• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Serapçım günaydın. Cicileriniz çok güzelmiş iyi günlerde giysin inşallah.
Ben de bayramdan sonra paketlerinden çıkarıp resimlerini çekeyim artık cicilerimizin.

melisa33, srpp+, tugba64, Voles kızlar herkese günaydınn tatile girmemize az kaldııı dinlenelim bol bol inşallahhh görmediklerimede günaydın kızlar herşey gönlünüzce olsunnn

Serapçım günaydın. Cicileriniz çok güzelmiş iyi günlerde giysin inşallah.
Ben de bayramdan sonra paketlerinden çıkarıp resimlerini çekeyim artık cicilerimizin.

sağol serapçım hepsini koyamadım zaten bazılarını yamuk çekmişim birazda karanlık olmuş kusura bakmayın,sende koy görelim cicilerini bende bayram sonra yıkayıp ütülüycem hepsini

Ay evet yaaa tatilll:sm_cool: Yarın son ben Perşembe için izin aldım eşimin memleketine gidiyoruz yola çıkıcaz diye. Gerçi yolculuk olunca daha yorucu geliyor tatil ama olsun değişiklik olacaksositososito

herkese günaydın kızlar öpüyorum...
serapcım cicilerinize bayıldım bayıldım bayıldımm süperler .. kendinede bi o kadar kullanışlı şeyler almışsın canım... iyi günlerde kullanın inşallah hayatım...

Tüm eğitimci arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun...

kızlar iyi geceler iki gündür giremiyorum biliyosunuz kayın pederim hastaydı pazar akşamı kaybettik vefat etti. oyüzden giremedim çok kötü oluyo insan allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin.
beni merak edenlere çok teşekkür ederim.
hastaneden gelenlerin g özü aydın hasta olanlara geçmiş olsun.bebişlerine cicler alanlarda güle güle kullansın.

ah fatoşum canım benim Allah geride kalanlara uzun ömür versin başınız sağolsun... k.validenin evi şimdi kalabalık ve üzüntülüdür.. fazla öyle ortamlarda bulunma istersen canım hem grip falan olursun Allah korusun hemde üzüntü çokta iyi gelmez bize canım malum senin tansiyon var... kendimizden önce meleklerimizi düşünmeliyiz canım... dışardan konuşması mutlaka kolay ama sen yinede kendini fazla yıpratmamaya çalış canım...

1 paketın ıcınde kac tane war kı 3-6 kılodan 1 paket yetermıkı?
Kızlar günaydınopuyorumnanaktan hepinize güzel huzurlu bir gün diliyorum.biz dün gece dr gittik.kızım 1206 gr olmuş boyuda 38,5 cm sağlığı herşeyi iyi şükür:Saruboceq: ama doğum pozisyonu almış kafası aşağıda dr normal dedi acaba ben panik yapmayayım diyemi dedi anlamadım:uhm: sizce normalmi şimdiden doğum pozisyonu alması??eşim doğumu sordu şuan normal doğum için bir sorun yok ama erken dedi son aylara doğru normal doğuma engel bir sorun çıkmazsa epidural normal yaparız dedi ama bebeğiniz şimdilik tombiş gidio sonlara doğru 4 kg olursa aynı şeyi diyemem dedi.bu arada bizim kız yine yüzünü kapattı tam 1 saat uğraştık ama poz alamadık.babası evden çıkmadan tembihlemişti bak kızım o kadar muayene ücreti vericem bir hareket yap bari dir tık yok kaydirigubbakcemile3 tek hareketimiz ağzımızı sonuna kadar açıp esnemekkaydirigubbakcemile3 drumuzda çok güldü çok uğraştı adamcağız gönlümüz olsun die salladı beni yan döndürdü ama bizim hanım efendi poposunu kaydırmadı walla.:nazar: birden doğum anını hayal ettim ıkınıyormuşum ıkınıyormuşum tenezül edip gelmiomuşkaydirigubbakcemile3 Şükür herşey yolunda ya kızım varsın yüzünü saklasın bizden yüzgörümlüğü takarız napalım:)

canım hatırlayamıyorum 1 pakette kaç tane vardı ama bebeğin kaç kilo doğucağını tam bilemediğim için 3-6 kg dan 1 paket aldım... çabuk büyüyolar bide o ara... o yüzden 4-9 kg olandan daha fazla aldım... doğsunda duruma göre 3-6 kg dan olmadı 1 paket daha alırım... kızınada maşallah canım ne güzel almış kiloları.. boyu falanda gayet iyi durumda... Allah nazarlardan saklasın.... inanamıyorum doğumlar yaklaşıyo... melekler büyüyo... kim ilk doğum yapacak çok merak ediyorum...hepsi sağlıklı sıhatli gelsinler inşallah...

Fatos'cum basın saolsun cnm. Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin. Eşin için de cok zordur. Umarım bebeginiz biraz olsun acısını hafifletir..

kızlar hepinize günaydın
fatoscum kayınpederine allah rahmet eylesin huzur içinde yatırsın sizlere dayanma gücü versin, yalnız fazla üzüntülü ağlamalı yerlerde durmamaya çalış...
zeynepcimcicilerinizi güle güle kullanın bu arada yeğenin olmuş gözünüz aydın sağlık sıhhatle büyüsün inşallah
serapcım sen de cicilerini güle güle güzel günlerde kullan canım
fikirevi park yatağınızı güle güle kullanın ben park yataktan vazgeçtim bir arkadaş bana kızının beşiğini vericek bayram dönüşü sağolsun
seçilcim öncelikle yeğenim çok iyiymiş maşallah iyi bakmışsın opuyorumnanaktan bu kız doğduktan sonra da böyle uyursa yaşadın geceleri. seni çok iyi anlıyorum dün gece ben de benzer nedenlerden dolayı bayağı bir ağladım çok sinirlerim bozuldu. Ağlamayan çocuğa meme yok derler ya ne kadar çeçeron olursan o kadar iyi içine atmıcaksın. ama bu benim fazla başaramadığım bişi başaranlara gıptayla bakıyorum. ne kadar ekmek o kadar köfte sen de onlar sana nasıl davranıyorsa o şekilde davran. gerçi hep diyorlar yaşlılara hürmet falan diye ama artık ben anladım insan yedisinde neyse yetmişinde de odur. can çıkar huy çıkmaz o yüzden saygı göstermeyi düşünceli olmayı öğrenicekler. bir de sana tavsiyem benim gibi beklenti içine girip, çıkmayınca kendini üzme.. benimkiler daha bir telefon edip ne lazım ne alalım bile demediler sağolsunlar. herşeyi babasıyla biz ve ailem aldık

Saol berrin teyzesi inşallah doğduktan sonrada düzenli uyur walla:))Cnm dün çok ağladım çok sinirlerim bozuldu hep baştan alıyorum bir şans daha veriyorum ama dediğin gibi huyları çıkmıo.hemen iyi davranınca aptal yerine koymaya başlıolar insanı.hep diorum takmıcam umursamıcam ama ailenin içine birşekilde dalıolar walla.benimkilerde aynı bırak neyi eksik die aramayı nasılsın bişeye ihtiyacın varmı die bile aramıolar.ama oğullarının yanında öle değiller.kendileri bilirler dediğin gibi ne kadar köfte o kadar ekmek sanki gelicek bebek onların torunu değil.ama erkek annelerinde olurmuş gelinleri hamile kalınca oğlumu kaybedicem die pskolojileri bozulmuş.tabi bu normal annelere olmaz normalleride bizi bulmaz.Allaha havale ettim hamile hamile insanı ağlatıolar.boşver cnm sende takma kafana yiğenim sinirli olmasın.

sağol canım teşekkür ederim sağlıkla giysinler inş.

günaydın havvacım öğretmenler günün kutlu olsunn

sağol canım teşekkürler zevklerimiz aynıymış demek seçil teyzesi daha neler aldımda koyamadım hepsini seninde kızına maşallah canım büyümüş demek kızlarımız tombiş oluyo demek artıkk oh oh

sağol canım teşekkür ederiz sağlıklı günlerde giysinler inşallahhh

evet cnm walla aynı zevklerimiz sadece isim konusunda değilmiş demekki.büyüyor serap teyzesi büyüsünlerde biz bir buluşamadık onlar buluşur belki bol bolkaydirigubbakcemile3

melisa33, srpp+, tugba64, Voles kızlar herkese günaydınn tatile girmemize az kaldııı dinlenelim bol bol inşallahhh görmediklerimede günaydın kızlar herşey gönlünüzce olsunnn

günaydın hayatım... ya bu bayramda gezme işini naptınız kızlar ya... hadi gezdik diyelim öpme işini napıcaz... onu bunu öp hasta oluruz ya... öpemem de diyemem ben...

gece terlemeleriniz oluyomu kızlar
ben geceleri sırılsıklam oluyorum bi uynaıyorum geceliğimin ense tarafı falan yaş..

Ay evet yaaa tatilll:sm_cool: Yarın son ben Perşembe için izin aldım eşimin memleketine gidiyoruz yola çıkıcaz diye. Gerçi yolculuk olunca daha yorucu geliyor tatil ama olsun değişiklik olacaksositososito

ohh cnm dinlen bol bol çalışmak ne kadar zordur kimbilir son aylarımız artık.bu arada dr izin verdimi yolculuğa?benim dr sormama rağmen 1 saatten uzun yolculuğu yasakladı.

serapcım

canım hatırlayamıyorum 1 pakette kaç tane vardı ama bebeğin kaç kilo doğucağını tam bilemediğim için 3-6 kg dan 1 paket aldım... çabuk büyüyolar bide o ara... o yüzden 4-9 kg olandan daha fazla aldım... doğsunda duruma göre 3-6 kg dan olmadı 1 paket daha alırım... kızınada maşallah canım ne güzel almış kiloları.. boyu falanda gayet iyi durumda... Allah nazarlardan saklasın.... inanamıyorum doğumlar yaklaşıyo... melekler büyüyo... kim ilk doğum yapacak çok merak ediyorum...hepsi sağlıklı sıhatli gelsinler inşallah...

saol esra teyzesi yaklaşıo ALLAHIN izniyle benim içime ilk sen doğuracakmışsın gibi doğuyor ama hayırlısıkaydirigubbakcemile3 neden bilmiyorum önden gidiosun die belki.ama belli olmaz tabi kim ilk kucağına alıren heycanlı zamanlarımız ozamanlar olucak tek tek haber alıcaz inşallah.sonrada topik açarız yine sütün varmı mama ne yediriosunuz benimki bişey yemio gece uyumuo bunları konuşuruzkaydirigubbakcemile3

gece terlemeleriniz oluyomu kızlar
ben geceleri sırılsıklam oluyorum bi uynaıyorum geceliğimin ense tarafı falan yaş..

cnm bende aynıyım acayip terliyorum hemde.normalde çok üşürüm ama ateşleniyormuyuz acaba dün gece çok terledim sabah bir kalktım uçuklamışım.

günaydın hayatım... ya bu bayramda gezme işini naptınız kızlar ya... hadi gezdik diyelim öpme işini napıcaz... onu bunu öp hasta oluruz ya... öpemem de diyemem ben...

ben bayram gezmesi konusunda eşimden veto yedim :gitme:
evde oturcakmışım bu bayram...gerçi benimde pek gezesim yok

Saol berrin teyzesi inşallah doğduktan sonrada düzenli uyur walla:))Cnm dün çok ağladım çok sinirlerim bozuldu hep baştan alıyorum bir şans daha veriyorum ama dediğin gibi huyları çıkmıo.hemen iyi davranınca aptal yerine koymaya başlıolar insanı.hep diorum takmıcam umursamıcam ama ailenin içine birşekilde dalıolar walla.benimkilerde aynı bırak neyi eksik die aramayı nasılsın bişeye ihtiyacın varmı die bile aramıolar.ama oğullarının yanında öle değiller.kendileri bilirler dediğin gibi ne kadar köfte o kadar ekmek sanki gelicek bebek onların torunu değil.ama erkek annelerinde olurmuş gelinleri hamile kalınca oğlumu kaybedicem die pskolojileri bozulmuş.tabi bu normal annelere olmaz normalleride bizi bulmaz.Allaha havale ettim hamile hamile insanı ağlatıolar.boşver cnm sende takma kafana yiğenim sinirli olmasın.

yok hayatım benimkiler de aramaz eskiden takmazdım ama bu hamile hormonları yok mu çok kafama takıyorum..napalım kapımızı kapatınca evimizde huzurumuz olsun yeter ki.. kocişlerimiz iyi olsun gerisini boşverelim

esra'cım ben gezmeyi dusunmuyorum telefon acıp kutlayacagım.ilk gun kayınvalidemde klasik kahvaltı olur oraya teyzeleri geliyor zaten onları gormus oluruz benimkileri de ararım keyifim yok girp muhabbetinden gezemiyoruz derim anlarlar zaten. bence sen de hic gezme yatıp dinlenelim ohh kaydirigubbakcemile3
bebekten once son uzun tatilimiz zaten :)

Günaydın kızlar a.s. geçmişe baktım biraz...
İşlerim yoğunlaştı çok fazla aranızda olamıyorum ama okumaya çalışıyorum. Bu arada ben doğum iznime geç ayrılmayı düşünüyorum Ocak 15 gibi. Ama dayanabilecekmiyim bilmiyorum.

Fatoşcum başın sağolsun, kendine dikkat et üzülme olur mu

Havvacım ögretmenler günün kutlu olsun

Gülşahcım Ece Naz güzel isim, ismi ile yaşasın inş. Ben Öykü Naz ismini de çok beğeniyorum.

Aryacım gözünaydın bebişin kocaman olmuş, doğum pozisyonu bile almış maşallah

Zeynepcim İpek kızının cicilerine baktım, pembiş pembiş pek tatlılar güle güle giydir.

Serapcım kızına ne kadar çok cici almışsın maşallah hepsini iyi günlerde giydir inş.

hepiize günaydın kızlar
fatoşcum başınız sağolsun allah geride kalanlarına sabır ve uzun ömürler versin
zeynep ve mydarling cicileriniz çok güzel güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah
aryacım gözün aydın bi kere daha kavuştun bebişine darısı bizim buluşmalara inşallah maaşallah kocaman olmuş kuzucuğun benim kızda çok tembel teyzesi meraklanma enerji topluyolar bencede doğumdan sonra acısını çıkaracaklar inşallah
bütün öğretmenlerimizinde öğretmenler günün kutluyorum aramızdaki öğretmen arkadaşlarada bu mukaddes görevi üstlendikleri için sonsuz teşekkür ediyorum emeklerine yüreklerine sağlık diyorum ....

serapcım cicilerinize bayıldım bayıldım bayıldımm süperler .. kendinede bi o kadar kullanışlı şeyler almışsın canım... iyi günlerde kullanın inşallah hayatım...

Tüm eğitimci arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun...

ah fatoşum canım benim Allah geride kalanlara uzun ömür versin başınız sağolsun... k.validenin evi şimdi kalabalık ve üzüntülüdür.. fazla öyle ortamlarda bulunma istersen canım hem grip falan olursun Allah korusun hemde üzüntü çokta iyi gelmez bize canım malum senin tansiyon var... kendimizden önce meleklerimizi düşünmeliyiz canım... dışardan konuşması mutlaka kolay ama sen yinede kendini fazla yıpratmamaya çalış canım...

sağol esracım teşekkür ederiz almanın sınırı yokki herşeyi alası geliyo insanın,birkaç eksiğimiz kaldı onlarıda aldıkmı artık çantamızı hazırlarız bi dahaki aya sepetimizi süsleticez onunda resmini koyarım,ben hiç bez almadım daha aslında almak lasım bebek telsizi aldınızmı bu arada burdakampanya vardı bir yerde gördük ama

evet cnm walla aynı zevklerimiz sadece isim konusunda değilmiş demekki.büyüyor serap teyzesi büyüsünlerde biz bir buluşamadık onlar buluşur belki bol bolkaydirigubbakcemile3

valla doğsunlar gelsinler sağlıkla daha neler alırız kızlarımıza valla buluşalım bayramdan sonra bir gün yoksa sonra yürüyemiycez kızlar kaydirigubbakcemile4

ben henüz terlemiyorum ama benim zillim çok tekmeliyor uyutmuyor karnımı ayrı bir yastıkla destekliyorum alttan bacaklarımın arasına yastık koyuyorum yatışımı bir görseniz yatağın 3/4 ü bende :kedi: soluma yatmaktan sırtım tutuldu artı kuyruk sokumum sızlayıp duruyor geceleri şimdiden eziyet oldu bana... :sinifsinif:

kızlar merhaba, ya bisey sorcam aranızda bebekle ilgili kabuslar gören varmı.... ben dun aksam cok kotu bir ruya gördüm oglumla alakalı... dusundukce hala gözümden yas geliyor....

Back