Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar.
ben de 3 günlük dinlenmeden sonra tekrar işe döndüm ama hala iyileşemedim bugün de kötü devam ederse doktora gideceğim artık. ciğerleri de üşütmüşüm, baya kötüyüm yani.
aykız,zehra_s maşallah bebişlerinize.
Aykızz maşallah tombiş kızına sağlıkla gelsin inşallah
Saolun teyzeleri
günaydın kızlar biz kızımı gördük c.tesi günü çok tatlıydı.. 45 cm olmuş boyu 1826 gr dedi kilosunada dr. teyzemiz ama 300 gr hata payıyla söylüyorum dedi.. 2100 gr da olabilir kilosu dedi:)) doğum pozisyonunu almış bebek ama kafasıyla rahim ağzı mesafesini ölçtü mesafe var daha korkma dedi.. rahim ağzı olması gerektiği gibi kapalı.. herşey yolunda yani... 32. haftamda olduğum için izin konusunu sordu çalışıcakmısın dedi evet dedim işim yakın ve oturarak çalışıyorum... rapor yazdı bugün gidip onaylatıcam... ama ben ssk da onaylatmıycam bizim hastane yapıyomuş.. tekrar oraya gidicem.. sigortada çok uğraştırırlar beni.. bence sizde hastanenize sorun belki ordada yapılıyodur boşuna sigortada sürünmeyin.. kasılmalarıda sordum kızlar normal dedi.. rahim tamamen kas ve bebeğin hareketleriyle doğumu başlatıyo dedi.. bu haftalardada normalmiş hazırlıyomuş kendini.. ileriki haftalarda bebeğin hareketlerini saymalıymışım ok hareketli dedim.. 1-2 haftaya yeri iyice daralıcak ve hareketleri azalıcak o zamanki sayı bizim için önemli dedi.. kasılmalar iin magnezyum verdi.. bizde durumlar böyle kızlar.. umarım sizlerde iyisinizdir...
ctesi bizde kontorle gittik. artık daha bi heyecan yapıyorum randevu saatini beklerken. çok şükür herşey yolunda. bebiş 40 cm ve 1630 gr olmuş. valla 1500 gr olmuştur inş diye dua ediyordum ama beklediğimden iyi çıktı kilosu:))) bu arada ters dönmüş: kafası artık aşağıda. umarım herşey yolunda gider ve zamanında gelir.
Esracim Hulencim masallah bebislere hepsi saglikla büyüyolar hayirlisiyla
merabe arkadaşlar burayı yeni keşfettim kısmetse bende şubat annesi olucam allah hepimize ve isteyen herkese kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bu benim ikinci doğumum olacak ama ilkinde daha fazla korkuyorum sezeryan olacak ilki sezeryandı çünkü.
kızlar herkese selamlarrr nasılsınızz doktora gidenler gözleri aydın çok güzel haberlerinizz bende şimdi doktordan geldim kızlarr kızım gayet iyi boyu 43 cm kilosuda 1900 gr olmuşş ama 300 gr falan fazla olabilir dedi.herşey güzel miş,hastanemizide ayarladık doğumumuzda normal olucak inşallahhh raporumuda pazartesi gidip alıcam kızlarrr
Insallah hayirli haberler alirsin canim sen kaç haftaliksin
bebisinin cinsiyeti ne
işallah canım öyle olur benim 5.5 yaşında bir kızım var buda erkek olacak kısmetse bu arada 32 haftalığım
Iyiyim canim saolAykızz canım sıkma canını bebişin sağlıklı ya... Varsın odası geç gelsin...
hepinize iyi akşamlar kızlar