2010 Şubat Anneleri

fatoşcum başınız sağolsun, fazla çekmedi ve çekdirmedi, zilhicce ayı mübarek bir aydır, mübarek günlerde vefat etti, mekanı cennet olsun. Allah sizlere sabır versin.

evetttt öğrentmenler günü bugün. Öğretmen arakdaşların öğretmenler günü kutlu olsun a.s. iyi ki varsınız..

günaydın şekerler umarım hepimiz için güzel bir gün olur ben biraz geçmişe bakayım dünden beri bakamadım

GÜNAYDIN cnmmmm.

günaydın kızlar.

fikirevi park yatağınız çok güzelmiş, mışıl mışıl uyusun kızın içinde inş.

aryacım gözün aydın, ne güzel büyümüş prensesin maşallah

saol yarencim büyümüş di mi teyzesi biz karpuz büyütüyoruz zatenkaydirigubbakcemile3 kıpırdamıo hanımefendi büyür tabikaydirigubbakcemile3

bende 1 kilo almışım bu arada geçen haftada 1 kilo almıştım.düzenli gidiorum herhalde dikkatetmeyince daha iyi oluo demekki.

Aryacım gözün aydın canım.Maşallah bebişine. Benim sıpa kaç aydır tepetaklak. yani doğum pozisyonunda ve her şey normal dedi iki doktor da. Merak etme...Canım bırak oynatmasın poposunu doğduktan sonra çok yorulacak. Şimdiden enerji toplasın...

Canım başınız sağolsun. Allah sabırlar versin. Sen bu arada üzüntüden yorgunluktan tansiyonuna dikkat et canım.

Maşallah kızına canım yaa. Büyüdüler artık tontişleropuyorumnanaktan

Canım beniiimmm teşekkür ederim opuyorumnanaktan

ŞenizŞeniz

Seçilcim benimkinin de kafası aşağıdaydı 15 gün önce doktorda. Doktor önemli değil o değiştirir daha pozisyonunu dedi. Aslında böylesi bizim için de rahat kafası yukarıda olsa mideye ve kaburgalara daha çok baskı yapıyor.

evetttt öğrentmenler günü bugün. Öğretmen arakdaşların öğretmenler günü kutlu olsun a.s. iyi ki varsınız..

Çok teşekkür ederim kızlar....Öğrencilerimden önce sizler kutladınız valla...:1hug:

saol cnm doğru sölüosun iyi enerji toplasınlarda normal doğum olursa hızla çıkarlar:kedi:kaydirigubbakcemile3 Walla halası babannesi uykucu buldukları yere popolarını yayarlar çok kınadım benzicekmidir nedir onlara eşimde akşam öle dio halasına çekicek yandık dio.üşenmeyip ters nasıl döndü acabakaydirigubbakcemile3 inşallah doğumdan sonrada düzenli bir uykuya sahip olursun annecim dedim dr çok güldü bana.

saol cnm evet büyüyorlar maşallah zamanda geçio şükür hepimiz iyiyiz atlatıyoruz birde kucağımıza alsak hepimiz bundan büyük mutluluk olmaz herhalde.

Kızlar bu arada bazen bir yere toplanıolar ya sertleşio orası onu sordum dr.eğer ortaya doğru toplanıp belden kasıklara sancı olursa o zaman tehlikeliymiş ama oda sık sık oluyorsa eğer o zaman kasılmaymış.midem içinde bitkisel bir şurup verdi.

fatoş başınız sağolsun Allah rahmet etsin
kendine dikkat et yorma üzme tansiyonun oynamasın lütfen emi canım

Kızlar topiği ben açtım galiba... Herkese günaydın..

Herkese günaydın.

Havvacım günaydın. Öğretmenler günün kutlu olsunopuyorumnanaktan

GÜnaydın
FATOŞ başınız sağolsun canım...allah rahmet eylesin..

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

canım gözün aydın maşallah çok güzel gelişmiş boyuda uzun olucak heralde maşallah doğum zamanına kadar kaç kez yer değiştiricek onlar takma kafaana canım

günaydın şekerler umarım hepimiz için güzel bir gün olur ben biraz geçmişe bakayım dünden beri bakamadım

günaydın canım
opuyorumnanaktan

kopyalayamadıklarımada günaydın Allah çok güzel bir gün nasip etsin

Demekki normal saol cnm.benim midem çok kötü zaten yediklerim hep ağzımda.dr ilerleyen günlerde dahada kötü olabilir dedi şurup verdi.benim hep hareketleri midemde demekki mideme ayaklarıyla vuruo cimcime.

Kızlar biz kahvaltı yapıcaz acıktık sizde buyrun beraber yapalım gelicem yine herkesi öpüyorumopuyorumnanaktan

Saol bitanem evet dr uzun olucak dedi baba tarafına çekicek benim kız galiba.bizim dr da bizim gibi nazara inanıo maşallah die die baktıkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar..
uzun bir aradan sonra yine sizlerleyim.. maalesef geldiğim gibi kötü haberle karşılaştım :çok üzgünüm: başın sağolsun fatoşcum.. mekanı cennet olsun :Saruboceq:
tüm öğretmenlerimizin de öğretmenler gününü kutlarım..

corde hoşgeldin nerelerdeydin kız nezamandır görünmüyodun

arya canım tekrar tekrar maşallah

corde hoşgeldin nerelerdeydin kız nezamandır görünmüyodun

arya canım tekrar tekrar maşallah

işler çok yoğundu esmacım ya.. girip okudum ara ara fırsat buldukça ama.. okumayı bile tamamlayamadan çıkmak zorunda kaldım hep.. bayramdan sonra daha düzenli katılımda bulunacağım inşşşş

işler çok yoğundu esmacım ya.. girip okudum ara ara fırsat buldukça ama.. okumayı bile tamamlayamadan çıkmak zorunda kaldım hep.. bayramdan sonra daha düzenli katılımda bulunacağım inşşşş

anladım canım
topiğe girmeyince yarım gibi oluyo insan ama demi
valla izne ayrılınca napıcam bilmem evde bilgisayar yok

anladım canım
topiğe girmeyince yarım gibi oluyo insan ama demi
valla izne ayrılınca napıcam bilmem evde bilgisayar yok

cidden yarım gibi oluyorsun.. herkesi merak ediyorsun.. yaşadıklarını paylaşmak istiyorsun ama fırsat olmuyor.. sıkıldım ben çalışmaktan yaaaaa... evde ayaklarımı uzatıp keyfime bakmak istiyorum mafoldumben

Günaydın herkese,

Fatoş başınız sagolsun......

Zeynep İpek'in giysilerine baktım. Cok güzeller... iyi günlerde kullansın.....

kızlar hepinize günaydın
fatoscum kayınpederine allah rahmet eylesin huzur içinde yatırsın sizlere dayanma gücü versin, yalnız fazla üzüntülü ağlamalı yerlerde durmamaya çalış...
zeynepcimcicilerinizi güle güle kullanın bu arada yeğenin olmuş gözünüz aydın sağlık sıhhatle büyüsün inşallah
serapcım sen de cicilerini güle güle güzel günlerde kullan canım
fikirevi park yatağınızı güle güle kullanın ben park yataktan vazgeçtim bir arkadaş bana kızının beşiğini vericek bayram dönüşü sağolsun
seçilcim öncelikle yeğenim çok iyiymiş maşallah iyi bakmışsın opuyorumnanaktan bu kız doğduktan sonra da böyle uyursa yaşadın geceleri. seni çok iyi anlıyorum dün gece ben de benzer nedenlerden dolayı bayağı bir ağladım çok sinirlerim bozuldu. Ağlamayan çocuğa meme yok derler ya ne kadar çeçeron olursan o kadar iyi içine atmıcaksın. ama bu benim fazla başaramadığım bişi başaranlara gıptayla bakıyorum. ne kadar ekmek o kadar köfte sen de onlar sana nasıl davranıyorsa o şekilde davran. gerçi hep diyorlar yaşlılara hürmet falan diye ama artık ben anladım insan yedisinde neyse yetmişinde de odur. can çıkar huy çıkmaz o yüzden saygı göstermeyi düşünceli olmayı öğrenicekler. bir de sana tavsiyem benim gibi beklenti içine girip, çıkmayınca kendini üzme.. benimkiler daha bir telefon edip ne lazım ne alalım bile demediler sağolsunlar. herşeyi babasıyla biz ve ailem aldık

[ı]fatoşcummm canım yaa başınız sağ olsun allah rahmet eylesin canım...
Mydarling annesinin de bebişininde cicileri çokkk güzel güle güle kullanın canımm[/ı]
m...

sağol canım teşekkür ederim sağlıkla giysinler inş.

kızlar topiği ben açtım galiba... Herkese günaydın..

günaydın havvacım öğretmenler günün kutlu olsunn

serapcım güzel günlerde giysin prensesin cicilerini.

sağol canım teşekkürler zevklerimiz aynıymış demek seçil teyzesi daha neler aldımda koyamadım hepsini seninde kızına maşallah canım büyümüş demek kızlarımız tombiş oluyo demek artıkk oh oh

sağol canım teşekkür ederiz sağlıklı günlerde giysinler inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…