herkeze merhaba, ben çok hastayım kafamı kaldıramıyorum grip oldum neyapsam acaba ıhlamur felan içiyorum meyve yiyorum başka neler yapabilirim acaba...
kızlar emzirme sütyeni ve atleti alan varmı aranızda.aldıysanız nasıl bişey aldınız.her ikisinide almaya gerek varmı.
bide şimdiki beden ölçümüze göre mi alcaz doğumdan sonra göğüslerimiz daha büyük olmayacakmı süt dolduğu için 1 beden büyükmü almak lazım.:uhm:
kızlar emzirme sütyeni ve atleti alan varmı aranızda.aldıysanız nasıl bişey aldınız.her ikisinide almaya gerek varmı.
bide şimdiki beden ölçümüze göre mi alcaz doğumdan sonra göğüslerimiz daha büyük olmayacakmı süt dolduğu için 1 beden büyükmü almak lazım.:uhm:
güzel bir konuya parmak bastın tatlım vereliniortak bende çalışacağım için kesin almayı düşünüyorum hemde birkaç tane diğerlerinden daha kullanışlı olur ama almadığım için bilgim yok annem bilir böyle şeyleri:kedi: alan arkadaşlar varsa yada bilen bizi aydınlatırlarsa bende pek mennun kalacağım:CüvCüv:
iyiyiz teyzesiŞeniz hiç durmuyor balık gibi zaten inanılmaz su içiyorum bende reklam olmasın bir su markası satılan bir işyerinde olduğum için bütün gün yanımda şişe kaç litre su içiyorum ondan galiba çok şükür pek hareketli sen nasılsın bebişin nasıl
Dünde söylemiştim canım ben aldım bi tane ama daha giymedim. Hamilelikte rahat giyiliyor diye aldım esnek birşey ama emzirmek için de kullanışlı. Rahat edersem alcam yine. Hem süutyen giymeye gerek yok. Bak bu resimdekinden aldım:
CHEZ ELLE
bende sütyeni kesinlikle düşünüyorum ama atlete henüz karar vermiş değilim, bide göğüs pedi var tabi ondan da almak lazım değilmi.
yok anacım benimki hiç uyumuyor şimdiden gözüm korkttu sabah kalkıyorum tepik akşam yatarken tepik bu çocuk hiç uyumuyor doğuncada böyle olursa ne yapacağız diyorum eşime o kesinlikle kalkıpta çocuğa bakmaz aşağıya annemlere bırakır geliriz diyor akıllım sonrada biz rahat rahat uyurmuşuzdelikafadulden
senın kocıs pek alemmıs gulum yaaa :roflol:
benımkıde almam kucagıma dusururum sen bakarsın dıyo. dedım hıc mı almıcan yanı oda ılk dogdugunda 1 kere alırım daha 1 yasına kadar almam dedı. alem adamlar yaaaa :roflol:
bende bundan görmüştüm ve beğenmiştim. ama yazın atlet giyermiyizki.iyice bi araştırmak lazım.sen bu modeli kaça aldın canım güzelmiş.
benimkide yeni doğmuş bebekleri eline alamaz kaydirigubbakcemile2
zeynepcim kendileri bebek daha onlar nasıl bebek baksınlarki sanki bizde 10 çocuk doğurmuşuz gibi havalardayız kadın milleti hemen annelik havasına giriyor:hulya: babalar ancak çocuk yapmayı biliyor birde sevmeyi:roflol::roflol:
yok anacım benimki hiç uyumuyor şimdiden gözüm korkttu sabah kalkıyorum tepik akşam yatarken tepik bu çocuk hiç uyumuyor doğuncada böyle olursa ne yapacağız diyorum eşime o kesinlikle kalkıpta çocuğa bakmaz aşağıya annemlere bırakır geliriz diyor akıllım sonrada biz rahat rahat uyurmuşuzdelikafadulden
canım benim anacığım göğüs pedi almış sağolsun koca bir paket ona desem hemen gider alır aslında srpp önerdiği de iyi fikir ikisi birada tek sütyen alsak onun üstüne atlet giymek gerekecek kızlar malum havalar soğuk olacak e birde lohusa kadının üşütmemesi lazım Allah korusun ayrı ayrı almaktansa oda iyi fikir sağol srpp canımŞeniz
senın kocıs pek alemmıs gulum yaaa :roflol:
benımkıde almam kucagıma dusururum sen bakarsın dıyo. dedım hıc mı almıcan yanı oda ılk dogdugunda 1 kere alırım daha 1 yasına kadar almam dedı. alem adamlar yaaaa :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?