2010 Şubat Anneleri

herkeze merhaba, ben çok hastayım kafamı kaldıramıyorum grip oldum neyapsam acaba ıhlamur felan içiyorum meyve yiyorum başka neler yapabilirim acaba...

canım çok geçmiş olsun inş. en kısa zamanda atlatırsın... ter atmaya bak canım... çok faydasını görüceksin...

güzel bir konuya parmak bastın tatlım vereliniortak bende çalışacağım için kesin almayı düşünüyorum hemde birkaç tane diğerlerinden daha kullanışlı olur ama almadığım için bilgim yok annem bilir böyle şeyleri:kedi: alan arkadaşlar varsa yada bilen bizi aydınlatırlarsa bende pek mennun kalacağım:CüvCüv:

Dünde söylemiştim canım ben aldım bi tane ama daha giymedim. Hamilelikte rahat giyiliyor diye aldım esnek birşey ama emzirmek için de kullanışlı. Rahat edersem alcam yine. Hem süutyen giymeye gerek yok. Bak bu resimdekinden aldım:
CHEZ ELLE

evet güzel konuya parmak bastın napıcaz ki 8 aydamı alsak acaba

bende sütyeni kesinlikle düşünüyorum ama atlete henüz karar vermiş değilim, bide göğüs pedi var tabi ondan da almak lazım değilmi.

valla canım sorma benim kızımda geceleri kıpırdak gündüzleri uyuyor sanırım,geceleri gündüz oluyo herhalde uyutmuyo beni zilliii ama buna şükür alışmak lasım sanırımmm

aslında önden açılan sütyenler bebek için daha iyiymiş göğse hem temas hem emmek bebek için daha iyi yazıyodu bi sitede

yok anacım benimki hiç uyumuyor şimdiden gözüm korkttu sabah kalkıyorum tepik akşam yatarken tepik bu çocuk hiç uyumuyor doğuncada böyle olursa ne yapacağız diyorum eşime o kesinlikle kalkıpta çocuğa bakmaz aşağıya annemlere bırakır geliriz diyor akıllım sonrada biz rahat rahat uyurmuşuzdelikafadulden

bende bundan görmüştüm ve beğenmiştim. ama yazın atlet giyermiyizki.iyice bi araştırmak lazım.sen bu modeli kaça aldın canım güzelmiş.

bende sütyeni kesinlikle düşünüyorum ama atlete henüz karar vermiş değilim, bide göğüs pedi var tabi ondan da almak lazım değilmi.

canım benim anacığım göğüs pedi almış sağolsun koca bir paket ona desem hemen gider alır aslında srpp önerdiği de iyi fikir ikisi birada tek sütyen alsak onun üstüne atlet giymek gerekecek kızlar malum havalar soğuk olacak e birde lohusa kadının üşütmemesi lazım Allah korusun ayrı ayrı almaktansa oda iyi fikir sağol srpp canımŞeniz

senın kocıs pek alemmıs gulum yaaa :roflol:
benımkıde almam kucagıma dusururum sen bakarsın dıyo. dedım hıc mı almıcan yanı oda ılk dogdugunda 1 kere alırım daha 1 yasına kadar almam dedı. alem adamlar yaaaa :roflol:

benimkide yeni doğmuş bebekleri eline alamaz kaydirigubbakcemile2

zeynepcim kendileri bebek daha onlar nasıl bebek baksınlarki sanki bizde 10 çocuk doğurmuşuz gibi havalardayız kadın milleti hemen annelik havasına giriyor:hulya: babalar ancak çocuk yapmayı biliyor birde sevmeyi:roflol::roflol:

bende bundan görmüştüm ve beğenmiştim. ama yazın atlet giyermiyizki.iyice bi araştırmak lazım.sen bu modeli kaça aldın canım güzelmiş.

24 liraya falan aldım canım nakitte daha da indirim yapıyorlar. Valla Şubat ayında doğum yapçaz ben Hazirana kadar atlet giyerim. Bu yaz büyüyenleri saklamak için belki yazın da giyerimkaydirigubbakcemile3 Yaza da bir tane sutyeninden alırım olmadı.
Emzirme pedi Allahın emri alıcaz zaten. Benim arkadaş doğum yaptı işe başladı işte. Geçenlerde bi süt gelmiş üstü başı batmış kızın sağmasına rağmen.

benimkide yeni doğmuş bebekleri eline alamaz kaydirigubbakcemile2

her gun dogsun dogsun nasıl olucak kıme benzıcek demeyı bılıyor ama :roflol:
oyle cok mıncır mıncır bı adam degıldır aslında cok fazla bellı de etmez sevgısını anca sen gıdıp sarılıp opersen karsılık verır cok nadırdır kendı gelsın azcık yıvışsın...
cocuga nası olucak cok merak edıyorum ona nası dawranıcak sevgısını bellı edıcekmı acaba...

bak bak beyefendiye sende deseydin bebeğimi bırakmam sen git aşağı yat diye uynaıklara bak ne yardan geçiyolar ne serdennnn

kızlar çalışıcak olanlar bebişlerinize kimler bakıcak ben şimdiden düşünüyorum nasıl bırakıcaz yaaa

Sen sağol canım zaten hamilelikte de iyi son aylar büyücek habire sutyen mi alıcaz büyüdü diye. Bunlar esnek hem toparlar. Sutyen + atlet olarak daha ucuza geliyor aslında bu tek tek almaktansa.

Ay Zeynebim benimki de her seferinde korkuyorum nasıl tutarım ben onun bir yerleri acır diyor. Rüyasına girmiş geçenlerde minicik doğdu kucağıma verdiler diyor. Hep aklında ilk doğduğunda getirip onun kucağına vereceklermiş nasıl olurum çok merek ediyorum diyor kıyamam kız çok heyecanlılar:asigim:

canım sizinki kız olacak ya gör sen onların arasındaki aşkı senin pabucu dama atarlar benim kocişte kız istiyordu nasip işte ama bende kocişin pabucunu dama atarım gibi geliyor kesin küser beni unuttun diye
bana kalsa oğluşuma hiç bir kızı almayacağım ay şimdiden cadı kaynana oldum ben kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…