ay doğru diyorsun canım başbaşa oturur kutlarız herkesi.. Olsun ya tecrübeleri dinleriz ona göre notları alıp gideriz doğuma bizdesagol canım walla nası oldu bende anlamadım :lepi:
senden 1 gun gerıde de ben warım bız en son dogurucaz anacım :CüvCüv:
hoşgeldin canım
En son bu ayın başında gittim ben doktora.Aslında kontrol günüme 15 gün vardı ama kasıklarımdaki ağrılar beni endişelendirdi.Neyse ki kızım da ben de iyiyiz herşey normal.Kızımın adı BAHAR,kendisi 1.250 gr olup 38 cm boyunda.29+2 deyiz ama ultrason 15 Şubatı veriyor doğum tarihi olarak.77 ile başladım şu an 87 kiloyum.
slmm canlarimmmmm ne haber? ay kizlar gün gectikce bebisimi hergün rüyamda görüyorum yok öpüyorum, yok doguruyorum :) , yok hemsireler göstermiyor agliyorum ... sizdede öyle oluyormu? bu arada CANBAAHRIM HOSGELDINcanim bende 30+1 im!
maaşallah maaşallah hem kızına hem sana canım.. ne güzel sağlıkla doğsun baharın!:teytey:En son bu ayın başında gittim ben doktora.Aslında kontrol günüme 15 gün vardı ama kasıklarımdaki ağrılar beni endişelendirdi.Neyse ki kızım da ben de iyiyiz herşey normal.Kızımın adı BAHAR,kendisi 1.250 gr olup 38 cm boyunda.29+2 deyiz ama ultrason 15 Şubatı veriyor doğum tarihi olarak.77 ile başladım şu an 87 kiloyum.
En son bu ayın başında gittim ben doktora.Aslında kontrol günüme 15 gün vardı ama kasıklarımdaki ağrılar beni endişelendirdi.Neyse ki kızım da ben de iyiyiz herşey normal.Kızımın adı BAHAR,kendisi 1.250 gr olup 38 cm boyunda.29+2 deyiz ama ultrason 15 Şubatı veriyor doğum tarihi olarak.77 ile başladım şu an 87 kiloyum.
Bak benimde bu tarihte gözüm var.normal istiyorum ama umarım bu tarihte sancım gelir.ama dr habire tarih değiştiriyor kızda zaten acele ediyor.benim tarih ne olursa olsun süpriz olacağı kesin.hayırlısı artık ne diim.. o zaman tarih beğeneyim ben:dance:
mesela 22.02.2010 nasıl
merhaba kızlar. Sohbetiniz çok hoşuma gitti.Burayı yeni öğrendim.Aranıza alın beni de..29+2 deyim.Benimle aynı gidenler kimler var???
merhaba kızlar nasılsınız bakalım_?
biz kızımıza hala isim bulamadık yani karar veremedik sizler de fikir verebilir misiniz?
birkaç isim var ama Alya , Ceylin, Ayris gibi çok kararsızız(
Saolun kızlar.Sizin bebişlerinizin adları belli mi?Ben iki isim istiyorum ama henüz diğer ismi bulamadım.
ahhhhh ahhhhh kelin ilaci olsa kendi basina sürermis anacimm opuyorumnanaktan bende kizima bulamadim bir isim akannehir!canim CEYLIN artik cok fazla konuluyor, AYRIS ise bilmiyorum:1closedeyes: ALYA en iyisi ...
merhaba kızlar. Sohbetiniz çok hoşuma gitti.Burayı yeni öğrendim.Aranıza alın beni de..29+2 deyim.Benimle aynı gidenler kimler var???
canbaharcim ben de 14 subata yapcam insallah! gerci yine belli olmazda doktor ööyle dedi!
Papatya öyle bir sormuşsunki doğmamış bebeğin hayat hikayesi gibi cevap vermiş.
hoşgeldin canım ama geç buldun bizi
merhaba kızlar nasılsınız bakalım_?
biz kızımıza hala isim bulamadık yani karar veremedik sizler de fikir verebilir misiniz?
birkaç isim var ama Alya , Ceylin, Ayris gibi çok kararsızız(
Elimi sallasam bi ceylin e çarpıyor (benim kızın ismide Duru olacak son kararımız oda çok var biliyorum ama babası illede Duru diyor )Ayris neymiş başka bi yunan tanrıçasımı kız .Alya ismini çok beğenirim ama bence güzel.