valla bende öle dedim canım gelin sabah hepberaber hazırlayalım yiyelim dedim,sen yabancı sayılmazsın kız karış karış:)))
Valla serapçım hiiç kendini parçalama. Herkes tutsun bir ucundan sen kendine bak.
Güzelmiş canım güle güle kullan. Çantanı pembe almışsın benim aldığım yerde de vardı 51 TL idi sen kaça aldın?
Ben bunun kırmızısından aldım Avvio Avvio Bebek Çantası A-1002 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler 69 TL ye. Aldığım yerde diğer yerlere göre ucuzdu.
sağolun kızlar daha güzelleri sizin olsun
serapcım sen de gayet uygun almışsın ben 65 e aldım
aynen serapcım bencede herkes bı ucundan tutsun sen yorma kendını
hoşgeldin burcucum yeni nickini güle güle kullan sana mail ve özel mesaj attım. ya benim kuyruk sokumumda sinir sıkışması var bundan dolayı sezaryene döner diye pompayı almak istedim bir an önce.. çünkü sezaryende süt hemen gelmiyormuş çoğunlukla. pompayı evde belimin yan tarafında denedim hatta kocişe bile denedik hehehe çok güzel çekiyor bebek emer gibi zaten en iyisi medelaymış diyorlar
çok sağolun kızlar çekilişte seçil de bana çıkmış ben herhalde buluşmada veririm hediyesini
sağol aytencim kızlar çekiliş için fiyat aralığı koyuldu mu bir de bebişe mi kendimize mi hediye alıyoruz??
sağol aytencim kızlar çekiliş için fiyat aralığı koyuldu mu bir de bebişe mi kendimize mi hediye alıyoruz??
bence fiyat konulsun .tamam 3 tl lik alsan niye aldın denmiyecek sonuçta ama eşlerde konuyu biliyor senin görderdiğin gibi hoş bi hediye gelsin istenir haksızmıyım.
tamam kızlar hepinizi çok öpüyorum görüşemezsek ailelerinizle ve bebişinizle birlikte hayırlı, sağlık sıhhat dolu bir bayram diliyorum şimdilik hoşçakalın
hoşgeldin burcucum yeni nickini güle güle kullan sana mail ve özel mesaj attım. ya benim kuyruk sokumumda sinir sıkışması var bundan dolayı sezaryene döner diye pompayı almak istedim bir an önce.. çünkü sezaryende süt hemen gelmiyormuş çoğunlukla. pompayı evde belimin yan tarafında denedim hatta kocişe bile denedik hehehe çok güzel çekiyor bebek emer gibi zaten en iyisi medelaymış diyorlar
tamam kızlar hepinizi çok öpüyorum görüşemezsek ailelerinizle ve bebişinizle birlikte hayırlı, sağlık sıhhat dolu bir bayram diliyorum şimdilik hoşçakalın