canim kac haftalik? ve meleksen senin bebisin kac haftalik canim?teyzoşlar bugün toktor teyzeye gittik :dance:
1160 gram olmuşuz maşallah yanaklarımız tombiş tombiş :teytey:
çok şükür 1 kiloyu geçtik ya içim rahatladı ve heyecanlandım ntsye girdim kasılmalarım çok oluyodu, bi sorun yok ama kasılmalar artarsa erken gelin dedi doktor.
Allah herkese yaşamayı nasip etsin bu mutluluğu :asigim:
teyzoşlar bugün toktor teyzeye gittik :dance:
çok şükür 1 kiloyu geçtik ya içim rahatladı ve heyecanlandım ntsye girdim kasılmalarım çok oluyodu, bi sorun yok ama kasılmalar artarsa erken gelin dedi doktor.
akpak tatlım bizde sali doktordadik 1130 gramdil boyumuza 35 cm di evet yuzu tombis ti bizimde vala cok ciciler ya cici kızına masallah tatlım
slm kizlar ne haber? ya giremiyorum devamli hata veriyor! eeee nasil gidiyor? hersey yolundami? ya kizlar bu arada bebislerinizin yatagi kac cm ? genellikle burda 40 a 170 oluyor! ama ben 60 a 120 buldum size kücükmü? ya istiyorumki ilerdede kenarlari ciksin yatak olarak kizim büyüyünce kullansin istiyorum!
günaydın kızlar,
geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkürler. Daha tam iyiyleşemedim ama bugün geldim işe, yarım gün nasıl olsa, onu da asmayım dedim.
akpak ve meleksen maşallah bebişlerine.
teyzoşlar bugün toktor teyzeye gittik :dance:
slm kizlar ne haber? ya giremiyorum devamli hata veriyor! eeee nasil gidiyor? hersey yolundami? ya kizlar bu arada bebislerinizin yatagi kac cm ? genellikle burda 40 a 170 oluyor! ama ben 60 a 120 buldum size kücükmü? ya istiyorumki ilerdede kenarlari ciksin yatak olarak kizim büyüyünce kullansin istiyorum!
günaydın kızlar zeynep uyurken hemen gireyim dedim..burda hava hiçiyi degil hep yagmur var hava karanlık insanın içi sıkılıyo....ee neler yaptınız şöyle bi baktımda...
el mallum da dogurmuş tebrik ederiz.biz bir taneyle vahlarken o üç taneyi iyi bile taşıdı bu güne kadar.inşallah tez zamanda evlerine gelir kızları...
swetbebegini kaybetmiş çok üzüldüm allah sabırlar versin .onada en kısa zamanda bir melek verir rabbim.başlarda kaybetmekle ,şimdi kaybetmek ne kadar farklıdır degilmi.tam artık geliyo diyosun ama olmuyo.allah casını hafifletsin..
bende ne yaptım bayram bizim için pek iyi degildi.buruk ve üzücü geçti.genelde bayram kutlamaları degil taziye için aradılar.yinede babamın yanında iyi durmaya çalıştık ama babam hep agladı biz teselli etmeye çalıştık.neyse öyle böyle geçti işte allah yenilerine nasip etsin hepimizi......
bayramdan hemen ertesi gün salı günü kızımı ipegimi gördüm eşim kızım hep beraber gittik..1580 gr olmuş telzeleri.yine haftasıyla uyumlu çıktı.kolları ve bacak uzunlukları iki hafta önden gidiyor dedi.yine uzun bir kız olacak dedi.uyuyordu hanımefendi ama yinedi iyi bir poz verdi uyurken bize..kızlar bendede kasılma oluyo.doktora dedim hemen magnezyuma başlayoruz dedi.günde birde degil iki alacaksın dedi.inanırmısınız.ilacı aldıgımdan bu yana kasılma yaşamadım.yahepşeyi bir çaresi oluyormuş.ay unutmuşum arada bir felaket midem ekşiyo.bunu sormayı unuttum.her zaman olmuyor ama bazen yokuyor işte.aralıgın sonuna tekrar randevu verdi.artık ozaman sorarım.aralıktan sonra sık sık burdasın dedi.ne güzel kızımı çok görecegim.işte böyle.
hediyeleşmede isi.haftaya kızıma alışverişe başlayacagım ozaman pınarın oglunada alır gönderirim kızmetse.
kızlar bnede bu kadar hadi siz ne yapıyorsunuz anlatın bakalım...
günaydın günlerdir giremedim siteye
yaren bebişinin hediyesini p.tesi kargoya vereceğimzemuszemus
benim bebişte 1500 gram olmuş bu gün 30+5 olduk
gecen hafta preeklampsi süpghesiyle tahliller yapıldı çok şükür bişey çıkmadı
maşallah canım bebişler büyüyor artık hızla kilo alıyorlar 2 kg ve üstü olsunlar iyice rahatlarız.
selam canım, bizin karyola 80 * 130 ama normali 90*140 mış öyleydi galiba yani biz bu ölçüde istedik yerimize göre.120 kısa değil bence 5-6 yaşına kadar yatarlar içinde.
hoşgeldin Papatya. bizde toplu halde k.k ile boğuşuyoruz günlerdir çok kötü girilmiyor acil yardım olarak msn ye dadandık bizde toplu halde site açılmayınca ordan yazışıyoruz.çalışanlarda rapor telaşı çalışmayanlarda eksik tamamlama telaşı hep aynı şeyler keyifli bekleyiş sürüyor.
İpek kız içinde gözün aydın canım kilosu gayet iyi iyi bakmış annesi Zeynep'in tepkisi ne oldu ilk defa mı girdi usg için dr odasına.
baban içinde allah sabırlar versin canım kolay değil hayat arkadaşı kabullenmek zor oluyor.sizler bi şekilde eş çoçuk derken ara arada olsa aklınızdan çıkıyor ama babam heryerde anneni hatırlıyordur.Sabır versin Rabbim .Anneninde mekanı cennet olsun inşallah.
maşallah canımteyzoşlar bugün toktor teyzeye gittik :dance:
canım nerdesin sen özledik yav iyi olmana sevindim maşallah bebişine baban için üzüldüm yine içimi burktun canım özelden msne adresi atacam sende verirsen yazışırız bura çokj sorunlu oluyo kızlarlada konuşuyoz aradagünaydın kızlar zeynep uyurken hemen gireyim dedim..burda hava hiçiyi degil hep yagmur var hava karanlık insanın içi sıkılıyo....ee neler yaptınız şöyle bi baktımda...
el mallum da dogurmuş tebrik ederiz.biz bir taneyle vahlarken o üç taneyi iyi bile taşıdı bu güne kadar.inşallah tez zamanda evlerine gelir kızları...
swetbebegini kaybetmiş çok üzüldüm allah sabırlar versin .onada en kısa zamanda bir melek verir rabbim.başlarda kaybetmekle ,şimdi kaybetmek ne kadar farklıdır degilmi.tam artık geliyo diyosun ama olmuyo.allah casını hafifletsin..
Bende ne yaptım bayram bizim için pek iyi degildi.buruk ve üzücü geçti.genelde bayram kutlamaları degil taziye için aradılar.yinede babamın yanında iyi durmaya çalıştık ama babam hep agladı biz teselli etmeye çalıştık.neyse öyle böyle geçti işte allah yenilerine nasip etsin hepimizi......
Bayramdan hemen ertesi gün salı günü kızımı ipegimi gördüm eşim kızım hep beraber gittik..1580 gr olmuş telzeleri.yine haftasıyla uyumlu çıktı.kolları ve bacak uzunlukları iki hafta önden gidiyor dedi.yine uzun bir kız olacak dedi.uyuyordu hanımefendi ama yinedi iyi bir poz verdi uyurken bize..kızlar bendede kasılma oluyo.doktora dedim hemen magnezyuma başlayoruz dedi.günde birde degil iki alacaksın dedi.inanırmısınız.ilacı aldıgımdan bu yana kasılma yaşamadım.yahepşeyi bir çaresi oluyormuş.ay unutmuşum arada bir felaket midem ekşiyo.bunu sormayı unuttum.her zaman olmuyor ama bazen yokuyor işte.aralıgın sonuna tekrar randevu verdi.artık ozaman sorarım.aralıktan sonra sık sık burdasın dedi.ne güzel kızımı çok görecegim.işte böyle.
Hediyeleşmede isi.haftaya kızıma alışverişe başlayacagım ozaman pınarın oglunada alır gönderirim kızmetse.
Kızlar bnede bu kadar hadi siz ne yapıyorsunuz anlatın bakalım...
canım geçmiş olsun iymiisn şimdigünaydın kızlar,
geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkürler. Daha tam iyiyleşemedim ama bugün geldim işe, yarım gün nasıl olsa, onu da asmayım dedim.
Akpak ve meleksen maşallah bebişlerine.
günaydın günlerdir giremedim siteye
yaren bebişinin hediyesini p.tesi kargoya vereceğimzemuszemus
benim bebişte 1500 gram olmuş bu gün 30+5 olduk
gecen hafta preeklampsi süpghesiyle tahliller yapıldı çok şükür bişey çıkmadı
pofidi senle aynıyız zaten bak kilolarıda aynı sayılır.aman birşey çıkmamış çok şükür..bende bu ay 2,5 kilo almışım toplamda 5,5 kilo aldım yani..