2010 Şubat Anneleri

selam kızlar.bende temizlik yaptım çok youldum.hemen karnımı doyurup size bi bakayım dedim.malum bayramda pek giremeyiz...
hepinizin bayramını kutluyorum.seneyede miniklerimiz epey büyümüş olur bayramdabsaglıkla sıhatla geçiririz inşallah.bu yıl benim için hüzünlü olsada.diger senelerim güzel geçer inşallah...
sizler nasılsınız şöyle bi yarım saat kalayım...

herkesin bayramı kutlu olsun. hayırlı bayramlar diliyorum.. kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.. öptüm..

Papatyacım zor bir olacak senin için. Ama her şey biz insanlar için..Sabır....

biliyorum bi tanem elimden geldigince sabırlı olmaya çalışıyorum işte.....
ben çıkıyorum hepinizi tek tek öpüyorum dikkat edin kendinize bebeklerine..ayşegül teyzeleri onlarıda öpüyor....by.............:gitme:

tekrardan selam şekerler
ya ben kafayı yicem sürekli telefon çalıyor sekreterde malum izinli onun yerine bakıyorum daha 8e kadar da çalacak burda çok tutulan bir su markası satılıyor millette bayram diye habire arıyor acele ediyor herkes kendine öncelik verilsin istiyor malum bayramda da su içilir kimseye lafta anlatılmıyor tozutmak üzereyim başım ağrıyor :bbo:kafamçokkarýþtý

papatyacım kendine ve kızlarına iyi bak bizde sizi çok öptk iyi bayramlar dilerim
Allah sabırlıklar versin canım bizimde bu sene ramazan bayramımız çok zor geçmişti babam geçen sene ramazan bayramında vefat etttiği için ama bu bayramda yine hatırlanacak ve üzülünecek unutulmuyor ama alışmak zorundayız

havvacım masallah .hatana gırıyon ayy ne guzel zaman gecsın bıan once

Canım geçmiş olsun ya...
ne yapayım canım ya... Bayram bayram görümcemle uğraşıyoz işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…