2010 Şubat Anneleri

kızlar aman bol bol meyve yiyin en doğal korunma yöntemi hastalıklardan
ben şu aralar pek yiyemiyorum miğde yanmasından.
hafileyince saldırıyorum resmen meyvelere.
oğluşum bayılıyor kıvır ı-kıvır durmyor yerken

tabiki abartıyorlar. aşılar boşa gidecek diye korkuları. şimdi de hamilelere de yapılabilir diyorlar bu gereksiz aşıyı. kendileri olsunlar. kişisel temizliğe dikkat ettikten sonra hiçbişey olmaz allahın izniyle.

bayram kötü geçecek diye düşünme hemen. emin ellerde babaannen. kimse istemez böyle olmasını ama hastalıkta sağlıkta bizler için :)))

evet kızlar ya her yıl birşeyler çıkıyor.
eskiden hiç mi yoktu hastalık
herşey bi garip oldu artık
bebişlerin geleceğii düşünemiyorum bile bu gidişle
zaten sanırım yapmak istedikleride bu
insanları bunmalıma sokmak
sonra cinnet geçiren geçirene
sanırım
yapmamız gereken ne olursa olsun tevekkül etmek
rabbim daha kötüsünden korusun
o isterse herşey olur
bizleride bebişlerimizide tüm kardeşlerimizi muhafaza eder

ayy aralık annelerine baktım da, doğurmaya başlamışlar kız. ne heyecanlı akannehir

zeynepcim çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda düzelip çıkar hastaneden babaannen Allah şifa versin

zeynep üzülme canım aklın tabi onda kalır ama bebişinide düşün oda üzülür annesi
iyi bakarlar ona merak etme sıkma canını inş.çacucak iyileşir:1hug:

zeynepcim çok geçmiş olsun bitanem.Allah acil şifalar versin.Aile büyüklerimizide başımızdan eksik etmesin ama en kötüsünede alışmak ve hazırlıklı olmak zorundayız bu dünyada.canını sıkmamaya çalış güzel kızında etkilenir annesi sonra.

günaydın arkadaşlar...
bugün arefe. biz yine bu bayramda tatile gidiyoruz. gurbette bayram memleketimizdeki gibi olmuyor ne yazıkki...
şimdiden hepinizin, eşlerinizin ve miniklerinizin bayramını kutluyorum. sağlıkla ve mutlulukla geçecek bir bayram diliyorum.

2010 şubat annelerine selamlar......
bayramınızı kutluorum..
rabbim ailenizle beraber daha nice bayramlara eriştirsin hepinizi....
amiiiiinnn.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…