2010 Şubat Anneleri

günaydın şekerler hayırlı cumlar umarım hepimiz için güzel bir gün olur ve sitemizde girmez de iki çift laf edebilir şurda opuyorumnanaktan

ay yazık ya benimde kardeşimin eski işyerinden patronunun hanımı hamileydi 10 günü mü ne kalmış onunda bebişi annesinin karnında boğulmuş ölmüş öyle demişler baya korkttum ve üzüldüm neyseki onun iki tane daha çocuğu var ama yinede çok acıdır Allah sabırlıklar versin :Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın, dün hic girilmedi siteye insallah bugün düzelir

Benim oglumun hediyesi geldiiiiiiiiiiiiiii...... Sumifer bayıldım gönderdigin kot salopete........ cok şeker.... gönlüne ve cebine saglık........... oglum giyerken hep seni hatırlayacagız......

Yaren gecmis olsun.........

Kızlar günaydın herkese.ohhh site düzelmiş sonunda.kötü haberle güne başlamak iyi olmadı Allah bebeğini kaybeden arkadaşımıza sabır versin.inşallah birdaha böyle haberler almayız.ALLAHIM şu cuma saati bebeklerimizi kucağımıza sağsalim almak nasip et yarabbim.:Saruboceq: geçmişi okuyamadım henüz umarım başka kötü bir haber yoktur.

bilmiyorum canım ya kardeşimin eski patronu oda fazla bişey sormamış eski iş arkadaşından öğrenmiş
bende kordon falan mı dolandı diye baya tırsttım yazık ya çokta az kalmış nasıl dayanılır ki çocuk başka neden boğulabilir aklıma bişey gelmiyor benimde:uhm:

günaydın zeynep güle güle kullansın bebişin sağlıkla inş.
günaydın seçil nasılsın tatlım bebiş nasıl

ya ne oluyor yine bu siteye yine attı beni başlıcam ha şimdi kaç gündür bir muhabbet ettirmediklava:

zeynep güle güle kullansın bebişin cicisini fotoğraf eklede görelim bizde

selam kızlar. site bi daha hiç düzelmeyecek sanmıştım :umursamaz:

yarencim geçmiş olsun
ay kötü haberler çok üzüyor beni. Allah bebeğini kaybedenlere sabır versin mafoldumben

hayırlı cumalar kızlar
rabbim bölle acılar yaşatmasın kimseye ya çok zor

hayırlı cumalar herkese şükür ya ne bu sitenin hali böyle sürekli hata verıyor yaaaaa

kızlar ne haber yaaa msn adresi olanlar msn ye gelsinnn bu site çok yaydı kendini girilmiyoo

merhaba kızlar ben de giremiyordum bi türlü siteye bugün nasıl olduysa açıldı nabersiniz?? bebişler nasıl?

teyzoşlar bugün toktor teyzeye gittik :dance:
1160 gram olmuşuz maşallah yanaklarımız tombiş tombiş :teytey:
çok şükür 1 kiloyu geçtik ya içim rahatladı ve heyecanlandım ntsye girdim kasılmalarım çok oluyodu, bi sorun yok ama kasılmalar artarsa erken gelin dedi doktor.
Allah herkese yaşamayı nasip etsin bu mutluluğu :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…