tatlım buyur bize katıl sende arada muhabbet ederiz valla buradaki arkadaşlarım çok candan hepsi.... canlarııımŞeniz Şeniz
Ben hamile değilim ama aranıza alırsanız zevkle katılırım tabi ..yavaş yavaş tanırım hepinizi :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım buyur bize katıl sende arada muhabbet ederiz valla buradaki arkadaşlarım çok candan hepsi.... canlarııımŞeniz Şeniz
E hadi gözün aydın bunu da atlattın şükür.Şeniz
Al benden de o kadar zeynepçim. Yatçam tuvalette. Yarım saatte bir ordayım herhalde baskı yapıp sıkıştırıyorlar çok sıkışmış zannediyoruz ama aslında çok olmuyor. Bide bitmiyor gibi bir his oluyor ben de. Oturuyorum da oturuyorum. Kızlar onu boşverin bazen hapşırınca kaçırıveriyorum o ne olacakkaydirigubbakcemile3
Hayat allah tez zamanda sana da nasip etsin inşallah:Saruboceq:
kız tek wc ye gitmekle kalsa iyi yokuş çıkarken afedersin kaçırcak gibi oluyo yolda kaydirigubbakcemile3
ıhlamur+karanfil+zencefil çayı içtim birazcık iyi geldi sanki.
nasıl oldun canım akşama terle bol bol vikslen bide sana tavsiyem
zeynepçim sen aslen nerelisin seni tanıyomuşum gibi sanki profil resmin bana pek bi tanıdık geliyo.
ben aslan çanakkaleliyim acep tanıdıukmuyuk CADIARZU
aynen kaç defa girip çıkıyom kociş zorla evden çıkarıyo ve yolda psikolajik olarak aklımdaysa hemen sıkışıyorum sırnaşık şey sırnaşık şeyvalla benim bir arkadaşım var birgün yolda eve giderken altına kaçırmış tutamamış ve olduğu yerde oturmuş kızcağız hemen babasını aramış ağlaya ağlaya babası gelip almış
bende korkuyom ne zaman dışarı çıkıcak olsam hemen wc ye gidiyorum arka arkaya
hadi hayırlı olsuunnn kaydirigubbakcemile3ticker yaptım çok şükür hesaplaya hesaplaya bi hal oluyodum buraya nasılsınız kızlar yazıyorum tıklıyorum hop çıkıyo pek rahat kaydirigubbakcemile3
Kızlar doktorumla görüştüm, şeker testi sonucum normal çıkmış...
kızlar hava nemlendiricisi alan veya kullanan veya almayı düşünen varmı ne tavsiye edersiniz
Lanaform Steamy-Vappy Çocuk odası için Hava Nemlendiricisi ve Temizleyicisi - Ürün Kategorileri
biz buna baktık ama karar veremedik bide tefalin var o sadece hava nemlendirme
Kompakt Hava Nemlendirici - Bebek Ürünleri - Tefal Türkiye -
oda bu
kız sen baska hangı sıtelerde gezıyorsun bakıyım :roflol:
bilgen canım nice nice senelere inşallahh ... seneye 3 kişi kutlamayı nasip etsin rabbim...
tuğba maşallah canım büyütmüşsün sende bayağı gözün aydın...
yaren güle güle iyi günlerde kullanın canım inşallah çok güzelmiş.. çok tatlı durucak oğluşun içinde...
sumifer canım bende aynının pembesini alıcam %90 çok cici yaa bittimmmmmmmm... bide taçtan bi nevresim takımı beğenmiştim onuda serdimmi içine çok cici olucak inşallah...
fatmacım gözün aydın sonuçlar temiz çıkmış artık gelsin doğum zamanı... hayırlısıyla tabi...
kızlar buluşmaya gelince kardeşimle kız arkadaşı gelicek bana bu c.tesi... ama kesin bişey söylemediler henüz bi netleşsin bende söylerim size....
kızlar bıde mermerşahi kumaş var bılgınız varmı?
ablamlar almıslardı kızlar ıcın. havlunun yada bornozun ıcıne koyuyosun. yada once mermerşahi kumasa sarıyosun bebegı ıncecık bı kumas zaten tul gıbı sonrasında havlusuna sarıyosun. benım yıgenımın cıldı bornozdan tahrıs olmustu ılk zamanlar doktoru soylemıstı havlu gıbı sert seyler bazen bebeklerı tahrıs edebılır mermerşahi alın dıye. belkı benımkınede dokunur alıyım bende bulunsun ewde dedım.
kızlar bıde mermerşahi kumaş var bılgınız varmı?
ablamlar almıslardı kızlar ıcın. havlunun yada bornozun ıcıne koyuyosun. yada once mermerşahi kumasa sarıyosun bebegı ıncecık bı kumas zaten tul gıbı sonrasında havlusuna sarıyosun. benım yıgenımın cıldı bornozdan tahrıs olmustu ılk zamanlar doktoru soylemıstı havlu gıbı sert seyler bazen bebeklerı tahrıs edebılır mermerşahi alın dıye. belkı benımkınede dokunur alıyım bende bulunsun ewde dedım.
Zeynep yok kız buluşam ayarlamadık.Selda Kayınvalide ile gitcem diyince bize sormadan kayınvalideyi ayarlamış diye bak ekti bizi dedim ayarlanan birşey yok.ama bana uyar hadi ayarlıyalım bu cumartesi çalışmıyorum ben sonra havalar soğuyacak arada bayram da var İstanbullular Bu cumartesi buluşmaya gelen varmııııııııııı?
ben diğer topiğe pek bakamıyorum kızlar kusura bakmayın burdan yazmış bulundum.
ben gelirim walla musaıtım alkisalkisalkis
bilgi amaçlı bakınıyoduk teyzesi ya sende hemen yakaladın ya ufff
kız olunca pempesi güzel olur canım.erkeklere soluk soluk renkler yapmışlar.bende hepsiburada.com dan taçın organik bebek nevresim takımını beğendim yeşil olanın renkleri çok canlı hemde fiyatıda çok uygun 59 ytl onu sipariş vercem heralde.
tatlım annemle bende aldık mermerşahi kumaşından 1,5 metre bebek havlusunun içine koyuyosun önce bebişi ona sonrada havluya sarıyosun cildi tahriş olmuyo.bide ayrıca ağız bezi yapmak için aldık.anacım şimdi onların kenarlarını oyalıyomuş :1rolleyes:
sizi bulcam diye kaç sayafa geriye gittim:)
tamam ben ekiyorum o zaman kaynanamı.. beraber gidelim..
allahtan bir mani çıkmaz havada fırtına yağmur olmazsa buluşuyoruz ok mi?
ben varııııııımmmm ama ama :sinifsinif: :sinifsinif: kociş bırakmıyoooewet hawa ızın verırse ben okeyım burcuda okey ama esra nın kesın degılmıs canım. baska ıstanbullu yokmu yaaaaaaaa
cumartesi mermerşahide alırız:)) ayyy çok heyecanlandım yine:)