• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

serap çım nerde var kampanya telsiz için
hem bursa lı kızlar buluşucazmı nezaman geçen seferki gibi olmasın

Ben bayramda gezmeyi düşünmüyorum anneme ve kayınvalideme giderim sonra da evde yatarım bol bol

gece terlemeleriniz oluyomu kızlar
ben geceleri sırılsıklam oluyorum bi uynaıyorum geceliğimin ense tarafı falan yaş..

bende aynıyım canım... geeleri üstümü açıyorum dayanamıyorum sıcağa... ben açıyorum eşim üşüycen diyo kapatıyo.. bende o görmeden ayaklarımı açıyorum en son... menopozlu gibi oldum... normaldede bi o kadar üşürdüm yani...

saol esra teyzesi yaklaşıo ALLAHIN izniyle benim içime ilk sen doğuracakmışsın gibi doğuyor ama hayırlısıkaydirigubbakcemile3 neden bilmiyorum önden gidiosun die belki.ama belli olmaz tabi kim ilk kucağına alıren heycanlı zamanlarımız ozamanlar olucak tek tek haber alıcaz inşallah.sonrada topik açarız yine sütün varmı mama ne yediriosunuz benimki bişey yemio gece uyumuo bunları konuşuruzkaydirigubbakcemile3

ay nasıl heyecanlandım şimdi biliyomusun... ilk sen dedin ya... ya ben çok hazırlıksızım hala... napıcam hiç bilmiyorum... hayırlısıyla atlatırız inşallah.. hayatımızdaki en önemli günlerden biri...

günaydın kızlar.. ne var ne yok bakalım. pek okuyamadım geçmişi sanırım herkes iyi.
bende iyiyim şükür, sadece bacaklarım ağrıyo hafiften. uzanırsam geçiyor, ayakta kalınca oluyo.
ben günler geçtikçe heyecanlanmaya başladım, çoğu bitti azı kaldı kızlar ya, zaman su gibi vallahi..

sağol serapçım hepsini koyamadım zaten bazılarını yamuk çekmişim birazda karanlık olmuş kusura bakmayın,sende koy görelim cicilerini bende bayram sonra yıkayıp ütülüycem hepsini

Evet canım ya yıkama işi var daha. Ama ben dış giysi almadım daha 2 tulum 2 de pijama var. İç dış zıbın ve çıtçıtlı bodylerini tamamladım. O yüzden alayım da hepsini bir yıkayım. Hem bayramdan sonra doğum çantamızı hazırlamak lazım artık. Doğum çantası hazır olsun da diğer giysileri dışarı çıktıkça bir yerlerde bir şeyler görüp alıyorum yavaş yavaş.

Bu arada Milupa paketim geldiiiiopuyorumnanaktan

yok hayatım benimkiler de aramaz eskiden takmazdım ama bu hamile hormonları yok mu çok kafama takıyorum..napalım kapımızı kapatınca evimizde huzurumuz olsun yeter ki.. kocişlerimiz iyi olsun gerisini boşverelim

Haklısın cnm şöyle bir bakıyorumda bu konulardan herkes dertli nerdeyse çok nadir iyi anlaşanlar var.dün akşam annem aradı yarın gelio babamda bayramın 1.günü gelio acayip mutluyum o yüzden bugün babamı uzun zamandır görmemiştim çok özlemiştim.1 sene olucak nerdeyse görmüyeli.o yüzden keyfimi hiç biri kaçıramaz umrumda değiller şuan.

esra'cım ben gezmeyi dusunmuyorum telefon acıp kutlayacagım.ilk gun kayınvalidemde klasik kahvaltı olur oraya teyzeleri geliyor zaten onları gormus oluruz benimkileri de ararım keyifim yok girp muhabbetinden gezemiyoruz derim anlarlar zaten. bence sen de hic gezme yatıp dinlenelim ohh kaydirigubbakcemile3
bebekten once son uzun tatilimiz zaten :)

walla kızlar ne güzel eşleriniz sizi düşünüo.benim eşimi annesi yönettiği için götürmezse laf yer mecbur bir şekilde götürür öptürürellerini.ALLAHA emanetiz.

Haklısın cnm şöyle bir bakıyorumda bu konulardan herkes dertli nerdeyse çok nadir iyi anlaşanlar var.dün akşam annem aradı yarın gelio babamda bayramın 1.günü gelio acayip mutluyum o yüzden bugün babamı uzun zamandır görmemiştim çok özlemiştim.1 sene olucak nerdeyse görmüyeli.o yüzden keyfimi hiç biri kaçıramaz umrumda değiller şuan.

walla kızlar ne güzel eşleriniz sizi düşünüo.benim eşimi annesi yönettiği için götürmezse laf yer mecbur bir şekilde götürür öptürürellerini.ALLAHA emanetiz.

canım gözün aydın ailen geliyomuş :sm_cool:

kızlar bayramda gezmeye gitme konusunda napıcaz bilmiyorum eşime ben gitmek istemiyorum diorum olmaz ayıp olur dio gerçi evden çıkmasam kaynanam alt katta gelen giden oldukça benide aşağı çağırıyolar iki ucu ... değnek yanii

günaydın kızlar a.s. Geçmişe baktım biraz...
Işlerim yoğunlaştı çok fazla aranızda olamıyorum ama okumaya çalışıyorum. Bu arada ben doğum iznime geç ayrılmayı düşünüyorum ocak 15 gibi. Ama dayanabilecekmiyim bilmiyorum.

Fatoşcum başın sağolsun, kendine dikkat et üzülme olur mu

havvacım ögretmenler günün kutlu olsun

gülşahcım ece naz güzel isim, ismi ile yaşasın inş. Ben öykü naz ismini de çok beğeniyorum.

Aryacım gözünaydın bebişin kocaman olmuş, doğum pozisyonu bile almış maşallah

zeynepcim ipek kızının cicilerine baktım, pembiş pembiş pek tatlılar güle güle giydir.

Serapcım kızına ne kadar çok cici almışsın maşallah hepsini iyi günlerde giydir inş.

sağol canım valla sorma bende azmı diye esmayla konuşuyodum yeter şimdilik hemen büyüyolar zaten büyüklerde var onları kaldırdım şimdilik bayılıyorum bebiş şeylerine babamızla bayranlık alcaz kızıma yarın falan içime sinmiyo geçen bayramda almıştık almayınca ayırmışım gibi geliyo heheh

hepiize günaydın kızlar
fatoşcum başınız sağolsun allah geride kalanlarına sabır ve uzun ömürler versin
zeynep ve mydarling cicileriniz çok güzel güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah
aryacım gözün aydın bi kere daha kavuştun bebişine darısı bizim buluşmalara inşallah maaşallah kocaman olmuş kuzucuğun benim kızda çok tembel teyzesi meraklanma enerji topluyolar bencede doğumdan sonra acısını çıkaracaklar inşallah
bütün öğretmenlerimizinde öğretmenler günün kutluyorum aramızdaki öğretmen arkadaşlarada bu mukaddes görevi üstlendikleri için sonsuz teşekkür ediyorum emeklerine yüreklerine sağlık diyorum ....

günaydın canım hoşgeldin hepimiz sağlıkla giydirelim inşallah

ben bayram gezmesi konusunda eşimden veto yedim :gitme:
Evde oturcakmışım bu bayram...gerçi benimde pek gezesim yok

valla kızlar bende gezmeyi pek düşünmüyorum anneme babaneme zaten kayınvalidemler üst katta ama gelen giden olunca illa çağırırlar bakalım ne yapcazz

gözün aydın seçilcim çok sevindim bol bol gezin beraber bayramda

buluşucaz hayatım bayram sonrası gününü ayarlarız

Evet canım ya yıkama işi var daha. Ama ben dış giysi almadım daha 2 tulum 2 de pijama var. İç dış zıbın ve çıtçıtlı bodylerini tamamladım. O yüzden alayım da hepsini bir yıkayım. Hem bayramdan sonra doğum çantamızı hazırlamak lazım artık. Doğum çantası hazır olsun da diğer giysileri dışarı çıktıkça bir yerlerde bir şeyler görüp alıyorum yavaş yavaş.

Bu arada Milupa paketim geldiiiiopuyorumnanaktan

aaa benimki gelmedi daha yaa

doğum hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar, benim gibi "ben kesinlikle sezeryan istiyorum" diyen varmı

ben normal istiyorum valla, ki ben çocukluğumdan beri doğumdan korkan kadınım

doğum hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar, benim gibi "ben kesinlikle sezeryan istiyorum" diyen varmı

cnm ben hamile kalmadan kaldıktan sonra ilk 4 ay oyle diyordum simdi normal yapabilir miyim diye dusunuyorum drla konusup kafamdaki soru isartelerini giderirsem epidural normal yapmak için kendimi sartlayacagım.
sonucta 2 kere bobrek tası dusurdum ve kırdırdım o sancıdan cok farklı degil diyolar onu yaptımsa dogururum diye kendimi motive etmeye calısıyorum.
ama benim normalde agrı esigim cok dusuktur ondan da tırsıyorum oyuzden epidural diyorum kısmet artık cnm..

günaydın hayatım... ya bu bayramda gezme işini naptınız kızlar ya... hadi gezdik diyelim öpme işini napıcaz... onu bunu öp hasta oluruz ya... öpemem de diyemem ben...

Valla iki hafta önce gittiğimde doktor uyardı. Bayram geliyor çok kalabalıklara girme herkesle öpüşme dedi. Eşim de duydu. Ben de dedim bak ben kapı kapı gezemem el de öpmeyeceğim haberin olsun. Büyüklere gidelim anane babane oraya herkes geliyor beni sürüklemeyin ordan oraya. Valla bizim ordakiler de anlamaz ki öpüşmeyelim falan desek dedi ben derim valla hiç çekinmem. Benim de öpüşmemem lazım o zaman kendimi korumam lazım ama anlamaz ki insanlar diyor haklı:umursamaz:

ohh cnm dinlen bol bol çalışmak ne kadar zordur kimbilir son aylarımız artık.bu arada dr izin verdimi yolculuğa?benim dr sormama rağmen 1 saatten uzun yolculuğu yasakladı.

Canım sorduk biz nereye gideceksiniz dedi Burdur' a kendi arabamızla dedim. Hava şartları iyi olduğu sürece arada durup hareket ederek gidebilirsin dedi.

Kızlar kan hapı falan da içiyoruz ya onlar da ateş yapar. Ben zaten sıkıntılı bir insandım şimdi tam oldumkaydirigubbakcemile3

ben henüz terlemiyorum ama benim zillim çok tekmeliyor uyutmuyor karnımı ayrı bir yastıkla destekliyorum alttan bacaklarımın arasına yastık koyuyorum yatışımı bir görseniz yatağın 3/4 ü bende :kedi: soluma yatmaktan sırtım tutuldu artı kuyruk sokumum sızlayıp duruyor geceleri şimdiden eziyet oldu bana... :sinifsinif:

Berrincim o dertten bende müzdaribim kalçalarım ağrıo sol yat sağ yat bir uyanıyorum sırt üstü olmuşum.yastık koyuyorum onuda atıyorum sonra.yakında eşlerimizide atarız yataktan biz sığmayıpkaydirigubbakcemile3

sağol esracım teşekkür ederiz almanın sınırı yokki herşeyi alası geliyo insanın,birkaç eksiğimiz kaldı onlarıda aldıkmı artık çantamızı hazırlarız bi dahaki aya sepetimizi süsleticez onunda resmini koyarım,ben hiç bez almadım daha aslında almak lasım bebek telsizi aldınızmı bu arada burdakampanya vardı bir yerde gördük ama

valla doğsunlar gelsinler sağlıkla daha neler alırız kızlarımıza valla buluşalım bayramdan sonra bir gün yoksa sonra yürüyemiycez kızlar kaydirigubbakcemile4

evet serapcım walla havalarda iyice soğuyacak biranönce buluşsak iyi olucak.bayramdan sonraki haftaya ayarlıyalım muhakkak.

hepiize günaydın kızlar
fatoşcum başınız sağolsun allah geride kalanlarına sabır ve uzun ömürler versin
zeynep ve mydarling cicileriniz çok güzel güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah
aryacım gözün aydın bi kere daha kavuştun bebişine darısı bizim buluşmalara inşallah maaşallah kocaman olmuş kuzucuğun benim kızda çok tembel teyzesi meraklanma enerji topluyolar bencede doğumdan sonra acısını çıkaracaklar inşallah
bütün öğretmenlerimizinde öğretmenler günün kutluyorum aramızdaki öğretmen arkadaşlarada bu mukaddes görevi üstlendikleri için sonsuz teşekkür ediyorum emeklerine yüreklerine sağlık diyorum ....

saol canımcım inşallah sizlerden de iyi haberler alırız darısı görmeyenlerin başına.

Günaydın kızlar a.s. geçmişe baktım biraz...
İşlerim yoğunlaştı çok fazla aranızda olamıyorum ama okumaya çalışıyorum. Bu arada ben doğum iznime geç ayrılmayı düşünüyorum Ocak 15 gibi. Ama dayanabilecekmiyim bilmiyorum.

Fatoşcum başın sağolsun, kendine dikkat et üzülme olur mu

Havvacım ögretmenler günün kutlu olsun

Gülşahcım Ece Naz güzel isim, ismi ile yaşasın inş. Ben Öykü Naz ismini de çok beğeniyorum.

Aryacım gözünaydın bebişin kocaman olmuş, doğum pozisyonu bile almış maşallah

Zeynepcim İpek kızının cicilerine baktım, pembiş pembiş pek tatlılar güle güle giydir.

Serapcım kızına ne kadar çok cici almışsın maşallah hepsini iyi günlerde giydir inş.

evet cnm aman erken gelmesindekaydirigubbakcemile3 ama benden önce alanlar varmış kaç aydır doğum pozisyonu büyüyor miniklerimiz.tombiş tombiş olurlar inşallah.

kızlar merhaba, ya bisey sorcam aranızda bebekle ilgili kabuslar gören varmı.... ben dun aksam cok kotu bir ruya gördüm oglumla alakalı... dusundukce hala gözümden yas geliyor....

cnm bazen bende görüyorum normal ama bu aralar görülen rüyaları fazla takma endişeler bilinç altında toplanıo.

esmacım şu bayram geçsin kesin bir gün belirleyelim hemen.dahada ağırlaşmadan.

bende aynıyım canım... geeleri üstümü açıyorum dayanamıyorum sıcağa... ben açıyorum eşim üşüycen diyo kapatıyo.. bende o görmeden ayaklarımı açıyorum en son... menopozlu gibi oldum... normaldede bi o kadar üşürdüm yani...

ay nasıl heyecanlandım şimdi biliyomusun... ilk sen dedin ya... ya ben çok hazırlıksızım hala... napıcam hiç bilmiyorum... hayırlısıyla atlatırız inşallah.. hayatımızdaki en önemli günlerden biri...

cnm walla bende çok heycanlıyorum heleki dr la ilkkez doğum konusunu konuştum akşam daha bir heyecan sardı.sanki gün almışız gibi geldi.

Ben kesinlikle normal doğum diyorum ama anormal bir durum çıkmaz inş.

Son düzenleme:
Back