zeynepçim geçmiş olsun canım sanada ii bayramlar
iyim saol hülyacım.tansiyonda aynı be güzelim işte ilaçla 14 ,9 oluyo işte sen nasılsın?
canım ya benımkı 2 haftada gecmıstı senınkı Allah bılır ne zaman gecer... hamıleyken hasta olmak cok fena ınsanın takatı kalmıyor resmen. yat dınlen sen bu bayram dısarlarda daha cok usutme barı :sinifsinif:
ahh canım öksürüğü hiç sorma geceleri uyutmuyo bile. o karışımdan bende yaptım ama içine bal eklemedim.balı süt ve karabiberle yapıp içtim ama banamısın demedi.fena üşütmüşüm heralde göğsüm çok dolu.
sumiifercim çok geçmiş olsun.
zeynep, babaannen nasılmış? var mı bi haber?
kendini sıcak tut. bu hastalıkta insana en kötü gelen şey terlemek. bak ben kaç gün oldu şööle adam akıllı evi dip köşe süpüremedim bide evim çok büyük çok terliyorum süpürürken, eşim evde olduğu gün ona süpürttürdüm yorulunca napayım mecburen. napayım canımdan kıymetlimi ilaç ta içemiyorum ya ödüm patlıyo nüksedicek diye.
sana bi tarfi daha vereyim onu annem kardeşime yapardı göğsü dolu dolu öksürenler için, sölemesi ayıp balgam söktürücü. hemde tam ayva zamanı, bir ayvanın çekirdeklerini kaynat bi cezve suda, onu iç. felaket söküyo, temizliyor ciğerleri. bi dene bak faydası olur.
sumiifercim çok geçmiş olsun.
zeynep, babaannen nasılmış? var mı bi haber?
benim yarın 1 hafta olacak ilaç içmeden nasıl geçsinki.gerçi eşimde 1 haftayı geçkindir aynı hastalıkla uğraşıyor birde ilaç kullanıyo yani ama hiç iyileşme belirtisi yok.bayramın 2.günü istanbula gideriz benim tüm ailem orada kalabalık oluruz gitmesem aklım kalır hem onlar hemde ben üzülürüm.
bide büyük teyzem hasta omuriliğinde kitle vardı kanser çıktı ameliyat oldu şimdi bacaklarında az his var yatıyor hep tedavi görüyor onuda görmek istiyorum ama çok üzülüyorum onuda o halde görünce.
Allah hepimizin hastalarına şifalar versin canım.içinde senin babaannenle benimde teyzeme mafoldumben
canım walla akcıgerlerındekı suyu bosaltıyomus doktorlar bugun bı 5 dk kapıdan gorup gerı cıkıcam ıcım rahat etmıyo boyle kendı kendımı yıyorum
cok gecmıs olsun walla topıgımız nazara geldı bak hastalıklar bırakmıyo pesımızı... Allah beterınden korusun bızı ne dıyelım... ınsallah ıkısıde bı an once toparlarlar kendılerını :Saruboceq:
kızlar benımkı gelmek uzere kacıyım ben yaWAStan gorusemezsek herkesın bayramı mubarek olsun sımdıden hepınızı cooookkk sevıyorum kızımda sevıyomus ole dıyo opuyorumnanaktan
kızlar merabe nasılsınız.
ben çok ama çok üzgünüm kuşumu kaybettim
benim en iyi arkadaşım cannete uçtu
sabaha kadar rüyamda onu gördüm
ve gözyaşlarıyla uyandım
şimdş bebeğim için sakin olmaya çalışıyorum ama
minik pıtırım sürekli gözümün önünde
sanki gelecek gibi
kızlar merabe nasılsınız.
ben çok ama çok üzgünüm kuşumu kaybettim
benim en iyi arkadaşım cannete uçtu
sabaha kadar rüyamda onu gördüm