Canlarım benim merak etmisssiniz saolun zemuszemus zemuszemus
sizi habersiz bıraktım kusura bakmayın net yeni baglandı is de oyle yogunduki biturlu giremedim neyse artık burdayım:)
bu arada siz cmt bulusuyomusunuz bakayım nerde kacta?
hediyeleşmek isteyenler listeye adını yazdırsınnn :teytey:
1.yaren_h
2.tugba64
3.akarahan
4.zeynepb
5.camdankalp38
6.burcuberru
7.zeynep6672
8.aryaa
9.hulen
10.sumifer
11.voles
12.zeh
13.srpp
14.havvaesen
15.melisa33
16.mydarling
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10163304#post10163304
http://www.internethaber.com/galeri/gallery.php?id=4880
yeni dogan bebeklere bakarmısınız kızlar ne şirinler demi
öyle bi niyetlendik ama Esra dan haber bekliyoruz.AA bu arada Selda nerde bugün Perşembe kontrolleri bugün müydü?
hadi evinide taşıdın gel üzerinede cumartesi gezmesi yapalım Pazar dinlenirsin.Saat 2 gibi olur herhalde yine Esra çalışıyor çünkü.eminönünde. (üsküdardan vapur'a atlıyorsun hooop eminönü)
kızlar ya sinir oldum bu kraftın bi park yatağını beğenmiştim ya... Ondan kalmamış hiçbi yerde bi kayseride buldum offf ..... Istanbulda bulamıyorum... Ordansa alsam astarı yüzünden pahalıya gelcek şansıma tüküriyim ben....
kızlar ya sinir oldum bu kraftın bi park yatağını beğenmiştim ya... ondan kalmamış hiçbi yerde bi kayseride buldum offf ..... istanbulda bulamıyorum... ordansa alsam astarı yüzünden pahalıya gelcek şansıma tüküriyim ben....
kızlar ya sinir oldum bu kraftın bi park yatağını beğenmiştim ya... ondan kalmamış hiçbi yerde bi kayseride buldum offf ..... istanbulda bulamıyorum... ordansa alsam astarı yüzünden pahalıya gelcek şansıma tüküriyim ben....
herkese slmlar kızlar nasılsınız alısverısten gelıorum acayıp yoruldum bıraz dınlenıp yemek işine girişicem..sıze bı slm vereyım dedım
herkes ıyıdır ınsallah
allaha emanet olun hepınız byeeeeeeeeeee
selam mydarlıng nasılsın tatlım bebişin nasıl
selam mydarlıng nasılsın tatlım bebişin nasıl
iyiyim canım sen nasılsın iyi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?