2010 Şubat Anneleri

bu arada çekilişe benide eklermisiniz tatlışlar, çok yoğunum açıyorum ama yazamıyorum kusuruma bakmayın olur mu

öyle bi niyetlendik ama Esra dan haber bekliyoruz.AA bu arada Selda nerde bugün Perşembe kontrolleri bugün müydü?

hadi evinide taşıdın gel üzerinede cumartesi gezmesi yapalım Pazar dinlenirsin.Saat 2 gibi olur herhalde yine Esra çalışıyor çünkü.eminönünde. (üsküdardan vapur'a atlıyorsun hooop eminönü)

kızlar ya sinir oldum bu kraftın bi park yatağını beğenmiştim ya... ondan kalmamış hiçbi yerde bi kayseride buldum offf ..... istanbulda bulamıyorum... ordansa alsam astarı yüzünden pahalıya gelcek şansıma tüküriyim ben....

sen çok yaşa emi. seldayı soracaktım sabah, kontrolü varmı diye, hediye olayı girince unuttum. var mıydı bu hafta acaba? inş iyi haberlerle gelir..:Saruboceq:

kızlar bu arada buluşmada bol bol resim çekinin, biz de bakalım göbüşlere :lepi:

aa şansa bak ne olcak şimdi peki hiç bir yerde yokmuş heee

ben sana göndereyim kız, hangi mağazadaymış. belki mağazadan bile direk adrese gönderiyorlardır. burada sıkı pazarlık yaparsan, belki aynı paraya gelir.

herkese slmlar kızlar nasılsınız alısverısten gelıorum acayıp yoruldum bıraz dınlenıp yemek işine girişicem..sıze bı slm vereyım dedım
herkes ıyıdır ınsallah
allaha emanet olun hepınız byeeeeeeeeeee

ben sana göndereyim kız, hangi mağazadaymış. belki mağazadan bile direk adrese gönderiyorlardır. burada sıkı pazarlık yaparsan, belki aynı paraya gelir.

kraftın hangi modeli ve kaça bulmuştun tanıdığım bi yer var onlara da bi sorayım.

canım senin dinlenmen gerekmiyo mu, neden yordun kendini bakem? klava:

Selda bugün kontrole gidecekti kızlar.

Esracım gelir belki önümüzdeki ay falan acele etme istersen bayram sonra bir daha bakarsın.

iyiyim canım sen nasılsın iyi çok şükür

iyidir tatlım valla şirkette ara eleman oldum sinir oluyorum ya yılbaşı gelmeden herkes izine çıkacakmış sekreteri gönderdiler bayrama kadar yok ben o gelene kadar telefon bakacakmışım benim yeni elemanda muhasebeye telefonunda sustuğu yok benimde afedersin habire tuvalete gitme isteğim var yapıştım sandalyeye kıpırdayamıyorum uyus oldum benim yeni elemanda izinli bugün muhasebede bana kaldı anacım adam kıl işte bana hiç acımıyor zaten yorgunum imdat diye bağırcam şimdiiiii:sinifsinif:mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…