Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım herkes yapabılıyor sende yapabilirsin..Sevilay senin haftan aşağıda hala neden silinmemiş?
yok güzelim suan hersey normal ama yarına ne olcagı bellı olmaz dedi. 32 kdr cıkabılırız dedi.haftalarına göre hem kıloları hemde suları herseylerı normalmiş. ayrıca canım ben hala igne kullanıyorum. hafta 1 kez onunda etkısı var galıba diye düşünuyorumm...Ben kendime 36 verdim ama yarın ne olcagı bellı olmaz. korku endise heyecan herseyi yasıyorum valla a.s.günaydın canım maşallah yavrularınaa
ikiz ya senin doktorun erken alıcaz felan dedimi hani 7. ayda oluyomuşya ikiizler onu merak ettim
günaydın kızlar.
fatoşcum senin canın çok sıkılmış bu tansiyon işine, kıyamam sana ya..Sen elinden geleni yapıyorsun canım, bişeycik olmayacak yavruna, korkma. Kendine meşgul olacak başka işler bulsan aslında, örgü gibi falan :hulya: Acayip rahatlatıyo..
zeynep'im inş 2. şeker yüklemesi iyi çıkar canım, grip için doktora gittiğin iyi olmuş kız,rahatlamışsın bile bak. Öyle sakınan göze çöp batar falan diye düşünme, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, azcık daha sabır canım..sıkıntılı bi hamilelik olsa bile sonu çok güzel olcak, bunu düşün bence. Zaten onlar doğupta, kucağımıza alınca, tüm sıkıntıları unutacağız :asigim:
sorma canım hemde ne sıkılma evet bende öle yapçam oğluşuma süeter örcem inşallah güzel haberlerle gel canım benimBugün görüş günü, çok heyecanlıyım yaf hihoyyyt
maşallah canım gözün aydın iimiş yavrunGünaydın kızlar. Ben dün gittim doktora. Her şey yolundaymış. Bebek 760g ve 31,5cm boyunda. Fazla kilo almışım. Dikkat et dedi. Ama acelesi var gibiydi ve keyifsiz gergindi sanki. Canım sıkıldı biraz. Benim gerçek doktorum başka bi hastaneye şef olarak geçip hasta kabulü bırakmıştı. Buna iyi dediler, ama bir buçuk ay sonrasına ancak randevu verdiler ben de arada başka doktora gitmek zorunda kaldım. Sonra bunun için onu bıraktım falan filan. Bu ilk muayenesinde tatlı bi adama benziyordu. Şimdi gerildim biraz. Soracak bir sürü şeyim vardı soramadım. Doktora güvenmek çok önemli. İyi bi doktor olsa bile güven ve bağ hissetmek istiyor insan öncelikle.
oy maşallah kocaman olmuşlar gözün aydın canımgünaydınnnn teyzoşlarrrrr kaydirigubbakcemile2 biz geldikkkkkk.. Dün kontrolumuz vardı bebişlerim maşallah büyümüşler oğluşummmm 1.132 gr kızım tam 1 kılooo zemuszemusşükür Allahıma Yav Artık boylarını göremıyoruz :bbo:yada dr bana söylemiyor laelaelaelaelae suan ikiside uyuyor dün baya yoruldular.. Şimdi kahvaltı yapcaz hepinizi Öpuyoruzzzzz... opuyorumnanaktan
güzelmiş canım güle güle kullanhttp://www.bebekhane.com/index.php?p=show&pid=12518&k_id=200&kn=Bebek+Bak%FDm+Setleri
kızlar bimde kampanya varmış bu seti 18 liraya aldım
günaydın arkadaşlar nasılsınız biz şükür iyiz b ugün tetanoz ikinci aşımız var kociş gelip götürcek öğlenden sonra n kızlar dün annem oğluşuma ördüklerini vebcamdan gösterdi bi görün öle güzeller allahım dedim nasip et giydirmeyi 2 süeter 2 hırka 2 yelek dhada örüyo başlayalı zaten 15 gün oldu örmeye patikleri öle tatlı hele lacivert beyaz bi süeter örmüş altında kot pantolonu teyzeleri öle düşündüm çok duygılandım ay böle işte allah başımızdan eksik etmesin onları
yok güzelim suan hersey normal ama yarına ne olcagı bellı olmaz dedi. 32 kdr cıkabılırız dedi.haftalarına göre hem kıloları hemde suları herseylerı normalmiş. ayrıca canım ben hala igne kullanıyorum. hafta 1 kez onunda etkısı var galıba diye düşünuyorumm...Ben kendime 36 verdim ama yarın ne olcagı bellı olmaz. korku endise heyecan herseyi yasıyorum valla a.s.
günaydın arkadaşlar nasılsınız biz şükür iyiz b ugün tetanoz ikinci aşımız var kociş gelip götürcek öğlenden sonra n kızlar dün annem oğluşuma ördüklerini vebcamdan gösterdi bi görün öle güzeller allahım dedim nasip et giydirmeyi 2 süeter 2 hırka 2 yelek dhada örüyo başlayalı zaten 15 gün oldu örmeye patikleri öle tatlı hele lacivert beyaz bi süeter örmüş altında kot pantolonu teyzeleri öle düşündüm çok duygılandım ay böle işte allah başımızdan eksik etmesin onları
fatoş bende battaniye örücem inş. bebeğime
ekledim bak güzelmi sence
Canım ben 66 hamıle kaldım. Suan 78 kıloyum 12 kilo toplam simdiye kdr yanlız benim sadece göbeğim büyüdü.. sekercimmm.sen kac kılo aldınn ki.Ah canım maşallah yavrularına. Kocaman olmuşlar kuzucuklar.
Sen ne kadar kilo aldın canım? Hani ben kendimi ikiz olsa düşünemiyorum dakaydirigubbakcemile3
canım Sana bişi itiraf ediyim mi ..Ben suan muane oldugum daktır amcayı hiç sevıyorum. Ve o beni dogurtucak bi polımık yasamızdık. öyle gidiyor kendi doktorumu bırakıp buna basladım hiç sevmıyorum ama yinede gidiyorum. Rahat ol hiç canını sıkma eger az da olsa sana olumlu gelıyorsa devam et gitsin. kaydirigubbakcemile5Ya değiştiremem artık. Şurda 2-3 ay kalmış.
evetttttttttttttttttttt Bende aldımmmmmm.... Keske 1 tane daha alsaydım dün aksam sorduk bitmişti. Fiyatı nette görunce sasırdım. Bidaha kım bilir ne zaman yaparlar devam mı ediyor yoksam?http://www.bebekhane.com/index.php?p=show&pid=12518&k_id=200&kn=Bebek+Bak%FDm+Setleri
kızlar bimde kampanya varmış bu seti 18 liraya aldım
sorma canım hemde ne sıkılma evet bende öle yapçam oğluşuma süeter örcem inşallah güzel haberlerle gel canım benim
maşallah canım gözün aydın iimiş yavrun
oy maşallah kocaman olmuşlar gözün aydın canım
güzelmiş canım güle güle kullan
canımmmmm. sadece tickerdan yapabılıyorsun..:teytey:yap iştee sende görelım kac haftalıksınnnn...E yapmıştık hepimiz sonra güvenlik sebebiyle deyip silmişlerdi. Vaz mı geçmişler şimdi
evet canım çok güzel ben dün gördüm bunu burda bi komşu örmüş ama üstünde uğur böcekleri yok sadece iki kenarına fiyonk yapmışlardı ot-rtasınada inci dikmişler ölede güzel olmuştu buda çok hoş canımfatoş bende battaniye örücem inş. bebeğime
canım benimm allah nasip edecek inş o cicileri giydirmeyi...ellerine sağlık annenlerinde...
bizimkilerde fabrikasyon halinde örüyolar kaydirigubbakcemile3
canım resim ekleme linkini verirmisin bende kuzularıma aldıklarımı çektim ekrana koyuyum diyorum ama bi türlü becemıyoruzzzz:sinifsinif:fatoş bende battaniye örücem inş. bebeğime
Ah canım annenin ellerine sağlık. Nasıl heyecanlanıyorlar değil mi? Allah başımızdan eksik etmesin onları:Saruboceq: Benim annem de kendi bakacak diye benden heyecanlı. Gittim mi karnımı sevip öpüp duruyor kıyamam.:asigim:
Çok güzelmiş Esmacım yap bitir de sıcacık ört kuzucuğunuopuyorumnanaktan
inş. hafta sonu ip alıcamda başlıcam bide işlemesini yapabilirim inş.Çok güzelmiş Esmacım yap bitir de sıcacık ört kuzucuğunuopuyorumnanaktan
evetttttttttttttttttttt Bende aldımmmmmm.... Keske 1 tane daha alsaydım dün aksam sorduk bitmişti. Fiyatı nette görunce sasırdım. Bidaha kım bilir ne zaman yaparlar devam mı ediyor yoksam?
QUOTE]
canım bende dün aldım daha tesadüfen ogün nette bakmıştım bi baktım bim de var fiyatı uygun son kullanma tarihide 2011 e kadar iyi oldu aldım
evet canım çok güzel ben dün gördüm bunu burda bi komşu örmüş ama üstünde uğur böcekleri yok sadece iki kenarına fiyonk yapmışlardı ot-rtasınada inci dikmişler ölede güzel olmuştu buda çok hoş canım
valla dediğin gibide olur incili yada başka bişiyler uğur böcüklerini nasıl işlicem bilmiyom
canım resim ekleme linkini verirmisin bende kuzularıma aldıklarımı çektim ekrana koyuyum diyorum ama bi türlü becemıyoruzzzz:sinifsinif:
ay kızlar ya izlemiyeyim diyom dayanamıyom atv yi izliyorum şu erzurumdaki çocuğu gösteriyolar nasıl bi dünyaya kaldık ya 12 yaşındaki çocuğu işkenceyle öldürmüşler başını taşla ezmişler bileklerini kesmişler ne vahşettir ya allahım sen koru
günaydın canım
bayılıyorum görüş günlerine delikafadulden
hadi bakalım hayırlısıyla git gel inş...
günaydın yarencim... ne güzel yaaa bebeğini göreceksin.. hayırlısıyla gidin gelin inşallah..
Günaydın kızlaaar.
Yarencim hadi güzel haberlerle gel inşallah. Ne kadar mutlu oluyor insan görecek diye. Ben de Cuma görücem çok heyecanlıyımhihoyyyt
günaydınnnn teyzoşlarrrrr kaydirigubbakcemile2 biz geldikkkkkk.. Dün kontrolumuz vardı bebişlerim maşallah büyümüşler oğluşummmm 1.132 gr kızım tam 1 kılooo zemuszemusşükür Allahıma Yav Artık boylarını göremıyoruz :bbo:yada dr bana söylemiyor laelaelaelaelae suan ikiside uyuyor dün baya yoruldular.. Şimdi kahvaltı yapcaz hepinizi Öpuyoruzzzzz... opuyorumnanaktan