2010 Şubat Anneleri

Herkese iyi akşamalr kızlar...Maşallah iyi haberler gelmiş bebişlerden...
Yaren canım bizim bebeğimiz erkek olsaydı Yavuz Sinan olacaktı ismi

kızlar bende geldımm 2 tane pıjama aldım gecelık ıstedıgım gıbı onden dugmelı bulamadım...
kosıc gelmek uzere aksama gırebılırsem eklıcem resımlerını
opuyorum hepınızı gobuslerden opuyorumnanaktan

Aykızz maşallah tombiş kızına sağlıkla gelsin inşallah

Ne zamandir kizimin oda takimini begenmisyik
dün almaya gittik su an stoklarinda kalmamis siparis üstüne gelirmis oda taa subat sonunda
ay sinir oldum resmenklava: bu kadar bekleme süresi olurmu neymis noel tatili yilbasi falan
Neyse bugün baska bi magazada ayni takimi buldum ama onunda gelmesi ocak 11 den sonra
ama yinede aldik çünkü baska hiçbiryerde bulamadim istedigimi
Napalim bizde bekliycek artik

merabe arkadaşlar burayı yeni keşfettim kısmetse bende şubat annesi olucam allah hepimize ve isteyen herkese kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bu benim ikinci doğumum olacak ama ilkinde daha fazla korkuyorum sezeryan olacak ilki sezeryandı çünkü.

Aramiza hosgeldin canim

teşekkür ederim hoşbulduk perşembe gününe randevu aldım doktorumuzdan aylık kontrol için umarım herşey yolundadır

Insallah hayirli haberler alirsin canim sen kaç haftaliksin
bebisinin cinsiyeti ne

selam arkadaşım bende bursadanım hangi hastanede doğum yapacaksın merak ettim ben çekirge doruğu düşünüyorum

ne para istiyor ne mal ne mülk
sadece sevgi istiyor, oyuncak bile istemiyor yavrum senağlama
kucakta uyumak, babanın sıcaklığını hissetmek tek derdi, en büyük derdi ve anlaşılmadığı nokta mafoldumben
ne olur anlayın bebişleri onlar güven istiyor sevgi istiyor senağlama
bizden neler neler isteyen insanlar var ki bir dediklerinde yapıyoruz hemen, sonra da ne kıymeti oluyor ne kadrimiz biliniyor ama bir melek masum bir melek sadece sevgi istiyor senağlama
dikkatlice izlediğinizde göreceksiniz, o kucaktan ayrılmamak için ne kadar çaba gösteriyor yavrum senağlama
ay çok ağladım ya çok duygulandım mutlaka izleyin ve özellikle eşlerinize izletin

Login | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…