aaaa 1 gün mü? niye canım ya...
sağol canım günaydın sanada hayırlı bayramlarr... bizde çok öptük teyzesi sizi...
Hayırlısı olsun Aytencim fazla yorma kendini
evet canım 1 gün bayramın 2. günü nişan fotoğrafı çekilmeye gelecekler var onun için burdayım gene işimin başında
öyle canım yapcak bişey yok sadece annemle bayramlaşırım birde kayınvalidemlere gideriz tamam eşimle bana pek vakit kalmayacak ama sağlık olsun
slm ben geldim yine iyi bayramlar hepinize şimdiden
gunaydın kızlar bende geldım...
benımkı gelır 1 e dogru kahvaltı yapma beraber yapalım dedı onu beklıyoruz kızımla.
walla bu bayram benım ıcın pek ıc acıcı olmıcak. hastaneye babaneme gıdıcez annemın mezarustune gıdıcez ve kayınvalıdemlere gıdıcez oda gıdebılırsek uzaktalar bıraz. gerı kalan gunlerde de ewde pıneklemeyı dusunuyorum...
herkese ıyı bayramlar kızlar opuyorumnanaktan
zeynepçim geçmiş olsun canım sanada ii bayramlargunaydın kızlar bende geldım...
benımkı gelır 1 e dogru kahvaltı yapma beraber yapalım dedı onu beklıyoruz kızımla.
walla bu bayram benım ıcın pek ıc acıcı olmıcak. hastaneye babaneme gıdıcez annemın mezarustune gıdıcez ve kayınvalıdemlere gıdıcez oda gıdebılırsek uzaktalar bıraz. gerı kalan gunlerde de ewde pıneklemeyı dusunuyorum...
herkese ıyı bayramlar kızlar opuyorumnanaktan
canım benim, nasılsın? tekrar başın sağolsun. sen , iyi misin tansiyonun ne alemde?
ayaktayken ve yururken benımde sırt agrım oluyo son bı kac gundur sankı boyle tutulmusta saga sola donerken batıyomus gıbı...Esra benim sırt ağrılarım başladı birde karnımın etleri ağrıyor ya burda ondan bahsetmemiş.bende internetten onu araştırıyorum şimdi.
yedım kız onden dururmuyum 1 e kadar muz attım agzıma 1 tane kendımı tutamadım :)saat 1 e kadar eşini mi bekliycen öğlen yemek saati nerdeyse önden at ağzına salata falan. olsun Zeynep Allah daha büyük sorun vermesin yaşlılık malesef böyle sorunlar çıkartıyor bende hiç dayanamam yaşlılara.hemen başlar ağlarım kötü birşey olmasa bile çok yaşlılar diye ağlarım.bizim içinde öp babaannenin ellerinden ama bayramda çok kalabalık olur hastahaneler akşam saatlerinde git bari ayak üstü bayramlaşıp çıkarsın.tekrar geçmiş olsun.
zeynepçim geçmiş olsun canım sanada ii bayramlar
iyim saol hülyacım.tansiyonda aynı be güzelim işte ilaçla 14 ,9 oluyo işte sen nasılsın?
canım bende seni özledim valkla tabi hepinizi özledimfatoşcum nasılsın tatlım ya özledım kız senı
sorma canım valla ben çok inanıırım nazaraayaktayken ve yururken benımde sırt agrım oluyo son bı kac gundur sankı boyle tutulmusta saga sola donerken batıyomus gıbı...
yedım kız onden dururmuyum 1 e kadar muz attım agzıma 1 tane kendımı tutamadım :)
bende senın gıbıyım yaslılara dayanamıyorum baslıyorum aglamaya hıc kıyamıyorum ya ıcım gıdıyo... Allah baska dert vermesın arkadasım napalım bu bayramımızda boyle olsun daha beterlerıde var dımı bunada sukur...
sagol fatoscum bu bayram ertesı topıgımız nazara geldı heralde baksana...
canım geçmiş olsunselam kızlar, biz hala iyileşemedik ne zaman geçecek bu grip yaa yarında bayram off ki ne offf.
şimdiden tatile giren arkadaşların bayramlarını kutluyoruz oğluşumla birlikte, diğer arkadaşlarlada yarın görüşme fırsatımız olursa kutlarız artık.
herkes kendine çok iyi baksın.havalar malum, öpüşmeyin kimseylede yanınızda muhakkak maske bulundurun emi.:teselli:
selam kızlar, biz hala iyileşemedik ne zaman geçecek bu grip yaa yarında bayram off ki ne offf.
şimdiden tatile giren arkadaşların bayramlarını kutluyoruz oğluşumla birlikte, diğer arkadaşlarlada yarın görüşme fırsatımız olursa kutlarız artık.
herkes kendine çok iyi baksın.havalar malum, öpüşmeyin kimseylede yanınızda muhakkak maske bulundurun emi.:teselli:
geçmiş olsun arkadaşım, bendede aynı problem vardı geçen günlerde, bende üstüne üstlük dehşet öksürük vardı..
sana mucizevi bi çay tarifi vereyim mutlaka yap bunu çokkk iyi geliyor o beni ayağa kaldırdı desem yalan olmaz,
çaydanlığın demliğine su doldur, kaynat onu, sonra bir tutam ıhlamur, 2 fındık büyüklüğü kadar zencefil, 5-6 tane karanfil, yarım limonu dilimle at içine. altını kapat ocağın, demlendir onu. sonra bardağa alınca 1 tatlı kaşığı bal koy karıştır iç. ben bunun sayesinde iyi oldum. hatta hasta olmayı beklemicem yapıcam sürekli. umarım faydasını görürsün.. tekrar geçmiş olsun.. a.s.
ahh canım öksürüğü hiç sorma geceleri uyutmuyo bile. o karışımdan bende yaptım ama içine bal eklemedim.balı süt ve karabiberle yapıp içtim ama banamısın demedi.fena üşütmüşüm heralde göğsüm çok dolu.