2010 Şubat Anneleri

selam kızlara.s.
artık karnımdan dolayı pek eğilemiyorum zor oluyor
ve ayakkabılarımın bağcığınıda bağlayamıyorum
önümüz kış hem güzel hemde kullanımı kolay türde bi ayyakkabı arıyorum
siz nasıl şeyler giyiyosunuz

pofidi selam şeker ben genelde spor ayakkabı giyiyorum rahat oluyor diye bağcıklı ama bende karnımdan eğilemiyorum kapıya eşimden önce çıkıyorum ayakkabı giyerken baya uğraşttığım kaydirigubbakcemile3 bende ne giyceğimi sapıttım valla

ben spor ayakkabı giyiyorum canım... çok rahat ediyorum... topuklu ayakkabı zaten denge sorunumuz olduğu için giymeme taraftarıyım... sporların bağcıklarınıda biraz gevşek bağladım açmadan giyip çıkarıyorum... yoksa eğilebiliyorum ama kan beynime hücum ediyo 5 saattir aralıksız spor yapıyomuş gibi nefes nefese kıpkırmızı doğruluyorum... kaydirigubbakcemile3

artık babette giyilmiyor havalarda yağmurlu soğudu
bağcıklı botlarım var bağcıkları içine sokup giyiyorum öylede olmuyor
çizmelerimide giyememki

SAĞOL CANIM amin hepimiz inşallah.

ben yeni aldım ama bağlama derdinden çok benim ayak numaram 1 numara büyüdü. 40 numara oldu yeni bot aldım fisfisfis ve kısa bot yandan fermuarlı.çok kaliteli falan değil ama bu kış idare eder beni.kara kışta da işe gelirken harley botum var kar kış banamısın demiyor onları giyerim ama ağır olduğu için ofiste değiştiririm.

ben bu bottan aldım eşim giydiriyor canım eğilemediğim için bağlayamıyorum ipini başkada ayarağıma göre bişey bulamadım

Eklentiler

• $1 copy copy.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 17
ben bu bottan aldım eşim giydiriyor canım eğilemediğim için bağlayamıyorum ipini başkada ayarağıma göre bişey bulamadım

bendede böyle bağcıklı bot var ama giyemiyorum bağlamadan olmuyorki:bbo:
yandan fermarlı bi bot arıyorum ama beğenemedim
güzelde olması gerekkaydirigubbakcemile3

benim dertli toplu tertipli arkadaşım burcucum miniğinin odası çok güzelmiş.. mutluluklar dilerim odanızda size..
esra kurs nasıl geçti canım varmı önemli bişeyler.

ben geldim aşımı oldum yaa ilki hiç acımamıştı şimdiki çok acıdı dahada geçmedi omuzum çok acıyo çoookmafoldumben

esmacım sordum ebelere 5 doz muş ilk ikisi işte 1 ay arayla 3.sü 6.ayda işte takip çizelgene yazacaklar dedi ebe ....sen vurulduğun sağlık ocağına tekrar de bakalım belki tarihi yanlış yazmışlardır..

offf koluuuum çok acıyoooo neden acıdıki bu sefer

benim dertli toplu tertipli arkadaşım burcucum miniğinin odası çok güzelmiş.. mutluluklar dilerim odanızda size..
esra kurs nasıl geçti canım varmı önemli bişeyler.

Teşekkür ederiz canım daha güzelleri sizlerin olsun.

geçmiş olsunn. a.s. benim de aynı olmuştu. 1. de hiç acımadı, bi problem olmadı ama 2. de aşıyı enjekte ederken başladı ağrı. nneyse ki çok uzun sürmüyor.

kızlar, ocak topiğinde hediyeleşmeler başlamış. biz de yapacak mıyız???

anladım canım bu ay gidince sorayım bari ay bütün alıkları bizim sağlık ocağınamı toplamışlar ne dir sinir oldum
naptı hemşire biliyomusun geçen ay 56,5 çıkmıştım bu sefer 55 çıktı tartıda
takip kağıdına ne yazocağını şaşırdı öncekini değiştirdi şimdikine 56,5 yazdı böle şey olurmu
bide ikinci aşıda sanırım kolda ağrı oluyo canım bişkaç kişi yazmıştı vurulan

geçmiş olsunn. a.s. benim de aynı olmuştu. 1. de hiç acımadı, bi problem olmadı ama 2. de aşıyı enjekte ederken başladı ağrı. nneyse ki çok uzun sürmüyor.

sağolcanım yaaaŞeniz ya ilki hiiiç acımadı şok oldum şimdi böle nasıl acıdı yaaa.....evet azalmaya başladı biraz...bu minikler gelene kadar çekcez ne yapalım onlar sağsalim gelsinde razıyım ben

kızlar bakın benim oğlumaa büyümüşmü teyseleri

Eklentiler

• $Görünt030.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 22

hadi ya hakaten alıklarmış nese boşver sen biliyosun dorusunu zaten hatırlatırsın kibarca yazar ne yapcan .....evet malesef ikincisi acıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…