• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

bı ben degılmısım yanı napıyolar bunlar anlamıyorum kı assagılara vurdugunda resmen tuvaletım varmıs gıbı hıssedıyorum sonra gecıyo durunca CADIARZU
anam ıdrar torbamızamı vuruyolar ne :roflol:

valla zeynepcim bende çözemedim vuruyo olabilirle zaten bu aylardan sonra sık sık wc ye çıkıcakmışız öle okudum bir yerde

tekrar merhaba kızlar selam vermeden çıkmak zorunda kaldım geç kalmmıştım.
BıLGENCıM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...
EEEE ne var ne yok kızlar tuba geldimi doktordan geçmişe bakmadımda :kedi:

hoşgeldin canımmm sen ne kadarlıkkk hamilesin

merhaba canım yok ya ben hamile değilim ama olmak istiyorum. :)))
Şu safiye'ye laf söledim ama pat diye damladım o yüzden.. yok 14 haftalık hamileymişde ürününün reklamını yapıyor burda ve diğer sitelerde bende sinir oldum..diğer sitelerde 14 haftalık hamleyim demişde şubatta doğurcakmış bidee :))))))) hey allahımm

tekrar merhaba kızlar selam vermeden çıkmak zorunda kaldım geç kalmmıştım.
BİLGENCİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...
EEEE ne var ne yok kızlar tuba geldimi doktordan geçmişe bakmadımda :kedi:

canım tubıs gıtmıs doktora oglusunun masallahı warmıs hersey yolundaymıs yanı Şeniz

hayatçım hoşgeldiinnnn

Hoşbuldum canım ne kadar sıcaksınız ya çok teşekkür ederim..Sadece Safiye nickli bi bayana bi çift lafım olsun diye gelmiştim buraya..reklam yapıyordu safte profil sanıyorum..Ama çok sıcak karşıladınız teşekkür ederim :))))

diğer sitelerde 14 haftalık hamile oldugunu yazmıssın erken doğum yapcaksın herhalde ..komik olmayın bu şekilde insanları kandırmayın..gidin reklamınızı başka yerde yapın yaa..

ayy ben bu safiye09'un yazdıklarının aynını agubugu.comda gördüm.sanırım dediğin gibi reklam amaçlı yapılıyor haklısın.

Şu safiye'ye laf söledim ama pat diye damladım o yüzden.. yok 14 haftalık hamileymişde ürününün reklamını yapıyor burda ve diğer sitelerde bende sinir oldum..diğer sitelerde 14 haftalık hamleyim demişde şubatta doğurcakmış bidee :))))))) hey allahımm

Allah tez zamanda sanada bebıs nasıp eder ınsallah :Saruboceq:

kız tek wc ye gitmekle kalsa iyi yokuş çıkarken afedersin kaçırcak gibi oluyo yolda kaydirigubbakcemile3

:roflol: aynen yaaa bı gun salıverecem gıdıcek :roflol::roflol:

Kusura bakmayın arkadaşlar pat diye damladım,dayanamdım,özür dilerim...güzel sohbetler...

aa ne oluyor diyecektimki açıklama yapmışsın.sanki her gördüğümüz şeyi alıyormuşuz gibi atlamış marka tanıtımına .Teşekkür ederiz Hayat Safiye nin canı sıkılıyor satış yapacağını sanıyor galiba böylelikle.

zeynep ben 2010 subat ıstanbul buluşma topiğini bulamadım nerde .

bu arada hadi istanbul da olanlar Cumartesi buluşalımmmm.

bilgen canım nice nice senelere inşallahh ... seneye 3 kişi kutlamayı nasip etsin rabbim...
tuğba maşallah canım büyütmüşsün sende bayağı gözün aydın...
yaren güle güle iyi günlerde kullanın canım inşallah çok güzelmiş.. çok tatlı durucak oğluşun içinde...
sumifer canım bende aynının pembesini alıcam %90 çok cici yaa bittimmmmmmmm... bide taçtan bi nevresim takımı beğenmiştim onuda serdimmi içine çok cici olucak inşallah...
fatmacım gözün aydın sonuçlar temiz çıkmış artık gelsin doğum zamanı... hayırlısıyla tabi...

inşallah atladığım kimse yoktur...

kızlar buluşmaya gelince kardeşimle kız arkadaşı gelicek bana bu c.tesi... ama kesin bişey söylemediler henüz bi netleşsin bende söylerim size....

ıhlamur+karanfil+zencefil çayı içtim birazcık iyi geldi sanki.

zeynepçim sen aslen nerelisin seni tanıyomuşum gibi sanki profil resmin bana pek bi tanıdık geliyo.
ben aslan çanakkaleliyim acep tanıdıukmuyuk CADIARZU

Hoşbuldum canım ne kadar sıcaksınız ya çok teşekkür ederim..Sadece Safiye nickli bi bayana bi çift lafım olsun diye gelmiştim buraya..reklam yapıyordu safte profil sanıyorum..Ama çok sıcak karşıladınız teşekkür ederim :))))
tatlım buyur bize katıl sende arada muhabbet ederiz valla buradaki arkadaşlarım çok candan hepsi.... canlarııımŞeniz Şeniz

zeynepçim sen aslen nerelisin seni tanıyomuşum gibi sanki profil resmin bana pek bi tanıdık geliyo.
Çok çok geçmiş olsun canımyaa kendine dikkat et..

zeynep ben 2010 subat İstanbul buluşma topiğini bulamadım nerde .

bu arada hadi istanbul da olanlar Cumartesi buluşalımmmm.
canım arka sayfalarda kalmıs olabılır bı kac gundur yazılmadıgından...

walla dogma buyume ıstanbuldayım ama her yaz canakkaleye gelırım ben dardanos un cıkısında solda jandarma kampı war orda kalırız yazları 10 gun falan. bazen de 116 alayda yada denız kıyısında denız orduevı var orda kalırız. canakkaleyı cok severım ben :asigim:

Kızlar doktorumla görüştüm, şeker testi sonucum normal çıkmış...

E hadi gözün aydın bunu da atlattın şükür.Şeniz

kızlar bısı sorcam sızlere ben normalde yarım saatte bı wc deyım ama ara ara gun ıcınde bı an cok tuvaletım varmıs gıbı bısey hıssedıyorum sonra gecıyo. hanı boyle cok sıkısırsınızda ıdrar torbanızın uzerıne baskı yapıldıgında canınız acır ya aynen oyle 1-2 sanıye oluyo gecıyo. benım cadı kazı calısması falan mı yapıyor kı oralarda :bbo:

Al benden de o kadar zeynepçim. Yatçam tuvalette. Yarım saatte bir ordayım herhalde baskı yapıp sıkıştırıyorlar çok sıkışmış zannediyoruz ama aslında çok olmuyor. Bide bitmiyor gibi bir his oluyor ben de. Oturuyorum da oturuyorum. Kızlar onu boşverin bazen hapşırınca kaçırıveriyorum o ne olacak:utangac:kaydirigubbakcemile3

Hayat allah tez zamanda sana da nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Back