kızlar o kadar çok hastane çıkışına gerek yok.. hastane çıkışının içinde ne varsa aynılarından farklı farklı alınıyo zaten sadece adı hastane çıkışı değil... yazık eskitemeden büyüycekler... her aldığımızı giydirebilelim bende yazık... ben 1 tane aldım yeter başkada almıycam... iç zıbını sanırım bol kullanılıyormuş şu ağdan çıtçıtlılar var ya bide ağız bezi çok kullanılıyormuş kızlar ben ondan epey aldım (16+) tülbent gibi zaten elimdede yıkarım çabuk kurur ... hastane çıkışının içinde de var ...
kızlar o kadar çok hastane çıkışına gerek yok.. hastane çıkışının içinde ne varsa aynılarından farklı farklı alınıyo zaten sadece adı hastane çıkışı değil... yazık eskitemeden büyüycekler... her aldığımızı giydirebilelim bende yazık... ben 1 tane aldım yeter başkada almıycam... iç zıbını sanırım bol kullanılıyormuş şu ağdan çıtçıtlılar var ya bide ağız bezi çok kullanılıyormuş kızlar ben ondan epey aldım (16+) tülbent gibi zaten elimdede yıkarım çabuk kurur ... hastane çıkışının içinde de var ...
doğsalarda hayırlısıyla giydirsek:)
sabırsızlanıyorum artık..
doğru söylüyosun canım sağlıkla bir doğsalarda onlara giydirsek cicilerini her akşam eve gidip elbiselerini seviyorum artık oğlumu sevmek istiyorum cicilerinin içinde
evet kızlar çoğu bitti azı kaldıı herşey onlar içinnn sağlıkla gelin bebişler bi imkan olsa mesela kızlar hepimiz buluşsak bebişleri arabalarıyla yan yana dizip bizde otursak demi çok güzel olurduuu
evet kızlar çoğu bitti azı kaldıı herşey onlar içinnn sağlıkla gelin bebişler bi imkan olsa mesela kızlar hepimiz buluşsak bebişleri arabalarıyla yan yana dizip bizde otursak demi çok güzel olurduuu
İlk günlerde her alt değiştirmeye tulumu kirlenip değiştirmek zorunda kalınabiliyormuş. O yüzden tüm büyükler bol bol tulum al diyorlar.... bir miktar aldım ben yaklasık 10-12 tane ayaklı ayaksız..... indirimlerde tekrar alacağım...patikli olanlar bir sure sonra ayaklarını kasarsa kesiverirsinizi ne olacakki... bi makinaya cektinmi al sana ayaksız tulum olurlar yerimseniben
bizimde hastane çıkışımız bir takım bir tane daha alsak yeterli olur mu acaba birisi 3-4 tane alın diyordu
zaten o takımın içindeki her şeyden ayrıcada alıyoruz şapkası önlüğü eldiveni zıbını badisi vs. o kadar çok almaya gerek var mıkine bence gereksiz geldi bende 2takım alcam zaten tulumdu badydi derken bir sürü olur gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?