Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol Selmacım biz iyiyiz kızımla. Sen nasılısn. Bebiş nasıl.Uzun zamandır görüşemiyoruz...
havvacım artık uyku düzenim altüst oldu gece 4-5 defa uyanıyorum , senin gece uykuların nasıl.....
ben iyiyim tatlım bugün dr günümüzdü yaramas oğlum herzaman çok hareketli bugün elini yüzüne koymuş masum masum uyuyordu hiç hareketlenmedi dr amcamız baya bir uğraştı neyseki sağlığı yerinde gelişimide suyumuzda iyyimiş 1067 gr olmuş kuzumsağol canım iyiyiz bizde....çocuklarla uğraşıyorum canım biraz rahatsızlardıda, cuma günü kontrolüm var bakalım inş kızımı görecem....
Tuğbacım ben de gündüz giremiyorum canım. Akşamları girebiliyorum genelde. Ama akşamları da kimse olmuyo ne yazık ki:1no2:
bilgen canım nice nice senelere inşallahh ... seneye 3 kişi kutlamayı nasip etsin rabbim...
tuğba maşallah canım büyütmüşsün sende bayağı gözün aydın...
yaren güle güle iyi günlerde kullanın canım inşallah çok güzelmiş.. çok tatlı durucak oğluşun içinde...
sumifer canım bende aynının pembesini alıcam %90 çok cici yaa bittimmmmmmmm... bide taçtan bi nevresim takımı beğenmiştim onuda serdimmi içine çok cici olucak inşallah...
fatmacım gözün aydın sonuçlar temiz çıkmış artık gelsin doğum zamanı... hayırlısıyla tabi...
inşallah atladığım kimse yoktur...
kızlar buluşmaya gelince kardeşimle kız arkadaşı gelicek bana bu c.tesi... ama kesin bişey söylemediler henüz bi netleşsin bende söylerim size....
tekrar merhaba kızlar selam vermeden çıkmak zorunda kaldım geç kalmmıştım.
BİLGENCİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...
EEEE ne var ne yok kızlar tuba geldimi doktordan geçmişe bakmadımda :kedi:
Bilgen ailen ve tüm sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara a.s.a.s.
bilgencim nice yıllara sevdiklerinle beraber inş,doğum günün kutlu olsun...a.s.
Bilgencim, canım doğum günün kutlu olsun...