delikafadulden:dance:kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
kızlar ben çıkıyorum.yarım arkadaşım gelecek kahvaltıyo.oda hamile aralak annesi olacak sezeryan olacagı için tarihi belle 20 aralıkta bebegini alacak kısmetse artık iznini aldı evinde bol bol görüşecegiz onunla.bir yıllıkta ücrtsiz izne ayrıldı yarın bütün gün onla olurum sanırım.hepinizi öptüm canlan görüşürüz
kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
Alya güzel bence ama bak ayris in anlamıda çok güzel asıl ayris'in söylemesi zor.Alya Ayşe Arman'ın kızınınn adıymış bu arada.
merhaba kızlar. Sohbetiniz çok hoşuma gitti.Burayı yeni öğrendim.Aranıza alın beni de..29+2 deyim.Benimle aynı gidenler kimler var???
Zeynepb canım özel mesaj attım cevap ver banaaaa birazdan lazımmmmmmm
Ay kızlar msnde olan varsa zeynebi bir dürter misiniz acil bana cevap vermesi lazım
canım zeynep pijama almaya gitti.msn de de yok.
canbahar hoşgeldin kuzum. Rabbim sağlıkla baharını kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar bana da isim bulun yaf. Ahmet isminin yanına uyabilecek,eşimin kolaylıkla beğenebileceği bir isim arıyorummmm..bu gidişle oğlan adsız kalacak.
efe diyorduk başından beri ama vazgeçtik. Şimdi eşim Ahmet Burak diyor ama ben beğenmiyorum. Başka neler olabilir kızlar..??
canbahar hoşgeldin kuzum. Rabbim sağlıkla baharını kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar bana da isim bulun yaf. Ahmet isminin yanına uyabilecek,eşimin kolaylıkla beğenebileceği bir isim arıyorummmm..bu gidişle oğlan adsız kalacak.
efe diyorduk başından beri ama vazgeçtik. Şimdi eşim Ahmet Burak diyor ama ben beğenmiyorum. Başka neler olabilir kızlar..??