2010 Şubat Anneleri

hayırlı cumalar kızlar

hoşgedlin canım.

slm cnm, ne yaptınız kursta: geçmişe baktım ama bulamadım bişey. park yatakla alakalı ne karar verdin?

evet hıçkırmış canım. bu aylarda tekmenin yanı sıra, hıçkırıyor ve kordonla oynuyorlarmış. bikaç gündür benimki ne yapıyor anlamadım ama karnım sürekli dalga dalga: otur seyret kaydirigubbakcemile3

ya bende kartta tekrar gelecepi tarih 12/11/2009 diyo yani dündü ....işte vurulamadım işte birazdan eşim gelcek çıkcaz......kıs ben 33 yaşındayım acaba ondanmı siz daha gençsiniz ondanmı hani lisede olmuşunuz falan demişler yaaa...ben nuh nebi zamanında mezuun oldum 1993 te

uyurken tabiki kontrol edemezsin canım. ama ne hikmetse ben doğru dürüst uyuyamıyorum ki. :bbo:

bende 2000 mezunuyum 28 yaşındayım canım kuzenim 23 yaşında onada tek doz vurmuşlar

evet hıçkırmış canım. bu aylarda tekmenin yanı sıra, hıçkırıyor ve kordonla oynuyorlarmış. bikaç gündür benimki ne yapıyor anlamadım ama karnım sürekli dalga dalga: otur seyret kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

hoşbılduuuk..ya bende gece eşimi kaldırdım
ya bu hiç durmuyor bi bak dedim .
uyku semesi bir iki baktı bakerken uyudu kaldı garibim
bazen diyorum çok abartıyom ne-tatlicadiarzu-

Geçicek tabi inşallah ta. Garip geldi korktum önce. Ben de uzun süre ayakta kaldıktan sonra ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum korkunç bir ağrı giriyor belim tutuluyor adım atamıyorum. Göbiş büyüdükçe daha ne olacağız bakalım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sorma bazen utanıyorum eşimde dalga geçiyo nineeeeeeeeee diyooo pissslülülülülülü

canım sor bakalım ne diyecek akıntı bendede var ama su gibi değil bu günlerdede arttı bende erken doğum olcak diye korkmaya başladım valla

bide üçüncü mü varmışşş.:uhm:
ilk kez duydum ya bilmiyordum

evet 3. var 4. var 5. var toplam 5. doz halinde.

22 haftada 1. doz / 25. haftada 2. dozu oldum / 6 ay sonra gel begbek 3 aylıkken 3. doz olacaksın dedi.3. dozdan sonra 1 yıl ve 2 yıl sonra olmak üzere toplamda 5 doz. istanbulda böyle yani.

ay bende 200 mezunuyum yıldırım beyazıttan ben ilk dozu geçen ay 7si ikinciyi dün yaptırdım 3.üde nisan 12 de yapacakmışlar.

aa yıldırım dab mı mezunsun canım anı dönemde okumuşuz ben o okula yazılıcaktım geç kalmıştım süleyman çelebide okudum sonra

ay bu aşı işini anlamadım ben yaa bi doz oldum sadece hemşire bir sene sonraya yazmış aşı kartına

kıslaaaar ablam dediki korkmadan vurulun 5 doz muş buuuu hatta beş doz vuruldunmu ömür boyu koruyomuş benim kociş gelsin gidip vurulim bilginizeee

bide üçüncü mü varmışşş.:uhm:
ilk kez duydum ya bilmiyordum

kızlar burcununda dediği gibi tetanoz aşısı toplamda 5 doz vuruluyor ve bir daha ömrünüzün sonuna kadar tetanoz derdiniz olmuyor...

20. haftadan sonra 30. haftaya kadar 1 ay arayla 2 doz aşı olunuyor
2. doz aşıyı takip eden 6. ayın sonunda 3. doz aşıyı oluyoruz
1 sene sonra 4. doz aşımız yapılıyor
ve sonraki 1 sene 5. doz son aşı yapılıyor...

slm cnm, ne yaptınız kursta: geçmişe baktım ama bulamadım bişey. park yatakla alakalı ne karar verdin?

kurs güzeldi canım çok güzel şeyler öğretiyorlar ama anlatmaya gelince tıkanıyorum.. yani resimli falan anlattıkları için... ama çok faydasını gördüm cidden... keşke gelme imkanınız olsa .ok isterdim... yatağa henüz karar vermedim canım ama kalbim senin beğendiğinden yana:)) muhtemelen o olucak... bu hafta sonu pusetle ana kucağını halledelim diyorum... sonraki haftayada onu hallederiz artık bide süsleriz:))

voles nerelerde bi şey sordum ona ama
kızlar bu şeker yüklemesi nasıl oluyo sırasıyla anlatsanıza bana salı gidicem bende

Hic duymadım ve olmadım ben doktorumda bisey söylemedi....
burda arkadaşların hamile eşleri var onlarda olmamıs....
kimlere yapıyorlar ki... şok oldum ben şimdi.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…