• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Tuğbacım ben de gündüz giremiyorum canım. Akşamları girebiliyorum genelde. Ama akşamları da kimse olmuyo ne yazık ki:1no2:

Selmacım geçmiş olsun. Aman dikkat et. okullarda yayılmaya başladı salgın. Aşı yaptıracakmısınız çocuklara? ınşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım. Biz ayın 7sinde ayrıntılıya gittik. Kezban hn. da Aralıkın 5 inde çağırdı. Daha çoook var bizim görüşe

sağol canım iyiyiz bizde....çocuklarla uğraşıyorum canım biraz rahatsızlardıda, cuma günü kontrolüm var bakalım inş kızımı görecem....
ben iyiyim tatlım bugün dr günümüzdü yaramas oğlum herzaman çok hareketli bugün elini yüzüne koymuş masum masum uyuyordu hiç hareketlenmedi dr amcamız baya bir uğraştı neyseki sağlığı yerinde gelişimide suyumuzda iyyimiş 1067 gr olmuş kuzum :nazar:
seninde çocuklarına geçmiş olsun canım yazık kıyamam sende hem karnındakiyle uğraşıyorsun hemde onlarla Allah yardımcın olsun seninde az kalmış görüş gününe inş. sende güzel haberlerle döneceksin Şeniz

Tuğbacım ben de gündüz giremiyorum canım. Akşamları girebiliyorum genelde. Ama akşamları da kimse olmuyo ne yazık ki:1no2:

anladım tatlım benimde yerime alınan kız hep bilgisayarımın başında ben işe karışmıyorum takılırsa diye yanında oturuyorum kalk diyemiyorum şefin gözü üstümde işi öğretiyormu diye gıcık uyuzun akşamları evde bakarım artık diyorum ama 2gündür siteye giremiyorum nedense
sen nasılsın esra hanım nasıllar

Tuğbacım Allah yardımcın olsun senin bu adamla. Esra hanım da iyi çok şükür tepikler atıyor sürekli teyzesi...

maşallah ona sanada geçmiş olsun ben hiç hamileliğin başından beri kusmadım aşermedimde Allaha şükür ama dokuz ay çekenler var sen belki üşütmüssündür canım havalar bir acayip bizimde burda sabah sıcak öğlen serin sonra tekrar sıcak hasta olmamak ne mümkün dikkat et canım birde sürekli insanlarla içiçesin sen zor işin Allah kolaylık versin canım

Kızlar ben kaçtım çok uykum geldi. Bir de fena istifra ettim. Çok sarstı. Hiç bu kadar yormamıştı kusmalar. Dınleneyim azıcık.Çok öpüyorum....

geçmiş olsun havva canım
üşütmüşsündür herhalde başka şikayetin yoktur umarım

iyi geceler havacım dinlen tabi yarın yine iş var kendine dikkat et öpüyoruz senide kızınıdaopuyorumnanaktan

ay benimde çok uykum geldi zaten habire uyuyorum birisi uyku lafını açsa yada esnese hemen uykum geliyor mirmirmirmirbende yatayım artık tüm annelere ve bebişlerine iyi uykular Şeniz

bilgen canım nice nice senelere inşallahh ... seneye 3 kişi kutlamayı nasip etsin rabbim...
tuğba maşallah canım büyütmüşsün sende bayağı gözün aydın...
yaren güle güle iyi günlerde kullanın canım inşallah çok güzelmiş.. çok tatlı durucak oğluşun içinde...
sumifer canım bende aynının pembesini alıcam %90 çok cici yaa bittimmmmmmmm... bide taçtan bi nevresim takımı beğenmiştim onuda serdimmi içine çok cici olucak inşallah...
fatmacım gözün aydın sonuçlar temiz çıkmış artık gelsin doğum zamanı... hayırlısıyla tabi...

inşallah atladığım kimse yoktur...

kızlar buluşmaya gelince kardeşimle kız arkadaşı gelicek bana bu c.tesi... ama kesin bişey söylemediler henüz bi netleşsin bende söylerim size....

tekrar merhaba kızlar selam vermeden çıkmak zorunda kaldım geç kalmmıştım.
BİLGENCİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...
EEEE ne var ne yok kızlar tuba geldimi doktordan geçmişe bakmadımda :kedi:

Bilgen ailen ve tüm sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara a.s.a.s.

bilgencim nice yıllara sevdiklerinle beraber inş,doğum günün kutlu olsun...a.s.

Bilgencim, canım doğum günün kutlu olsun...

canlarım hepinize cok tesekkur ederım inş. gozden kacırdgm bırı yoktur hepinizi çok sevıyorummmopuyorumnanaktan

hulencim cok tesekkur edrım tatlım bu arada ozelden msj attım am sanırım gıtmedı neyse tatlım cok saol

Back