştım) 1 Paket Gögüs Pedi (Chicco marka olanı tavsiye ederim. Diğer markaları da denedim ama en sızdırmayanı ve en yumuşağı O. Doğumdan hemen sonra şakır şakır süt gelmediği için hastanede kullanmadım ama sonrasında olmazsa olmaz.)
Terlik 1 (Süslü birşeye gerek yok hemşire terlikleri uygun.)
1 Adet Kırmızı Kurdela
1 Adet Ayna
Makyaj Malzemesi (En azından Göz kalemi, Ruj, Allık, Rimel)
Saç fırçası/toka
Fotoğraf Makinası
Kamera/Cd
Şarj Aletleri
Kapı Süsü
İkram şekeri
Balon
Şeker sepeti 1
Kirli Torbası 1

Bebek İçin Gerekenler
1 Paket 2-5 kg Bez
(1 gece kalıcaktık ama kıyafetlerini yere düşürme, kusma kaka ihtimalini düşünerek her şeyinden 3’er tane aldım) Zıbın
İple bağlanan üstlerden
Ayaklı alt
Şapka
Eldiven
Çorap
Patik 3 Çarşaf
1 Adet İnce Battaniye (Büyük hastane çıkış setlerinde olan 2 katlı penye battaniyeler uygun)
1 Adet Kalın Battaniye (Kullanmadım)
Araba koltuğu (Arabanız varsa olmazsa olmaz)
bu ne uzun lıste :roflol:

buda pozumuz...

ayy ben o asık suratı yerım ıfadeye bak yaaaaa masallah :nazar:

berrincimsenin facebookun yokmu?????

bı masallahta sızeeee :nazar:

anam bakım barı sagolasın pınarcım

Kızlar herkese merhaba...
Geçmişi okuyamadım...Umarm herkes iyidir.
Bim e gelecek duvar süslerini ben bebek mağazasından 1 tl ye aldım.

oda guzelmıs :sm_cool:

ya kızlar 3 gundur karnımda bıseyler oluyo cozemıyorum noldugunu...
boyle gobek cevremın yanına oluyo hep bı yer sert oluyo ama ben tesadufen farkedıyorum yoklarken agrı sızı yok karnımda sekıl degısıklıgıde yok. kucucuk bı yer belkı bı cevız kadar... bı yerını mı dayıyo kı? agrı yapmadıgından anca kendım tesadufen farkedıyorum... ewde 3-5 tur atıyorum duzelıyo bu nedır sımdı???

X