Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlr babanemı hastaneye kaldırmıslar hastane bıze yakın 10 dk mınıbusle bende gıdıyorum gorusuruz kactım
kızlr babanemı hastaneye kaldırmıslar hastane bıze yakın 10 dk mınıbusle bende gıdıyorum gorusuruz kactım
bende çok öptüm sizleri kızlar iyi akşamlar... göremediklerim için iyi bayramlar herkese....
bende çok öptüm sizleri kızlar iyi akşamlar... göremediklerim için iyi bayramlar herkese....
Canlarım hepinizi çok öpüyorum. Salıya kadar uzak kalıcam sizi özleyeceğiz oğlumlaopuyorumnanaktan
İyi mutlu bayramlar olsun hepinize .
Canlarım hepinizi çok öpüyorum. Salıya kadar uzak kalıcam sizi özleyeceğiz oğlumlaopuyorumnanaktan
İyi mutlu bayramlar olsun hepinize .
ayten -tuğba iyi akşamlar kızlar bende çıkayım artık aman evde yemeğimde yok bide bu saatten sonra git yemek yap.öptük sizi kızlar
bayramda görüşemeyebiliriz tüm arkadaşların ve bebişlerin bayramını şimdiden kutlarım Şenizvereliniortakinş. seneyede bebişlerimizde bize katılır hep beraber burda birbirimizin bayramını kutlamak nasip olur :Saruboceq:
malesef benim yarım mesaim var hemde 9a kadarsenağlama yarın giren arkadaşlarla da ayrıca bayramlaşırız artık
anam aşağıdakiler birgün erken geliyorum sofra kurmaya yardım etsin diye hemen zilimi çalıyorlar bende şimdi evime çıktım birazdan zili çalarlar iki kadın hamile kadın işten geldi yormayalım demezler bensiz sofra kuramazlar :mymeka:klavanlardan önce ben ineyimde sinirlerim bozulmasın akşam akşam yoksa gelince kocişimi yolarım hep öyle oluyor hırsımı ondan alıyorum tavsiye ederim oda hamilellik siniri sanıyor sesi çıkmıyordelikafadulden