evet burcu ya bebek çok tatlı çok güzel demi ahhh RABBİM sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:
sizin cicilerinizde pek güzel maşaallah hep mutlu günlerde kullansın yavrucuğun...
selam kızlara.s.
artık karnımdan dolayı pek eğilemiyorum zor oluyor
ve ayakkabılarımın bağcığınıda bağlayamıyorum
önümüz kış hem güzel hemde kullanımı kolay türde bi ayyakkabı arıyorum
siz nasıl şeyler giyiyosunuz
selam kızlara.s.
artık karnımdan dolayı pek eğilemiyorum zor oluyor
ve ayakkabılarımın bağcığınıda bağlayamıyorum
önümüz kış hem güzel hemde kullanımı kolay türde bi ayyakkabı arıyorum
siz nasıl şeyler giyiyosunuz
ben bu bottan aldım eşim giydiriyor canım eğilemediğim için bağlayamıyorum ipini başkada ayarağıma göre bişey bulamadım
ay kızlar şu takıma bayıldım ya ... ama fiyatını bulamadım nerden bulunur acaba?
LINENS - Koleksiyon
benim dertli toplu tertipli arkadaşım burcucum miniğinin odası çok güzelmiş.. mutluluklar dilerim odanızda size..
esra kurs nasıl geçti canım varmı önemli bişeyler.
ben geldim aşımı oldum yaa ilki hiç acımamıştı şimdiki çok acıdı dahada geçmedi omuzum çok acıyo çoookmafoldumben
esmacım sordum ebelere 5 doz muş ilk ikisi işte 1 ay arayla 3.sü 6.ayda işte takip çizelgene yazacaklar dedi ebe ....sen vurulduğun sağlık ocağına tekrar de bakalım belki tarihi yanlış yazmışlardır..
offf koluuuum çok acıyoooo neden acıdıki bu sefer
ben geldim aşımı oldum yaa ilki hiç acımamıştı şimdiki çok acıdı dahada geçmedi omuzum çok acıyo çoookmafoldumben
esmacım sordum ebelere 5 doz muş ilk ikisi işte 1 ay arayla 3.sü 6.ayda işte takip çizelgene yazacaklar dedi ebe ....sen vurulduğun sağlık ocağına tekrar de bakalım belki tarihi yanlış yazmışlardır..
offf koluuuum çok acıyoooo neden acıdıki bu sefer
geçmiş olsunn. a.s. benim de aynı olmuştu. 1. de hiç acımadı, bi problem olmadı ama 2. de aşıyı enjekte ederken başladı ağrı. nneyse ki çok uzun sürmüyor.
anladım canım bu ay gidince sorayım bari ay bütün alıkları bizim sağlık ocağınamı toplamışlar ne dir sinir oldum
naptı hemşire biliyomusun geçen ay 56,5 çıkmıştım bu sefer 55 çıktı tartıda
takip kağıdına ne yazocağını şaşırdı öncekini değiştirdi şimdikine 56,5 yazdı böle şey olurmu
bide ikinci aşıda sanırım kolda ağrı oluyo canım bişkaç kişi yazmıştı vurulan
kızlar, ocak topiğinde hediyeleşmeler başlamış. biz de yapacak mıyız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?