merabe arkadaşlar burayı yeni keşfettim kısmetse bende şubat annesi olucam allah hepimize ve isteyen herkese kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bu benim ikinci doğumum olacak ama ilkinde daha fazla korkuyorum sezeryan olacak ilki sezeryandı çünkü.
iyi aksamlar kızlar kımse yok galıba
Günaydın hanımlar nasılsınız bakalım keyifsiz bir güne başladık biz yine işyerindeyiz biraz yoğunuz herkese güzel günler diliyoruz oğluşum ve ben öptük sizi kocaman...
Günaydın canlar nasılsınız?
Heerkeze günaydın, dün doktora gittim çok şükür yolunda herşey 1760 gr olmuş kilosu ay ultrasonda bi güzeldi böyle bi esnedi nasıl tuhaf bişey bu yaa gerçekten insanın inanası gelmiyo...
günaydın kızlarr... gününüz çok güzel olsun inşallahhhh... dr. gidecekler güzel haberler duyup bizide mutlu etsinler.. sancısı ağrısı sızısı olanların şıp diye geçsin tüm sıkıntıları... bebişlerini az hissedenler bugü kolbastı yapsın minikleriniz içerde inşallahhhh..... bebişleri hareketli olanlar daha çok hissetsinler inşallahhhh zemuszemus Aminnnn Allah kabul etsin:)))
günaydın kızlar cmst akşamı burcu teyzemizden hediyemiz geldi resimlerini çektim hemen veriyorum
tekrar çok teşekkür ederiz burcu teyzesi a.s.:1hug:
günaydın kızlar cmst akşamı burcu teyzemizden hediyemiz geldi resimlerini çektim hemen veriyorum
ImageShack -
tekrar çok teşekkür ederiz burcu teyzesi a.s.:1hug: