2010 Şubat Anneleri

Günaydınnn opuyorumnanaktan,

bugün bayram erken kalkın çoçuklar....

seneye bebişlerimize söyleriz sabah uyanınca mamalarını yerler cicilerini giyip gezmeye giderizz ayy inşallah gel Şubat 2010 gel...

Tüm arkadaşlar yarın giremiyebilirim şimdiden sizin ve tüm sevdiklerinizin bayramını kutlarım huzur-sağlık için de nice bayramlar inşallah.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canlarım herkese hayırlı bayramlarrrrr ay bayram günleri (ki bu daha tam havasına girememiş halim siz bide yarın görün) çok mutlu oluyorum .... ama bu bayram özellikle bu bayram (geçen bayram bişey anlamamıştım) daha bi mutluyum hem kızımın gelişi yaklaşıyo hem hareketlerini daha yoğun hissediyorum... burcu canım sana katılıyorum gel şubat 2010 gelllllllllllll bana ocakta gelse yeter zaten şubata kalmam ben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende katılıyorum gelsin artık şubat oğlumda bugün pek sevinçli tekmeleri dahada güçlü

Eklentiler

• $cute-baby-picture1 copy.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 12
kimsecikler yok ne kadar sessiz bugün topik herkes bugünden başladı galiba bayrama

kızlaaaaaaarrrrrrr günaydııın canlarııııım şimdiden iyi bayramlar ağrısız sancısız :))))

ben bugün doktora gididcektim doktorun işi çıkmış zati kontroldü bayramdan sonraya artık...

sağlık olsun canım bayramdan sonra gidersin artık

kimsecikler yok ne kadar sessiz bugün topik herkes bugünden başladı galiba bayrama

galiba canım.. ben gene iş yerindeyim off yaaaa......

canım onlar zaten dünden girdi tatile:))

ayyy yaaa resmen 59 gün kaldı bebişimin gelmesine tabi erken gelirse o başka ama geç gelmesin.. aman neyse sağlıkla gelsinde opuyorumnanaktan

aman bi hoşlar o zaman dün aradık niye tamam gelin dedilerse neyse yapalım tatilimizi bizde kocişiminde zati işi var gece gidicek senağlama

aaaa telefon gelmiş ben gidiyom hastaneye oleeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy :sm_cool: kızımı görücem

kızlar küçük insandan haftalık gelen mailimde önemli bi yazı gördüm paylaşiyim istedim sizlerle... çok sık konuştuğumuz bi konu olduğu için kopyalıyorum... özellikle kasılmalarla ilgili bölüm...

Hayatınız nasıl değişiyor ?
Rahim kaslarınızın gerilmeye başladığını hissettiğiniz oluyor mu ? Birçok kadın bu zıtlıkları hamileliklerinin ikinci yarısında yaşıyor. 30 saniyeye erişen süreleriyle bu kasılmalar düzensizler ve zaten de acılı ve frekanssız olmak durumundalar. Öte yandan kimi karşı hareketler, acısız dahi olsalar olası bir erken doğumun belirtileri olarak da alınabilirler. Bu tür durumlarda doktorunuza haber verin; hatta saatte dört kasılmayı aşıyorsanız da durum aynı olmalı. Bunun yanında vajina akıntınızın tipi, sıklığı, kokusu da önemli; sümüksü, kanlı veya sulu olup olmadığını, pembe veya yer yer kanlı bile olsa doktorunuzla bu akıntıyı kontrol etmelisiniz.

Bunun yanı sıra mesane ağrınız olursa, kaba etinize kramp girmiş gibi hissediyor ve artan şekilde kalçanıza bir ağırlık binmiş zannediyorsanız da durum aynıdır. Bu belirtilere, daha önce yaşamadığınızı sandığınız bir sırt ağrısı da katılabilir. Öte yandan son dönemde ‘süt öncesi’ denilebilecek, (colostrum) bir tür sıvının memenizden geldiğini de düşünebilirsiniz. Bu akıntıya karşı kıyafetlerinizi özel bezlerle korumaya çalışın. (Bu sıvının aktığını göremiyorsanız da bunda endişe edecek bir şey yoktur. Memeleriniz zaten bu sıvıyı hazırlamaktadır; siz onları göremiyorsanız bile.)

Eğer halihazırdaki sütyeniniz fazla sıkı geliyorsa, bir hamilelik sütyenini tercih etmeyi deneyin. Bu anlamda seçeceğiniz bedenin mevcut bedenden en az bir beden büyük olmasına dikkat edin. Zira sütünüz hazır olduğunda, göğüsleriniz tahmin edemeyeceğiniz kadar büyüyebilir de. Diğer taraftan doğacak bebek bir erkek ise, bebeğin sünnet edilip edilmeyeceği konusunda da önceden karar alabilirsiniz. Bu durumun artıları ve eksilerini eşinizle tam olarak tartışıp ortak karar verdiğinizden emin olun.

aaaa hai gözün aydın canım... allahın sevdiği kulusun önce üzdü sonra hemen sevindirdi..:))) hadi gör kızını bol bol seyret... hayırlı haberlerlede gel inşallahh...

kızlar gunaydın sımdıden hepınızın bayramını kutluyorum miniklerinizide öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…