2010 Şubat Anneleri

Günaydııınnnnnnn güzel bi gün olsun hepimize.

hoşgeldin canım aramıza emin ol burda zaman daha çabuk geçiyor.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğlunu.

iyi aksamlar kızlar kımse yok galıba

melek valla içim bi garip oldu kötü bi resim değil ama tamda zamanı gelmemiş bebiş olduğu için bene garip oldum .

Alıntı:
sevilirem kullanıcısından alıntı
merabe arkadaşlar burayı yeni keşfettim kısmetse bende şubat annesi olucam allah hepimize ve isteyen herkese kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bu benim ikinci doğumum olacak ama ilkinde daha fazla korkuyorum sezeryan olacak ilki sezeryandı çünkü.

cANIM HOŞGELDıN ...............NıYE KORKUYON NELER YAŞADIN YAZDA BıLGıM OLSUN

Günaydın hanımlar nasılsınız bakalım keyifsiz bir güne başladık biz yine işyerindeyiz biraz yoğunuz herkese güzel günler diliyoruz oğluşum ve ben öptük sizi kocaman...

AY MELEKSEN ÇOK ACIDIM KUZUCUK KÜÇÜCÜK DAHA..........AMA MAŞŞALAH ÇOK GÜÇLÜ AĞZINI NASIL KOCAMAN açmış ağlıyooo....işşallah benim kuzum ve herkesinki zamanında gelir

günaydıın annişler. çalışanlar kolay gelsiin

zeyneppp sana bi şe sorcam canım ...halen diyet yapıyomusun şeker ne alemde

Heerkeze günaydın, dün doktora gittim çok şükür yolunda herşey 1760 gr olmuş kilosu ay ultrasonda bi güzeldi böyle bi esnedi nasıl tuhaf bişey bu yaa gerçekten insanın inanası gelmiyo...

günaydın kızlarr... gününüz çok güzel olsun inşallahhhh... dr. gidecekler güzel haberler duyup bizide mutlu etsinler.. sancısı ağrısı sızısı olanların şıp diye geçsin tüm sıkıntıları... bebişlerini az hissedenler bugü kolbastı yapsın minikleriniz içerde inşallahhhh..... bebişleri hareketli olanlar daha çok hissetsinler inşallahhhh zemuszemus Aminnnn Allah kabul etsin:)))

günaydın kızlar cmst akşamı burcu teyzemizden hediyemiz geldi resimlerini çektim hemen veriyorum
ImageShack -
tekrar çok teşekkür ederiz burcu teyzesi a.s.:1hug:

Günaydın canlar nasılsınız?

Günaydın canım. Benim biraz kasıklarım ağrıyor ama oğlum iyi herhalde dün akşamdan beri hiç durmadan tepiniyorrkafamçokkarıştı Oğluşun napıyor tekmeleri güçlendi mi ?

Heerkeze günaydın, dün doktora gittim çok şükür yolunda herşey 1760 gr olmuş kilosu ay ultrasonda bi güzeldi böyle bi esnedi nasıl tuhaf bişey bu yaa gerçekten insanın inanası gelmiyo...

Günaydın canım. Maşallah maşallah kocaman olmuş ya

Allah kabul etsin Esracığım hatim indirseydin.

günaydın kızlar cmst akşamı burcu teyzemizden hediyemiz geldi resimlerini çektim hemen veriyorum
tekrar çok teşekkür ederiz burcu teyzesi a.s.:1hug:

güle güle kullansın zilli elbisenin altından bezini göreceğimiz günlerde gelsin inşallah.
kaydirigubbakcemile3

zeynep önceki gün dietin iyi gittiğini yazmışsın bide kilo vermişsin benim şeker sorunum yok ama çok hızlı kilo almaya başladım şu dietinden biraz bahsedermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…