2010 Şubat Anneleri

kızlar ben çıkıyorum.yarım arkadaşım gelecek kahvaltıyo.oda hamile aralak annesi olacak sezeryan olacagı için tarihi belle 20 aralıkta bebegini alacak kısmetse artık iznini aldı evinde bol bol görüşecegiz onunla.bir yıllıkta ücrtsiz izne ayrıldı yarın bütün gün onla olurum sanırım.hepinizi öptüm canlan görüşürüz

kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

Alya güzel bence ama bak ayris in anlamıda çok güzel asıl ayris'in söylemesi zor.Alya Ayşe Arman'ın kızınınn adıymış bu arada.

kızlar ben çıkıyorum.yarım arkadaşım gelecek kahvaltıyo.oda hamile aralak annesi olacak sezeryan olacagı için tarihi belle 20 aralıkta bebegini alacak kısmetse artık iznini aldı evinde bol bol görüşecegiz onunla.bir yıllıkta ücrtsiz izne ayrıldı yarın bütün gün onla olurum sanırım.hepinizi öptüm canlan görüşürüz

ok canım hadi kendine iyi bak iyi akşamlar

kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

Alya güzel bence ama bak ayris in anlamıda çok güzel asıl ayris'in söylemesi zor.Alya Ayşe Arman'ın kızınınn adıymış bu arada.

evet duydum ben de
bana hoş geliyor ama bazen insanlar a harfini çok kalın söylüyorlar ya ondan heralde Alya derken garip söyleyener olabilir diye

Zeynepb canım özel mesaj attım cevap ver banaaaa birazdan lazımmmmmmm
Ay kızlar msnde olan varsa zeynebi bir dürter misiniz acil bana cevap vermesi lazım

Kızlar bu arada dün benin doğumgünümdü.Geçen sene tam doğumgünümde kürtaj olmuştum boş gebelikten dolayı, çok kötü zamanlar geçirdim.5 ay sonra yeniden hamile kaldım.Bu doğumgünümü şükürler olsun bebeğim içimdeyken geçirdim.ınsan neler yaşıyor 1 sene içinde.Hayırlısıyla kızımı kucağıma alırım inşallah.

canbahar hoşgeldin kuzum. Rabbim sağlıkla baharını kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar bana da isim bulun yaf. Ahmet isminin yanına uyabilecek,eşimin kolaylıkla beğenebileceği bir isim arıyorummmm..bu gidişle oğlan adsız kalacak.

efe diyorduk başından beri ama vazgeçtik. Şimdi eşim Ahmet Burak diyor ama ben beğenmiyorum. Başka neler olabilir kızlar..??

bebeişim ceylin güzel canım
canbahar hoşgeldin tatlım
serap canım bende bugünm yürüdüm çok kötüyüm sağlık ocağından dönüşte yürümüştümde.alıştım eşim götürüyodu

serapÇım zeynebın soy ısmını msj attım Özeldemn
bebıŞı msneye gel ıstersen

Kızlar bana da isim bulun yaf. Ahmet isminin yanına uyabilecek,eşimin kolaylıkla beğenebileceği bir isim arıyorummmm..bu gidişle oğlan adsız kalacak.

efe diyorduk başından beri ama vazgeçtik. Şimdi eşim Ahmet Burak diyor ama ben beğenmiyorum. Başka neler olabilir kızlar..??

canım aynı dert bızde de var ısım begenemıyoruz yanına esım çagan ısmını begenıyor tek bırde kendı ısmını tabı
benım ısmımı koyalım dıyor sureklı esım bende yıgıt ısmını cok sevıyorum ne zaman karar verecez bılmıyorum dogunca koyarız artık herhalde

yaren özeline bakarmısın..bi denk gelemedik bugün seninle..............

Herkes yine msne gitmiş galiba kimseler kalmamış. Msn çıktı mertlik bozuldu yaw:)

Neyse ben çıkıyorum birazdan herkese iyi akşamlar diliyorum. Miniklerinizi de çook öpüyorumm.

X