2010 Şubat Anneleri

Aykız canım iyiyim sağol. aynı kasılmalar bende de oluyodu. Dün doktor magnezyum takviyesi verdi. İki gündür içiyorum inşallah bi işe yarar. Muhtemel sana da magnezyum verir.

insallah canim ya artik korkmaya basladim erken dogum olcak diye
bi iki adim atiyorum hemen agri giriyo oturup kalkiyorum agri giriyo
valla valisimi hazirladim nolur nolmaz diye günde 10 a yakin kasilma olmasi normalmis ama benim saatte 6 tane falan oluyo

Ayy canım ya.. İnşallah öyle bi şey olmaz...İnternette nefes egzersizleri araştır. İyi geliyo. Kasılma geldiğinde ben burundan alıp ağızdan veriyorum işe yarıyo..

yapiyorum canim derin derin nefes alip veriyorum rahatliyorum biraz
artik yavas yavs sonlara yaklasiyoruz olcak bukadar
hayirlisiyla alsak yavrularimizi kucagimiza hepsini unutucaz

Evet canım haklısın. Az kaldı ama zor zamanları kaldı..;İnşallah zamanında sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza

Aman hepsi vaktinde gelir insallah bebislerimizin
zaman azaldikça bendede bi heyecan bi sabirsizlik basladi artik rüyalarimda görür oldum minik kizimi.
özlemle bekliyoruz MELEKLERIMIZI

Sitede yine sorun var galiba hata verip duruyo neyse fazla zorlamiyayim
herkeze iyi aksamlar öpüyoruz hepinizi kizim ve ben

selam kıslar siteye giriliyor mu diye bir bakayım demiştim keyifler nasıl bakalım
geçmişe bakabildiğim kadarıyla havvacım dr gitmişsin maşallah esra hanıma kocaman olmuş :nazar:
kaç gündür bir muhabbet ettirmedi site

site henüz tam anlamıyla düzelmemiş sorunlar devam ediyor.Allahtan msn den devam ediyoruz da bu arada kopmuyoruz birbirimizden.
düzelsede yine eskisi gibi sohbet etsek

günaydın herkese dün yoktum ikinci aşımı oldum geçmişe baktım
caneylom ve havvaesen dra gitmişler bebişlerini görmüşler gözleri aydın bebeklerede maşallah kocaman olmuşlar
esracım hediyen gelmiş güle üle kullansın kızın
bende dün gönderdim hediyemi acaba erkenmi oldu diyodum ama değilmiş bugün elinde olur fikirevinin

Havva Caneylom gözünüz aydın.

benim kızda 28+1 de 1250 gr ve 39 cm olmuş gelişimi iyi çok şükür.

birde Selda'ya işten çıkışı verilirken 15 gün daha çıkışını vermesinler doğum da maaş al ssk dan alacaksın iş verenin zararı yok demiştim ya iyiki demişim Selda o lafından sonra gittim söyledim tamam seni madur etmeyiz 15 gün daha çıkışını yapmıyacağız 32. haftaya kadar çalışıyor gözükürsün demişler.iyiki söylemişim.

Caneylom ve Havvaesen gözünüzaydın güzel haberlerle gelmişsiniz,
Seldacığıma da sevindim, haklarını kullanabilecek.

Yarencim bizde webmsn de açılmıyor, onuda kapatmışlar sağolsunlar, evdede vaktim olmuyor hiç bakamıyorum

günaydın canlarım şükür kavuşturana caneylom cum havacım gözünüz aydın

hepiniz sağolun kızlar hepimizin bebişlerine maaşallah kocaman oldular allaha şükür haberler iyi herkeste darısı resimli haberlerimize bebişlerimiz kucağımızda :emir_bebek:
sitedeki sorunlardan dolayı bugün hiç giremedim ilk defa girebildim alıntı yaptım ama bakalım msj gitmişmi hiç sanmıyorum ama kafamçokkarıştı

günaydın kızlar. herkese iyi bir gün diliyorum ve sitenin düzelmiş olmasını ümit ediyorum.
ben grip oldum. bugün işe geldim ama eve giderim birazdan. boğazım ağrıyor çok fena.inş hafif olarak atlatırım kızlar, dua edin :Saruboceq: korkuyorum domuz gribinden. o kadar insanla bayramlaştım çok lazımmış gibi :sinifsinif:

günaydın arkadaşlar...
sabah sabah çok moralim bozuldu.
ocak annelerinden biri 34 haftalık bebeğini kaybetmiş doğum için gün sayarken ne büyük bir acı. allah yardımcısı olsun...
çok üzüldüm. allah hepimizi böyle acılardan korusun.

günaydınlar
yaren canım geçmiş olsun bol bol dinlenmen gerek bende 2 hafta çektim ALlah korusun bişey olmaz korkma
deniz ayy ocak annesine çok üzüldüm Rabbim acısını dindirsin inş.

günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum
yarencim geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar.

Esmacım ne olmuş ocak annesine ben çok detaylı bakacak kadar kalamıyorum da merak ettim?

günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum
yarencim geçmiş olsun canım

günaydın canım
aralık 12 de bursalılar buluşmas var haber,in olsun

Günaydın kızlar.

Esmacım ne olmuş ocak annesine ben çok detaylı bakacak kadar kalamıyorum da merak ettim?

canım 34 . haftada bebeğini kaybetmiş :KK43:

X