fatoş bu avatarda çok mutsuz çok yorgun görünüyorsun.. Bi sorun yok di mi tatlım ya??
yok hayatım bekardım ben ozaman dur değişeyim
Papatya ben sana msj yazdım neden cvp vermedİn bakım sen aŞk olsun
canım benim ne zaman.hiç görmedim afedersin bi daha yaz ne dedin
kız özel msj yazdım almadın mı msne yazmıştım özelden seninkinide istedim
Merhaba kızlar.. 100 yıl oldu görüşmedik sanki.. özledim sizleri.. Corde hadi hayırlısı güzel bi tarih seç bakalım..kaydirigubbakcemile5
zeynepb ne güzel haberler bunlar.. zayıflamak güzel olsa gerek ya.. ben bol bol yiyorum..bol bol da kilo alıyorum yaklaşık 10 kilo aldım ben de.. aynlarla küsüm..moralim bozuluyor da...opuyorumnanaktan
Ayy bu arada ne kadar ilerledi hamileliklerimizi dimii nerden nereye geldik.. Koca göbüş olduk.. Kimi doğum iznine bile çıkkıyormuş.. Akpak ın sütü geliyormuş.. kaydirigubbakcemile2
Bizim tarih şubat sonunda olduğu için sizi geriden takip ediyoruz hep, herhalde en son ben doğurcam bu gidişle.. kaydirigubbakcemile3Ama gün geçtikçe çooooook heyecanlanıyourm sormayın ya... İnşallah hayırlısıyla hepimiz kolayca doğurururz... Burdan doğuma giderken de haberleşelim ama.. habersiz gitmeyin!!kaydirigubbakcemile3
serapçım bende çok özledim canım sizleri iyim tatlım sen nasılsın?
dr normal demiş ama madem ilkinde 16 kilo almıştın dikkat et biraz.. sen gönder hamur işlerini bana..:dance: ben şişkoluğumla mutluyum :teytey:
merhaba kızlar. Sohbetiniz çok hoşuma gitti.Burayı yeni öğrendim.Aranıza alın beni de..29+2 deyim.Benimle aynı gidenler kimler var???
dr um 20 kiloya kadar normal diyor görenler bana hiç kilo almamışsın diyorlar ama ben 12 kilo almışım deyince şaırıyorlar. Hiçde hamur işi yemiyorum ama karnım sık acıkıyor ymezsemde gözlerim kararıyor napayım
merhaba kızlar. Sohbetiniz çok hoşuma gitti.Burayı yeni öğrendim.Aranıza alın beni de..29+2 deyim.Benimle aynı gidenler kimler var???
papatyacım bende özeline mesaj yazdım bir bakar mısın tatlım