2010 Şubat Anneleri

shıne ve fikirevi maşallah bebişlerinize ne güzel bende dün görcektim oğlumu ama drumuzun işi çıktı haftaya kaldı neyse sağlık olsun artık

Saol canm. Sende iyi haberlerle gelirsin inşallah .
selam kızlar herkes iyidir umarım
biz bugun kontorlden geldik 1420 olmuş tyezeleri minik ela'm
kontrolu 2 haftaya düşürdü doktor
yavaş yavaş doğumu bekliyoruz artık dedi
Fikirevi maşşallah canm bebişine kocaman olmuş.Senin doktor ne güzel 2 haftaya düşürmüş kontrolü bizim uzak oldugu için mesafe ayda bir hala .Önemli bişey olmadıgı sürece ayda bir gidiyoruz.

Shine çatı muayenesi mi yaptılar sana? Daha erken değil miydi bunun için?

Canm daha önce hamileliğim sırasında svilce gibi kitle gibi bişey cıkmıştı onu muayane ederken catımın dar oldugunu söyledi.

ayyyy cok sagol cnm ya cmt gıdıcem alırım madem hazırlar daha pahalı tanesı 1 e gelıyo ewet.
bende kendım yapmak ıstıyodum ısabet oldu kaydirigubbakcemile2

Canım dükkanın vitrininde bir sürü model var. Ordan seçiyosun. İstediğin gibi de malzemeni seçiyosun. ben tesadüf tam hayalimdeki modeli buldum. Gerçi dükkanı da tesadüfen görmüştüm. Kısmeti varmış benim bebişiminnnnnnnnnnn..

Kızlar benim mesai bitti. görüşmek üzere....

Fikirevi maşallah Elamıza canım.:nazar:

Ya bu şekerlerden 50 tane yeter mi dersiniz? Ben de yapmak istiyorum malzemelerimi alayım izne çıktığımda yapayım istiyorum. Ben de magnetli yapayım hatıra kalsın diyorum.

Shine İzmire falan geliyorsan kemeraltından daha ucuza alabilirsin bence. İnternettekinin yarısı fiyatına bulunur gibi geliyor bana. Ben de gidip fiyatlara çeşitlere bakıcam bir ara
Canım geliyorum izmire ama bu sıralar pek gelebilecegimi sanmıyorum.En iyisi internetten sipariş . bebek şekeri malzemeleri - bebek figürleri buradan sipariş edicem kalpli cubuklardan.

shine iyim canım tansiyonlar yüksek ilaca rağmen yarın doktora gitçem bakalım

Ahh canm ya su tansiyonunda düzelmedi gitti.İnşaallah bir an önce düzene girer.

ben de 30. hafta bitti ama henüz çatı muayenesi filan yapılmadı. hatta doğumun nasıl olacağı hakkında hiçbirşey söylemedi dr. daha döner dedi bebek erken dedi...bende şu çatı muayenesini merak ettim ne zaman yapılıyor????:CüvCüv:

ay kıslar burda ne güzel 2kişiydik şimdi 4kişi olduk ben ,sekreter ve bizim yedekler valla onlardan bize bilgisayarlara geçme fırsatı kalmıyor ya ben ne zaman kurtulcam burdan öffffffffffffff mafoldumben

bizimde hediyemiz geldi teşekkürler zeynep teyzesi daha dün eşime bende aynısını göstermiştim tesadüfe bak buda cicimiz

ay kıslar burda ne güzel 2kişiydik şimdi 4kişi olduk ben ,sekreter ve bizim yedekler valla onlardan bize bilgisayarlara geçme fırsatı kalmıyor ya ben ne zaman kurtulcam burdan öffffffffffffff mafoldumben

Tubişim sen 32 de izne çıkmıyon mu zaten 10 gün daha sabrediverkaydirigubbakcemile3

bizimde hediyemiz geldi teşekkürler zeynep teyzesi daha dün eşime bende aynısını göstermiştim tesadüfe bak buda cicimiz

Çok tatlıymış güle güle giysin inşallah oğluşun canım.

srpp canım sabretmeye çalışıyorumda öksüz çocuk gibiyim bilgisayarın başına bile arada geçebiliyorum muhabbet edemiyorum ondan sinir oldum Çok üzgünüm çoook

şimdi fırsat bulabildimde biraz geçmişe baktım
fikirevi maşallah canım bebişine:nazar:
shıne seninde bebişine maşallah canım:nazar:
ne güzel ya kocaman oldular artık bakalım benim kuzum kaç kilo oldu tepiklere bakarsam baya büyüdü :asigim:

rıca ederım canım gule gule gıysın bebısın aynısının pembesınden bende aldım kızıma dayanadım napıyım sırnaşık şey

SerapÇım sen bebıŞın hareketlerını nasıl hıssedıyosun Çok kuvvetlı tepıkler Şeklınde hıssedıyon mu

kızlar selam ben msnde degıldım bugun hıc konusamadım ogleden sonra cok yogunduk sımdı nefes aldım cok yorgunum bır an once eve gıtmek ıstıyorum kafamçokkarıştı

SerapÇım sen bebİŞİn hareketlerİnİ nasıl hİssedİyosun Çok kuvvetlİ tepİkler Şeklİnde hİssedİyon mu

Evet canım güçlü vuruyor neredeyse her tekmesini dışarıdan izleyebiliyorum artık. Benim kafası hala aşağıda anladığım kadarıyla çünkü karnımın üst tarafına midemin tam altına kuvvetli vuruyor ayakları diye tahmin ediyorum. Alt taraftaki hareketleri tekme gibi değil de iktirip kaktırıyor gibi hissediyorum daha çok.

X