İyi aksamlar kızlar herkeze iyi bayramlar bayramdan sonra görüşürz daha büyük göbeklerle :)
Zeynepcim gecmiş olsun .Allah acil şifa versin canm.
Topikte online olan annişler merhaba iyi aksamlar yemek öncesi bi bakayım dedim ne var ne yok die ?
hastaneye gıtmemle ewe donmem bır oldu kovaladılar benı 5 dk bıle goremedım babanemı :sinifsinif:
hastaneye gıtmemle ewe donmem bır oldu kovaladılar benı 5 dk bıle goremedım babanemı :sinifsinif:
gecmıs olsun dıleklerını ıleten herkese cok tesekkurler...
babanemın baya yası war 85 yasında ama pıre gıbıdır elı ayagı bos durmaz hıc... cıgerlerı su toplamıstı ılacla tedavı edıyodu doktorlar artık ılacta kafı etmemıs yedıkule gogus hastanesıne goturmusler doktor yatıs vermıs en az 10-15 gun burdasınız cıgerlerı sonmus ıyıce toparlamamız lazım falan demıs :sinifsinif:
amanın, bayramlaşıp kaçmış çoğu. yetişemedim görüyon mu? neysee...
boşunamı gittin şimdi canım seni hastaneye almıyorlardı dimi sanki daha öncede olmuştu böyle bişey sana durumunu öğrenmişsindir en azından nasılmış neyi varmış canım allah şifa versin
canım geçmiş olsun, ne oldu babaannene. allah acil şifalar versin, tez zamanda
çok geçmiş olsun ya.
ben hiç kıyamıyorum yaşlılara:1no2:
geçmiş olsun canım nesi var inş. çabucak iyileşir :Saruboceq:
gecmıs olsun dıleklerını ıleten herkese cok tesekkurler...
babanemın baya yası war 85 yasında ama pıre gıbıdır elı ayagı bos durmaz hıc... cıgerlerı su toplamıstı ılacla tedavı edıyodu doktorlar artık ılacta kafı etmemıs yedıkule gogus hastanesıne goturmusler doktor yatıs vermıs en az 10-15 gun burdasınız cıgerlerı sonmus ıyıce toparlamamız lazım falan demıs :sinifsinif:
meraba arkadaşlar ben geldim
nasılsınız
Kızzlar selam bİz geldİk oĞluŞumla nsılsnız ?
sagolun kızlar moralım bozuldu babanem benım herseyım gıbıdır cok duskunum ona lıseye gıdene kadar annemle babam calısıyodu babanem buyutmus benı ondan belkıde cok zayıflamıs bı derı bı kemık kalmıs :çok üzgünüm:
babanemın baya yası war 85 yasında ama pıre gıbıdır elı ayagı bos durmaz hıc... cıgerlerı su toplamıstı ılacla tedavı edıyodu doktorlar artık ılacta kafı etmemıs yedıkule gogus hastanesıne goturmusler doktor yatıs vermıs en az 10-15 gun burdasınız cıgerlerı sonmus ıyıce toparlamamız lazım falan demıs
ınsallah bı an once toparlar kendını herkes kızdı bana sakın hastaneye gelme dıye malum devlet hastanesı manzarayı tahmın edebılıyosunuzdur :1no2:
sagolun kızlar moralım bozuldu babanem benım herseyım gıbıdır cok duskunum ona lıseye gıdene kadar annemle babam calısıyodu babanem buyutmus benı ondan belkıde cok zayıflamıs bı derı bı kemık kalmıs :çok üzgünüm:
babanemın baya yası war 85 yasında ama pıre gıbıdır elı ayagı bos durmaz hıc... cıgerlerı su toplamıstı ılacla tedavı edıyodu doktorlar artık ılacta kafı etmemıs yedıkule gogus hastanesıne goturmusler doktor yatıs vermıs en az 10-15 gun burdasınız cıgerlerı sonmus ıyıce toparlamamız lazım falan demıs
ınsallah bı an once toparlar kendını herkes kızdı bana sakın hastaneye gelme dıye malum devlet hastanesı manzarayı tahmın edebılıyosunuzdur :1no2:
inşallah canım seneye beraber kutlamayı nasip etsin allahım bu topikte bir sen birde ben böyle çalışıyoruz galiba yarın bende çalışıyorum bayram iznide 1 gün malesef :çok üzgünüm:
iyi akşamlar shıne
kızlar bende kaçar şu becerikli hatunlara bir bakayım kendinize ve bebişlere iyi bakın opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun canm .kızlar iyi akşamlar inanılmaz bı bas agrısı allahım cıldırcam şimdi nasıl bı agrı bu
ne olsun hala işteyiz oğlumla onunda canı sıkıldı tekmeleyip duruyor hadi anne gidelim diye sen nasılsın canım
Hoşgeldin canm .İyiyiz yemek öncesi bi girip cıkıtım :)meraba arkadaşlar ben geldim
nasılsınız
Zeynepcim gecmiş olsun tekrardan allah acil şifalar versn.gecmıs olsun dıleklerını ıleten herkese cok tesekkurler...
hulencim bel ağrıların hala dvmmı ya
geçen bi ağrıdı belim aklıma sen geldin valla
çok zor bişey.
Kızzlar selam bİz geldİk oĞluŞumla nsılsnız ?