2010 Şubat Anneleri

desene yeni bi rapunzel geliyo dünyaya:))) şaka bi yana geçmiş olsun canım ilaç iyi geliyosa iyi bari... onu çekmek zordur eminim... benim kızda keltoş olucak sanırım bende ne yanma ne ekşime hiç bişey yok... aman dilimi ısıriyim olmasında...

Esmacım izin sadece çogul gebeliklerde daha uzun oluyor onun dışında toplam 4 ay

bende öyle biliyorum canım.. onlarda 16 değil 18 hafta izin süresi...

yaa bu site gitti yine alıntıda yapamıyorum.

Umarım Esra duru ya dün akşam çok dedim bulunduğun yer güzel kızım sakın gelme bak dışarda herşey daha karışık biraz daha büyü ki daha güzel büyüyelim diye alim olan anlar umarım sözümü dinler.

sırma saçlı olunacaksa kesin benim kız olur 20. haftadan beri miğdem yanıyor kel doğmasınlarda az çok saçı olmuş farketmez.

srpp sağol canım umarım hepsi sağlıkla zamanlarında doğarlar.

günaydın canlarım şükür kavuşturana caneylom cum havacım gözünüz aydın

kızlar bende mide yanması yok çok şükür birtek geçen bayram günü oldu oda üşüttüğümden galiba benim oğlum keloğlan olacak galiba bende kel bebek sevmem bizim bir müşteri perukla dolaşıyor onun peruğunumu ödünç alsam acaba

:roflol::roflol: Allah iyiliğini versin kız Ayten. Bebeğin kelini de severim saçlısını da valla hatta kelini daha çok severim opuyorumnanaktan

:roflol::roflol: Allah iyiliğini versin kız Ayten. Bebeğin kelini de severim saçlısını da valla hatta kelini daha çok severim opuyorumnanaktan

ben pek sevmem kel bebekleri gerçi benim bebeğim nede olsa bana sırma saçlı görünür kelde olsa

günaydın şekerler keyifler nasıl bakalım bende bugün korkunç bir mide yanması hissediyorum bugün ne yesem midemde yangın çıkıyor akannehir

ya sitemize ne oldu gene sabahtan beri girilmiyor bakım var yazıyor şimdiki bu hali ne karmakarışık

duzelmıs heraldeeeee zemuszemus
kızlar hemen msn alısverısı yapalım sıteye bısı olunca kalıyoruz boyle dımdızlak msn den daha ıyı oluyor opuyorumnanaktan

Herkeze iyi aksamlar arkadaslar
epeydir siteye giremiyodum girmek istedigimdede açilmiyodu saolsun
simdi geçmisi okudum biraz herkez iyi masallah

Bende iyi olmaya çalisiyorum baya bi zorlasmaya basladi artik
aksamlari yatamiyorum kramplarim bitmiyo mide yanmasi bunun üstüne bide sik sik sancilarim basladi
karnim birden tas kesiliyo doktoru aradim hayirlisiyla cumartesi saat 4 te randevum var insallah hersey yolundadir minik kizimida görücem hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…