2010 Şubat Anneleri

sumiifercim çok geçmiş olsun.

zeynep, babaannen nasılmış? var mı bi haber?

benim yarın 1 hafta olacak ilaç içmeden nasıl geçsinki.gerçi eşimde 1 haftayı geçkindir aynı hastalıkla uğraşıyor birde ilaç kullanıyo yani ama hiç iyileşme belirtisi yok.bayramın 2.günü istanbula gideriz benim tüm ailem orada kalabalık oluruz gitmesem aklım kalır hem onlar hemde ben üzülürüm.
bide büyük teyzem hasta omuriliğinde kitle vardı kanser çıktı ameliyat oldu şimdi bacaklarında az his var yatıyor hep tedavi görüyor onuda görmek istiyorum ama çok üzülüyorum onuda o halde görünce.
Allah hepimizin hastalarına şifalar versin canım.içinde senin babaannenle benimde teyzeme mafoldumben

kendini sıcak tut. bu hastalıkta insana en kötü gelen şey terlemek. bak ben kaç gün oldu şööle adam akıllı evi dip köşe süpüremedim bide evim çok büyük çok terliyorum süpürürken, eşim evde olduğu gün ona süpürttürdüm yorulunca napayım mecburen. napayım canımdan kıymetlimi ilaç ta içemiyorum ya ödüm patlıyo nüksedicek diye.

sana bi tarfi daha vereyim onu annem kardeşime yapardı göğsü dolu dolu öksürenler için, sölemesi ayıp balgam söktürücü. hemde tam ayva zamanı, bir ayvanın çekirdeklerini kaynat bi cezve suda, onu iç. felaket söküyo, temizliyor ciğerleri. bi dene bak faydası olur.

ayy yaparım valla çok sağol alayım bugün marketten ayvada içelim ne duysak uyguluyoruz yeterki bi faydası dokunsun.
bende terleyince gece kaç olursa olsun hemen kalkıp değiştiriyorum ter üstünde kalınca iyileşmek yerine hemen geriliyo bu meret hastalık.

sumiifercim çok geçmiş olsun.

zeynep, babaannen nasılmış? var mı bi haber?

canım walla akcıgerlerındekı suyu bosaltıyomus doktorlar bugun bı 5 dk kapıdan gorup gerı cıkıcam ıcım rahat etmıyo boyle kendı kendımı yıyorum

cok gecmıs olsun walla topıgımız nazara geldı bak hastalıklar bırakmıyo pesımızı... Allah beterınden korusun bızı ne dıyelım... ınsallah ıkısıde bı an once toparlarlar kendılerını :Saruboceq:

kızlar benımkı gelmek uzere kacıyım ben yaWAStan gorusemezsek herkesın bayramı mubarek olsun sımdıden hepınızı cooookkk sevıyorum kızımda sevıyomus ole dıyo opuyorumnanaktan

kızlar merabe nasılsınız.
ben çok ama çok üzgünüm kuşumu kaybettim
benim en iyi arkadaşım cannete uçtu
sabaha kadar rüyamda onu gördüm
ve gözyaşlarıyla uyandım
şimdş bebeğim için sakin olmaya çalışıyorum ama
minik pıtırım sürekli gözümün önünde
sanki gelecek gibi

amin canım dualarımız onlarla.hadi görüşürüz sen bak kocişe.
senin eşinin ve ipek kızınında bayramı mübarek olsun canım.bizde sizleri öpüyoruz.
bende bi duş alayım sonra kayınvalideme gidicem.bayram için hazırlık yapcaz tatlı sarma falan öptüm sizleri canlar akaşam görüşürüz.

ahh canım üzülmemeye çalış hay allah ya ne denirki bu durumda da.bak bebeğinide üzersin ağlama tatlım :1hug:

Sumifer geçmiş olsun, dikkat et kendine canım,

Zeynepcim babannen nasıl oldu, hastaymış geçmiş olsun.

Bu arada bende az sonra çıkıyorum mesai bitiyor birazdan, yarın aranızda olamam bebişleri ve sizleri çok öpüyorum kendinize dikkat edin. İyi bayramlar herkese...

herkese iyi bayramlar. öpmeyin kimseyi haa..! dikkat edin kendinize. allaha emanet olun.

bende çıkıyorum hepinizi öpüyorum uzaktan ama malum grip olayı kol geziyor.

ıyi bayramlarrrrrrrrr.

canım kıyamam benimde kuşum ölmüştü 4 yıl bakmıştım çok güzel zıpır
bişeydi yaslandı hastalandı öldü
o günden sonra bi daha kuş beslemedim çok üzülmüştüm
anlıyorum seni ama karnındaki küçük kuş için üzülmemeye çalış:teselli:

Kızlar heerkese iyi bayramlar...Bir dahaki bayrama bebeklerimizle gireceğiz inşallah canlar...

arkadaşlar hepinize iyi bayramlar bayramınızın güzel geçmesi dileğiyle............

desdetiğiniz için çok teşekkürler kızlar.
tam bayrama girerken hiç ii olmadı benim için
bebeğim için dayanmam lazm
herkez hakkını helal etsin..
uzun yola çıkıyorum bende bayramda
bayramdan sonra görüşmek dileğiyle
ben 1 hafta yokum buralarda
bebeklerinize çok iyi bakın ve kendinize
a.e.olun.sevgiyle kalın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…