voles nerelerde bi şey sordum ona ama
kızlar bu şeker yüklemesi nasıl oluyo sırasıyla anlatsanıza bana salı gidicem bende
evet 3. var 4. var 5. var toplam 5. doz halinde.
22 haftada 1. doz / 25. haftada 2. dozu oldum / 6 ay sonra gel begbek 3 aylıkken 3. doz olacaksın dedi.3. dozdan sonra 1 yıl ve 2 yıl sonra olmak üzere toplamda 5 doz. istanbulda böyle yani.
tmm canım iyi olur sağolasınnbenim kociş geldiii ben aşı olmaya gidiyorum.........esmacım ben sorayım seninkini 1 sene soraya attıklarını sağlık ocağında gelince yazarım canım
Esma sen 50 gr yükleme yaptıracaksın değil mi daha ilk defa gidiyorsun?
aa yıldırım dab mı mezunsun canım anı dönemde okumuşuz ben o okula yazılıcaktım geç kalmıştım süleyman çelebide okudum sonra
ay bu aşı işini anlamadım ben yaa bi doz oldum sadece hemşire bir sene sonraya yazmış aşı kartına
kızlar burcununda dediği gibi tetanoz aşısı toplamda 5 doz vuruluyor ve bir daha ömrünüzün sonuna kadar tetanoz derdiniz olmuyor...
20. haftadan sonra 30. haftaya kadar 1 ay arayla 2 doz aşı olunuyor
2. doz aşıyı takip eden 6. ayın sonunda 3. doz aşıyı oluyoruz
1 sene sonra 4. doz aşımız yapılıyor
ve sonraki 1 sene 5. doz son aşı yapılıyor...
kurs güzeldi canım çok güzel şeyler öğretiyorlar ama anlatmaya gelince tıkanıyorum.. yani resimli falan anlattıkları için... ama çok faydasını gördüm cidden... keşke gelme imkanınız olsa .ok isterdim... yatağa henüz karar vermedim canım ama kalbim senin beğendiğinden yana:)) muhtemelen o olucak... bu hafta sonu pusetle ana kucağını halledelim diyorum... sonraki haftayada onu hallederiz artık bide süsleriz:))
tmm canım iyi olur sağolasınn
evet canım ilk kez gidicem
Hic duymadım ve olmadım bendoktorumda bisey söylemedi....
burda arkadaşların hamile eşleri var onlarda olmamıs....
kimlere yapıyorlar ki... şok oldum ben şimdi.........
hemşireler birşey demedi bana ama ..
bebiş olunca derler sanırım.
takip kartını kaybetme dediler.
demekki bundan dolayı
ilk kezmi gidicen canım şeker testine bende ikinciyi anlatıyorum ilkte sabah aç gidiceksin kan alcaklar sonra 50 gr glukozu içeceksin 1 saat sonra tekrar kan alacaklar
herkese merhaba hayırlı cumalar umarım hepinizin keyfi yerindedir
burcu canım odanızda cicilerinizde pek güzel güle güle kullansın minik kızın
sağol canım benim ilki temiz çıkarsa zaten ikincisine gerekte yok demi
ilk kezmi gidicen canım şeker testine bende ikinciyi anlatıyorum ilkte sabah aç gidiceksin kan alcaklar sonra 50 gr glukozu içeceksin 1 saat sonra tekrar kan alacaklar
slmmm kızzlarr hayırlı cumalar herkesea.s.
senin ilki yüksek mi çıktı canım? 2. yi yaptıklarına göre..!
Herkese merhaba kızlar umarım herkes iyidir.
Geçmişi okuyamadım.
Hastaneden gelenler varsa gözleri aydın. Aşı olanlara geçmişler olsun...Zeynep bugün 100lük şeker yüklemesi yaptıracaktı. Haber var mı kızlar
kızlar showda çocuk bakımı hakkında bilgi veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?