2010 Şubat Anneleri

kızlr babanemı hastaneye kaldırmıslar hastane bıze yakın 10 dk mınıbusle bende gıdıyorum gorusuruz kactım

Canlarım hepinizi çok öpüyorum. Salıya kadar uzak kalıcam sizi özleyeceğiz oğlumlaopuyorumnanaktan

ıyi mutlu bayramlar olsun hepinize .

Canlarım hepinizi çok öpüyorum. Salıya kadar uzak kalıcam sizi özleyeceğiz oğlumlaopuyorumnanaktan

İyi mutlu bayramlar olsun hepinize .

bizde seni ve oğlunu özleyeceğiz canım iyi akşamlar sana ve ailene iyi bayramlar

ayten -tuğba iyi akşamlar kızlar bende çıkayım artık aman evde yemeğimde yok bide bu saatten sonra git yemek yap.öptük sizi kızlar

iyi akşamlar canım ay bende eve geldim yemekten önce bir bakayım dedim şimdi beni de çağırırlar

ayten -tuğba iyi akşamlar kızlar bende çıkayım artık aman evde yemeğimde yok bide bu saatten sonra git yemek yap.öptük sizi kızlar

iyi akşamlar canım aynı dert bendede var şimdiden düşünmeye başladım ne yemek yapsam diye

bayramda görüşemeyebiliriz tüm arkadaşların ve bebişlerin bayramını şimdiden kutlarım Şenizvereliniortakinş. seneyede bebişlerimizde bize katılır hep beraber burda birbirimizin bayramını kutlamak nasip olur :Saruboceq:
malesef benim yarım mesaim var hemde 9a kadarsenağlama yarın giren arkadaşlarla da ayrıca bayramlaşırız artık

İyi aksamlar kızlar herkeze iyi bayramlar bayramdan sonra görüşürz daha büyük göbeklerle :)

Zeynepcim gecmiş olsun .Allah acil şifa versin canm.
Topikte online olan annişler merhaba iyi aksamlar yemek öncesi bi bakayım dedim ne var ne yok die ?

anam aşağıdakiler birgün erken geliyorum sofra kurmaya yardım etsin diye hemen zilimi çalıyorlar bende şimdi evime çıktım birazdan zili çalarlar iki kadın hamile kadın işten geldi yormayalım demezler bensiz sofra kuramazlar :mymeka::eek:klava:eek:nlardan önce ben ineyimde sinirlerim bozulmasın akşam akşam yoksa gelince kocişimi yolarım hep öyle oluyor hırsımı ondan alıyorum tavsiye ederim oda hamilellik siniri sanıyor sesi çıkmıyordelikafadulden

bayramda görüşemeyebiliriz tüm arkadaşların ve bebişlerin bayramını şimdiden kutlarım Şenizvereliniortakinş. seneyede bebişlerimizde bize katılır hep beraber burda birbirimizin bayramını kutlamak nasip olur :Saruboceq:
malesef benim yarım mesaim var hemde 9a kadarsenağlama yarın giren arkadaşlarla da ayrıca bayramlaşırız artık

inşallah canım seneye beraber kutlamayı nasip etsin allahım bu topikte bir sen birde ben böyle çalışıyoruz galiba yarın bende çalışıyorum bayram iznide 1 gün malesef :çok üzgünüm:

hastaneye gıtmemle ewe donmem bır oldu kovaladılar benı 5 dk bıle goremedım babanemı :sinifsinif:

iyi akşamlar shıne
kızlar bende kaçar şu becerikli hatunlara bir bakayım kendinize ve bebişlere iyi bakın opuyorumnanaktan

anam aşağıdakiler birgün erken geliyorum sofra kurmaya yardım etsin diye hemen zilimi çalıyorlar bende şimdi evime çıktım birazdan zili çalarlar iki kadın hamile kadın işten geldi yormayalım demezler bensiz sofra kuramazlar :mymeka::eek:klava:eek:nlardan önce ben ineyimde sinirlerim bozulmasın akşam akşam yoksa gelince kocişimi yolarım hep öyle oluyor hırsımı ondan alıyorum tavsiye ederim oda hamilellik siniri sanıyor sesi çıkmıyordelikafadulden

Tuğba alemsin kız her halukarda kocişi yoluyorsun sen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar iyi akşamlar inanılmaz bı bas agrısı allahım cıldırcam şimdi nasıl bı agrı bu

X