hayırlı cumalar kızlar
denizkızıl çok geçmiş olsun canım... yalancı doğum sancısı dedikleri sanırım... arkadaşlarında dediği gibi bu haftalarda ara ara hissettirebiliyomuş... 1 saat içinde 4 kereden fazla olursa o zaman dr. gitmek gerekliymiş...
benim küçük sıpa dün gece uytmadı bni ya.
karnimin alt kısmanda düzenli şekilde sürekli attı durdu.
pıt pıt pıt...bunun tekme olduğunu sanmıyorum.
aynı yere defalarca ve çoook düzenli aralıklara tekme atmaz değilmi
kalp aışını böyle hissetmem heralde..daha hızlı atması lazımdı hem.
ya acaba hıçkırdımı dersiniz.hıçkırınca bölemi oluyor
Geçicek tabi inşallah ta. Garip geldi korktum önce. Ben de uzun süre ayakta kaldıktan sonra ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum korkunç bir ağrı giriyor belim tutuluyor adım atamıyorum. Göbiş büyüdükçe daha ne olacağız bakalımkaydirigubbakcemile3
Demek aynı şekilde hissediyormuşuz sanki aşağıya birşey baskı yapıyor gibi. Bide canım son bir haftadır çok akıntım var. Su gibi genelde hep ıslak çamaşırım pantolonum. Acaba su mu diyorum bu sefer. Günlük ped koyuyorum ama günde kaç kere değiştiriyorum. Öyle de olunca erken doğum falan geldi aklıma korktum. Yarın doktora gidicem ya bakalım neden oluyor o kadar akıntı acaba sorucam.
İyi de canım uyanıkken neyse de uyurken farketmiyoruz ki. enim doktorum da hep soluna yat diyor her gittiğimde. Sabah bir uyanıyorum sırt üstüyüm....
Evet 6 ay sonra 3. olcaz. Bana Nisana gün verdi sağlık ocağı.
ya bende kartta tekrar gelecepi tarih 12/11/2009 diyo yani dündü ....işte vurulamadım işte birazdan eşim gelcek çıkcaz......kıs ben 33 yaşındayım acaba ondanmı siz daha gençsiniz ondanmı hani lisede olmuşunuz falan demişler yaaa...ben nuh nebi zamanında mezuun oldum 1993 te
Demek aynı şekilde hissediyormuşuz sanki aşağıya birşey baskı yapıyor gibi. Bide canım son bir haftadır çok akıntım var. Su gibi genelde hep ıslak çamaşırım pantolonum. Acaba su mu diyorum bu sefer. Günlük ped koyuyorum ama günde kaç kere değiştiriyorum. Öyle de olunca erken doğum falan geldi aklıma korktum. Yarın doktora gidicem ya bakalım neden oluyor o kadar akıntı acaba sorucam.
bide üçüncü mü varmışşş.:uhm:
ilk kez duydum ya bilmiyordum
bende 2000 mezunuyum 28 yaşındayım canım kuzenim 23 yaşında onada tek doz vurmuşlar
bende 2000 mezunuyum 28 yaşındayım canım kuzenim 23 yaşında onada tek doz vurmuşlar
ay bende 200 mezunuyum yıldırım beyazıttan ben ilk dozu geçen ay 7si ikinciyi dün yaptırdım 3.üde nisan 12 de yapacakmışlar.
kıslaaaar ablam dediki korkmadan vurulun 5 doz muş buuuu hatta beş doz vuruldunmu ömür boyu koruyomuş benim kociş gelsin gidip vurulim bilginizeee
ya arkadaşlar nedir bu doz olan. kimler oluyor bu aşıyı?
bide üçüncü mü varmışşş.:uhm:
ilk kez duydum ya bilmiyordum
okadar uzun süryomu canım
bende salı günü gidicem aç gidicem nasıl olucak tam olarak anlatırmısın bana
canım ben bi doz oldum bi doz daha var oda 1 sene sonra anlamadım bursa da tek dozmu vuruyolar nedir serapta tek vuruldu kuzenimde
hıçkırıyolar canım benikide yapıyo
evet 3. var 4. var 5. var toplam 5. doz halinde.
22 haftada 1. doz / 25. haftada 2. dozu oldum / 6 ay sonra gel begbek 3 aylıkken 3. doz olacaksın dedi.3. dozdan sonra 1 yıl ve 2 yıl sonra olmak üzere toplamda 5 doz. istanbulda böyle yani.
aa yıldırım dab mı mezunsun canım anı dönemde okumuşuz ben o okula yazılıcaktım geç kalmıştım süleyman çelebide okudum sonra
ay bu aşı işini anlamadım ben yaa bi doz oldum sadece hemşire bir sene sonraya yazmış aşı kartına
slm cnm, ne yaptınız kursta: geçmişe baktım ama bulamadım bişey. park yatakla alakalı ne karar verdin?
ya arkadaşlar nedir bu doz olan. kimler oluyor bu aşıyı?
aa şimdi hemşireye gidip zorla bana vurunmu dicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?