2010 Şubat Anneleri

Ne anlayışsız insalar var şu dünya da, Allah yardımcın olsun tugbacım... az kaldı dikkat et kendine

evet site bugün çıldırtıyor.bu arada aklıma ne geldi bu site çökerse falan ne halt edeceğiz.
Selda niye gelmedi halen ?

ve birşey daha soracağım ben kraplar için magnezyum kullanıyordum ya bitti.tekrar yazdıracakmıyım dr birşey dememişti.kullananlar 1 kutu mu kullandı tekrar aldınız mı ?

JOHNSON'S BABY İYİKİ DOĞDUN BAKIM SETİ aldım haftasonu Bim 'den 17.00 tl ye şimdi internetten bakıyorum 30-35 ten bahsediyorlar 1 tane daha mi alsam acaba.

aa şansa bak ne olcak şimdi peki hiç bir yerde yokmuş heee

ben sana göndereyim kız, hangi mağazadaymış. belki mağazadan bile direk adrese gönderiyorlardır. burada sıkı pazarlık yaparsan, belki aynı paraya gelir.

kraftın hangi modeli ve kaça bulmuştun tanıdığım bi yer var onlara da bi sorayım.

Esracım gelir belki önümüzdeki ay falan acele etme istersen bayram sonra bir daha bakarsın.

Kızlar ben aldım kayseriden yatağı... 90 tl üzerine kargo ücretsiz miş... bide yatağın fiyatı burdakinden daha uygun 220 ye geldi bana... bugün hemen kargoya veriyolar.. yarın elimde... Eşref Bitlis Bulvarı'ndaymış yarencim yerleri... minimoda diye bi yer... istanbulda kaç yere tel açtım hatta onlarında temin ettikleri yerleri arattırdım belki ellerinde vardır diye ama geçen senenin modeliymiş (ne demekse bu) o yüzden devamı yok dediler... bulunca kayseri mayseri gözüm görmedi...

Canim benim doktorum doguma kadar kullanicaksin dedi
yani magnezyuma devam

gözün aydın esracım bulmuşsun istediğin park yatağı güle güle kullansın kızın tatlı tatlı uyusun içinde

Canim benim doktorum doguma kadar kullanicaksin dedi
yani magnezyuma devam
o iğrenç şeyi kullanmaya devam yani yarın gidip yazdırayım bende.

Esra Duru bebek güle güle kullansın canım tatlı rüyalar görsün güzel güzel oynasın inşallah.

E süper o zaman halletmişsinalkisalkisalkis Hadi bakalım güle güle kullansın kızın inşallah

ah canım allah yardımcın olsun o telefon sonra insanın tüm gece kulağında çalmaya devam ediyo çok sinir bozucu bi durum az kaldı sabret tuğbacım çoğusu gitti azı kaldııı

bende doğuma kadar içicem canım öle demişti banada onun bi zararı olmaz zaten esas ağrılar bundan sonra dahada başlıcakyaaa al bencede

gözün aydın canım güle güle kullansın duru elamızzz

inş. selda da çok güzel haberlerle gelir bizi habersiz bırakma kız gelince hemen yaz bize
fatima sağol tatlım az kaldı artık raporu gelecek ay alcam zaten bir dahada buraya adımımı atmam şimdiden burdaki elemanlar ,sekreter herkes kıza uyuz oldu birtek şef sevdi aynı kendisi gibi çünkü şefide seven yok herkes gıcık oluyor ona da buna da :dilcikar:
esra canım hadi gözün aydın güle güle kullansın kızın inş.
burcu site çökerse canım bizde yeni bir site kuralım alıştık iyice birbirimize özleriz yapamayız siteye girmeden :1hug:

tuğba Allah kolaylık versin canım
esra kız hangi modelini beğendin park yatağın merak ettim

Selda'yı aradım kızlar halen hastanedeler.kan istemişler kanı vermiş ama sonra kanı kaybetmişler tekrar vermiş sonuçları bekliyoruz sonra dr göstereceğiz dedi.sesi yorgun geliyordu ama iyi.
veeee :teytey::teytey: Çınar'ın gelişimi çok şükür gayet iyi 1350 gr olmuş .2 haftada bir bakılıyordu ya şimdiden sonra dr 3 haftada bir gel demiş bu güzel haber tabi.sonrada 1 haftam kalıyor eğer herşey yolunda olursa anne karnında mümkün olduğunca tutacaklar.aksi durum olursa alacaklarmış.ama şuan herşey iyi.sizlerede selam söyledi.

mydarlıng esma sağolun kızlarŞeniz evet gerçekten az kaldı zaten herşeyi bebişim için çekiyorum sigortam sayesinde rahatça doğumumu yapayım rapor paramıda tazminatımıda alıcam şu anda o konuyla ilgili pek bilgim yok kendi işyerimiz var eşim soracak muhasebeciye bir şekilde tüm haklarımıda alcam onlar ne yaparsa yapsın zaten kız acayip gıcık şef gibi yuvarlanıp gitsinler

kızlar bısey danısıcam sıze...
benım dogum konusunda doktorla olan muhabbetı anlatmıstım sıze.
az once cok yakın bı arkadasım aradı kendısı 9-10 haftalık hamıle mıde bulantısından hastaneye gıtmıs serum vermısler. gungoren ılgı hastanesındeymıs. kendısı cok tıtızdır kılı kırk yarar. burası cok temız sakın bı hastane dıyo. dogum fıyatı normal 300 sezeryan 350 mıs. muayene de 12 tl mıs. (ssk ıcın tabı bu fıyatlar) doktora bayılmıs hayrıye hanım mı ne oyle bı ısım soyledı cok ılgılıymıs tatlı bı bayanmıs dusunebılırsın dıyo. bızım ewe taksıyle 10 dk yada 2 wesaıt ılgı hastanesı dusunsemmı acaba ya... esıme soyledım sen bılırsın dıyo bu saatten sonra doktor degısmek ıstemıyorum ama bı yandan da adamın dedıgı sınırımı bozdu.

oh çok şükür ne güzel haberler bunlar maşallah çınar beye kocaman olmuş
burcu sağol tatlım bu güzel haberleri bize verdiğin için opuyorumnanaktan

bende sevindim seldaya çınarımızında maşallahı var kocaman olmuş sağlıkla vaktinde gelsin annesinin kollarına

oh çok şükür ne güzel haberler bunlar maşallah çınar beye kocaman olmuş
burcu sağol tatlım bu güzel haberleri bize verdiğin için opuyorumnanaktan

gözün aydın esracım bulmuşsun istediğin park yatağı güle güle kullansın kızın tatlı tatlı uyusun içinde

Esra Duru bebek güle güle kullansın canım tatlı rüyalar görsün güzel güzel oynasın inşallah.

E süper o zaman halletmişsinalkisalkisalkis Hadi bakalım güle güle kullansın kızın inşallah

gözün aydın canım güle güle kullansın duru elamızzz

esra canım hadi gözün aydın güle güle kullansın kızın inş.

tuğba Allah kolaylık versin canım
esra kız hangi modelini beğendin park yatağın merak ettim

çok sağolun kızlar walla hiç ümidim yoktu.. kızımın kısmetinde varmış demekki o yatak... resmi ekliyim canım hemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…