2010 Şubat Anneleri

Gözünüz aydın canım..Onlarınki ayrı bir mutluluktur şimdi tatlım. Kaç yılın beklemesi kolay mı?Allah hayırlısıyla doğumu da nasip etsin

saol cnm ya gelının psıkolojısı tamemn cokmustu artık hamıle kadın bıle gormek ıstemıyodu cok sukur allahım cok uzuluyodum ona yaa allahım herkese nasıp etsın ya

Kolay değil be canım... Allah yüzlerine gülmüş.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Sorma canım ya... Bayram zehir oldu valla. En çok da anneme gidemezsem üzülürüm. Çünkü doğumdan sonra bebek büyüyene kadar hiç gidemem.

canim öyle düsünme gidersin insallah! ben yurt disindayim insallah dogumama gelecek annem ! ay gelmezse ne yapardim kafayi yerdim galiba! artik bebisim anca 7 aylik olunca gidebilirim sanirim türkiyeme! düsünsene dogum yapiyorum 7 ay sonra baba,larin kucagina kocaman bi bebis veriyorum :) sürpriz yumurtadan cikmis oyuncak gibi

Canım benim ya..Senin durumun bizle kıyaslanamaz bile canım ya.. Allah gurbette olanlara sabır versin

selam kızlar
havvacım bende görümcem gitse diye bakıyorum hergün dua ediyorum benimkinin kocasıda var ama bizde kalıyor oğluda var ben pek yüz vermiyorum benim evime çıkamıyor akşam dayısıyla çıkmış terbiyesiz bir inmek bilmedi duş alıcam banyodan sonra birtek salonda soba var saçlarımın kuruması için oraya gitmem lazım dayısı zorla yolladı birde ben yüz vermiyorum versem tepemize çıkacak valla ikisindende gına geldi dayanmak çok zor ama Allahım beni deniyor diyorum sabretmeye çalışıyorum ama inanılmaz sinir bozucu boşver kız gelmesin daha iyi görümcelere yani örümceklere dayanamıyorum
kötükedihüso

canım birde yarın kayınvalidemler kaplıcaya gidecek pazartesiye kadar yoklar şöyle karı koca bayram gezmesine çıkalım istiyorum özeniyorum ama kadın kocasının yanına gitmezse ki öyle görünüyor peşimizde onlarla nereye gideceğiz evde otursam daha iyi inş. onlar bizimle gelmez kaç gündür bunun için dua ediyorum herşey içimde ukte kalıyor özençlerim hep boşuna gitti valla bazen çok pişman oluyorum ailesini tanımadan neden evlendim yada ne kadar tanyabilirdim canım sıkılyor benimde mafoldumben

Ay Tuğbacım Allah sana sabır versin. Ben de hep mesafeliyim ikisine de. Biri zaten evli o da kaçarak evlenmişti. bu da kaçtı bakalım ne olacak geri gelecek mi?;olan eşime oluyo ya...Kalbi de rahatsız sters yapmaması lazım. Hiç acımıyolar valla. eşim kalpten hastanede yatarken ana kız üstüme yürümüşlerdi senin yüzünden oldu diye.Hala unutamam. Ben hastalanmasın diye gözüne baktıkça onlar böyle stres yaptırıyolar işte. Eşim için çok üzülüyorum ben.

haklısın canım zaten mutlaka değişiyorlar tecrübeli olanlar diyor senin yerini bilemiyorlar kızı desen değil hizmetçi mi, misafir mi, yabancı mı, el kızı mı ,gelinmi onlarda bocalıyor baştan olmadık şekilde davranıyorlar sen senden geçtikten kocanla aran onlar yüzünden bozulduktan sonra anlıyorlar ama sende bişeyler bitmiş oluyor kocandan bile soğuyorsun diyorlar haklılar valla ben onlara kızdıkça kocişten alıyorum hırsımı aman onunda suçu büyük hep ben fedakarlık yapmalıymışım onlar ailesiymiş atamazmış ya onları sanki at diyen var herşeyi benden bekliyor
akşam yorgunluktan ölüyorum karnım burnumda görmemek için kör olmak lazım sıkıntın var mı diyen yok çalışıp eve geliyorum uyumak istiyorum yoruldum diyorum sanki biz yorulmadık sen yine oturuyorsun falan filan diyorlar akşamda baklava yapılacak tuğba gelin diyor kayınvalide yardım ettim mi tabiki hayır yeter artık bana gına geldi çünkü

canlarım benim allah yardımcınız olsun allah öle insanlarada biraz merhamet akıl fikir versin klava:

Tuğbacım ne güzel anlatmışsın. Kocan ailesini atamazmış da seni atabilecek mi sanki. Artık onun ailesi sensin anlaması lazım bunu. Benim eşim de ancak anlayabildi onun ailesinin ben olduğumu.Artık bebek var çünkü.
Senin hamile olduğunu anlamaları için Allah korosun senin zaar görmen mi gerekiyor. Bak çok kızdım şimdi. Allah akıl, fikir, merhamet,,, ne bulduysa versin bu insanlara canım..

sağol havvacım iyiyiz kızların profillerini geziyorum bebişinin odasına bayıldım canım çok güzel güle güle kullansın

tatlım ki ben ilk bebeğimi kaybettim bunun üstüne titriyorum sonuçta bir risk var Allah korusunda:Saruboceq: onlar sadece ismimiz konsun istiyor ne bana acıyorlar çalışıyorum yoruluyorum ne bir sıkıntın isteğin varmı diyorlar nede drdan gelince torunumuz nasıl sağlığı iyimi sorun varmı diyorlar bir tek çöp bile almadılar adan zye benimkilerde dahil anacım aldı sağolsun benim babamda yok eve kız kardeşim bakıyor ama anneannesi alsın zihniyeti var
tabiki doğuncada bir tane oğlumuz var soyismimiz devam etsin adımız konsun özeniyoruz kuru lafla olmuyorki isim neki önemli olan ikimizin sağlığı değil mi gelinsek insan değil miyiz dimi ama

Teşekkür ederim canım... Pembelilerin yanında sönük gibi kaldı sanki ama çok beğenerek aldım

zehracım hoşgeldin canım nasılsınopuyorumnanaktan ay ben bayram önü pek dertendim kusura bakmayın kafanızı şişirdim malum hamilelik hormonları çok hassasım birde bugün işyeri beni baya yordu kafamda telefon sesi var sürekli dahada 9a kadar çalışacağım mafoldumben

Tuğbacım koyma valla isimlerini falan. ısim hakedilir de çık işin içinden. Benim eşimde annemin adını koyalım diye ağzımı aradı baştan. Asla dedim. kesinlikle olmaz. Kızları koysun dedim. Sen de koy tavrını canım. Hiç kimsenin sana çocuğu taşıyan hamal muamelesi yapmaya hakkı yok...
Ya gaz veriyomuş gibi oluyo kusura bakma ama canım çok sinir oldum seninkilere ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…