ya bizim doktorumuz boyunu söylemiyo yani boy ölçümü yapılamaz asında felan demişti geçenmaşallah cnm uzun olucak.gramlar kesin değilmiş zaten biliosum 100 gr eksik ya da fazla olabilirmiş.ben gr nasıl hesaplıolar çözemiyorum zaten.
maşallah cnm uzun olucak.gramlar kesin değilmiş zaten biliosum 100 gr eksik ya da fazla olabilirmiş.ben gr nasıl hesaplıolar çözemiyorum zaten.
günaydın herkese...
iki gündür giremedim. kızımın park yatağı geldi kurduk babasıyla, yatağımızın yanına koyduk. bakıp seviyoruz hergün.
oda süslemelerimiz de geldi.anneannemizin aldığı ciciler, bebek bakım çantamız hepsi geldi. çok mutluyuz, allah hepimize aldıklarımızı kullanmayı nasip etsin.
allah korusun canım aman bi o eksikti oda eksik kalsın yok hayatım yorulmam çokfatoşum kolay gelsin sana canım fazla ayakta durmamaya çalış misafirler varkende bak benim öyle bi davetten sonra kanamam oldu artık tehlikeli aylardayız canım
sağol canım benim anası babası kısa ama belki oğlum uzun olur
ağırlıkları kesin çıkmıyo ama anacım bi belirtselerdi kağıtta görüntü bile vermedilerr uyuz hastaneeee
sağol canım benim anası babası kısa ama belki oğlum uzun olur
ağırlıkları kesin çıkmıyo ama anacım bi belirtselerdi kağıtta görüntü bile vermedilerr uyuz hastaneeee
cnm usg kağıdındaki FL ile 7 çarpıo benim dr bende ordan biliyorum sordunmu sölüolar sormayınca sölemiolar pek.ya bizim doktorumuz boyunu söylemiyo yani boy ölçümü yapılamaz asında felan demişti geçen
http://lbdf.lilypie.com/eI9Xp2.png
seçilcim bunu yaptım canım ama yumurtadan çıkan kız bebiş yok bende bunu yaptım bak bakım
hoşgeldin canımakarahan, aryaa+, bilgen82, essemayit, fatos0808+, selda58, srpp+, Voles, zeh, ZEYNEP6672
hepinize günaydın kızlar güzel bir gün olsun hepimize inşallahhh
kızlar dün bunu okudum içimi rahatlattı sizle paylaşmak istedim
http://www.gebelik.org/dosyalar/seden.html
akarahan, aryaa+, bilgen82, essemayit, fatos0808+, selda58, srpp+, Voles, zeh, ZEYNEP6672
akarahan, aryaa+, bilgen82, essemayit, fatos0808+, selda58, srpp+, Voles, zeh, ZEYNEP6672
gözün aydın canım maşallah kızına tombiş olacak
doğum günün kutlu olsun canım eşin ve bebişinle nice mutlu yıllara
saol cnm benım
günaydın canım nasıl geçti akşam
hiç sorma cnm o kadar yorulmusum kı sabaha kadar agrıdan kıvrandım durdum allahım olecm sandım valla oturdum agladım valla neyse kı sorunsuz gectı cok sukur ama sunu anladım yok yanı bı daha mısafır falan cagırmam aslaaaaaaaaa
günaydın canım nasıl geçti akşam
hiç sorma cnm o kadar yorulmusum kı sabaha kadar agrıdan kıvrandım durdum allahım olecm sandım valla oturdum agladım valla neyse kı sorunsuz gectı cok sukur ama sunu anladım yok yanı bı daha mısafır falan cagırmam aslaaaaaaaaa
valla canım artık öle hemen yoruluyoruz misafir çağırmayı boşver ben biyere gidemiyorum akşamları ne oturabiliyom ne yatabiliyom alemin evimdede olmuyo bi anneme ablama gidiyom valla daha 3 ay var
cnm benimde eşimin akrabaları hep yaşlı zorla uzatıolar ellerini hem düşünüyorum ben öpmesem eşim öpücek.eşim hasta oldumu ben kesin olurum.kaçışım yok.zaten bana uzaydanmışım gibi bakıolar birde elinizi öpemem dediğimde napıcaklar bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 büyükler bizi bizim kadar düşünse keşke.bende dr husisi eşimin yanında sorucam o söylesinki eşim korusun beni ben kötü olmuyayım kimseyle.
ya bizim doktorumuz boyunu söylemiyo yani boy ölçümü yapılamaz asında felan demişti geçen
bitanem sorsaydın keşke malum sormadan bişey anlatmıo artık dr lar.
cnm usg kağıdındaki FL ile 7 çarpıo benim dr bende ordan biliyorum sordunmu sölüolar sormayınca sölemiolar pek.
valla canım artık öle hemen yoruluyoruz misafir çağırmayı boşver ben biyere gidemiyorum akşamları ne oturabiliyom ne yatabiliyom alemin evimdede olmuyo bi anneme ablama gidiyom valla daha 3 ay var
yorulmak kı ne yorulmak cnm ya cok fena bı gece gecırdım bı daha cagırmam zaten kımsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?