2010 Şubat Anneleri

çok geçmiş olsunn canım. çalışıyorsunda: dinlenebilsen keşke.

saol cnm sorma cıkıcam ama yoneticimle biseyler paylasmam lazım oda dısarda onu bekliyorum malum yarın da yokum..

burcu'cum ben de aldım strepsils oglen attım bitane ama insallah iyi gelir. buarada bundan kac tane alabiliyoruz..

cok saolun kızlar walla oyle halsizim ki kafayı koysam uyuyacagım ..

hülyacım sanki biraz geç kaldık tatlım ya aslında en baştan beri yapsak çok iyi olurdu hiç aklıma gelmedi :mymeka:bazen ben işe dalıyorum bebişimle falan konuşmuyorum oda sıkılıyor kızıyor hemen tepik atıyor burdaki sekreterde diyor bebişinle konuşsana karnını okşa falan diyor zaten şef bana takık adam birde beni göbeğimi severken konuşurken görünce kimbilir neler der

bende dogumdan sonra hastanede vermeyı dusunuyorum mektup olaraka yazıp...
Kızlar kocıslerı tanıstırmayalım bence bosarlar bızı hepımız aynı seyı verıyoz adamlara baksanıza komedı :roflol:

canım çok gzüelmiş bende doğumdan sonra vermeyi düşündüm hatta hemşireye rica edip ben içerdeyken vermesini söylemek geçti aklımdan şöle pembe cicili zarfa koyup

onaneymıs doverım o şefi senle bebısın arasına gıremez o kendı karnına baksın once klava:

kızlar ya patron geldi çıktım bi anda bisürü alıntı yapmıştım of konulara hakim deilim şimdidee

Valla onu sormadım ama günde 5-6 taneye kadar alınıyor ben.

Zeynep paylaşımın için sağol canım çok güzel bir mektup ben doğumu bekliyemiycem valla çıktısını aldım akşam vericem okusun bakalım duygularını gözlemliycem.

yok ya geç değil. artık daha da heyecanlı hale geliyor. yatmadan 1-2 satır yazsan da olur: hem kendini de iyi hissediyorsun ve bebeğine daha yakın hissediyorsun.

[
(QUOTE=srpp;10057041]Teşekkür ederim canım. Oyunu Korel olarak değerlendiriyorum:) Sizin isim de güzelmiş canım. Bizim de daha seçenek eklenebilir belki :):)
Mete Ezel (1.Büyük Türk-Hun İmparatoru 2. Başlangıcı olmayan)
Merih ( Ateş rengi. Güneş sistemini oluşturan dokuz gezegenden biri)
Korel ( Ateşli, canlı, hareketli kimse.)
Canım ne olacak 1 günde yıkanır 1 günde kurur 1 günde de ütülenir tamam işte. Çanta hazırlamakta ne var 1 saat. Herşey olur aman meleklerimiz iyi olsun daopuyorumnanaktan[/QUOTE]

CANIM BENCEDE KOREL ÇOK FARKLI VE GÜZEL

SAĞOL CANIM İNŞALLAH GERÇİ BEN GEÇEN TETANOZDAN HİÇ ETKİLENMEDİM
YANMA ŞİŞME ACI HİÇBİR OLMADI
ONDAN BİRAZ DAHA RAHATIM
KORKMADAN GİDİP OLACAGIM akannehir
ZATEN HAMİLE KALDIĞIMDAN BERİ İGNE İLE DOST OLDUK
YOK AŞI YOK KAN
HER AY KESİN İGNE OLUYORUZ MAAŞALLAH

YA TATLIM SORMA BENİMDE MELEGİM GÜNDÜZLERİ KÜSÜYOR HİÇ OYNAMIYOR TABİ SEVEMİYORUM
NE BİLEYİM DELİ DERLER GİBİ GELİYOR UTANIYORUM :kedi:

Fikirevi gözün aydın canımm

SAGOL BİRTANEM DARISI DİGER ARKADAŞLARIN BAŞINA İNŞALLAH

hulen bende bi kaç sayfa bişiyler yazdım bebeğime kontrole gidince neler olduğunu nsaıl büyüdüğünü not aldım bişiyler yazmak istiyorum devam etmek istiyorumda kafam dolu yavruma yazıcak bişiyler bulamıyorum bazenn üşeniyom ama yazıcam artık

zeynepciim yazı okadr güzelki insanın içi bi garip oluyo....malesef benimkinin hayatta okuma huyu yok heleki bebeği görünce mümkünatı yok bakmaz zaten .....keşke okusa

boğazlarım şiş gibi ama önlem alıyorum işte inşallah işe yarar.

canım bende kaç haftadır nerdeyse hergün ıhlamur içiyorum içie ayva elma kabuğu atıyorum hastalanmayım die ama boğazım acımaya başladı bugün sesimde gidio sanki nekadar korunsakta malesef tutuluyoz her sene giribe aman normal girip olsun ALlah korusun

onaneymıs doverım o şefi senle bebısın arasına gıremez o kendı karnına baksın once klava:

kuzum ben nasıl dertliyim o adamdan yana hamileliğin başından beri gitsin diye gözüme bakıyor yok kocam bana acımıyormuş hamile hamile çalıştırıyormuş beni yok ben kendim işten niye çıkmıyormuşum onlar beni kovsunlarda tazminat alayım diye mi düşünüyormuşum aylardır benimle uğraşıyor adam mağara adamı kendisininde 2çocuğu var ama hamile biri çalışmamalı ona göre halbuki işimide hiç aksatmıyorum ona rağmen sanki benim işimi kendi yapıyor gibi yağtığım işide beğenmiyor ama yeni alınan elemana da ben öğretiyorum işi sanki hamile olunca burda yatıyorum adam dengesiz dünde bana çok hakaret etti zaten aralıkta rapor alcam doğuma kadar sigortamdan faydalanayım bir doğum yapayım sonra patronlarım eskişehirde onları arayıp işten ayrılcam bebiş biraz büyüdüğünde nasipse başka yerde çalışmaya başlayacağım yemin ettim buraya dönmem benim tazminatımıda alsın yesin boğazında kalsın yani Allahıma havale ettim onu hamile kadına eziyet ettiği için cezasını o versin ben onun kadar kötü olmadığım için onunla uğraşamam bu kararımıda bu sabah verdim hayırlısı artık:Saruboceq:

yaz yaz yorgunluğun bile gider kız. ben düzenli yazıyorum valla. ilerde bi doğum gününde iyi bi hediye olur. ( allah o günleri göstersin inş)

fikirevi, gözün aydın canım.
serapcım, diyetisyene doktorun mu yönlendirdi diye sormuştum ama görmedin galiba. umarım herşey yolunda gider.

neyse kızlar, bankaya gitmem lazım benim. bi türlü kalkamadım bilgisayar başından.

öpüldünüz hepiniz göbüşlerden. allaha emanet olun. a.s.

Bence var ya o elemana da bazı şeyleri anlatma sen gidince düğüm olup kıymetini anlasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…