amin canlarm benm canımı sıkanda tekrar cagırması oldu inş bişi yoktur
canım benim özel doktorum yok hastaneye gidiyorum ben arayıp sorma şansım yok tafisfisfis
cnm ben 26.haftadayım ama dr yaptırabilirsin dedi.sende bayramın geçmesini beklemek zorunda değilsinki önümüzdeki hafta içi yaptırabilirsin ben kızılayda yaptırıcam sen nerede yaptıracaksın??
yok canım 28 haftalık olucam yoll 5 saat arabayla yol verirmiki acaba
esma canım bişi olmaz heralde ama yınede ne desem yalan olur sımdı en ıyısını doktor bılır gene
ya bı daha dunyaya gelırsem doktorun tekıyle ewlencem zati bu nedir ya bı ayagımız doktorlarda sıkıldım he bu ıstenklava:
canım benim özel doktorum yok hastaneye gidiyorum ben arayıp sorma şansım yok tafisfisfis
sorma valla çalışırken zor oluyo izin istemekten utanıyorum artıkk patronum anlayışlı olduğu halde
yok canım özel arabaylaucaklamı gıdıceksın kı canım? Araba yolculuguna bısı demez heralde ızmır-bursa 4 saat falan suruyo cok uzun degıl.
Walla hakkaten allah a emanetız...
Canım nette hep 24*28 haftalar arası dıyo bı doktorunu ara sor sen belkı unutmustur dıkkatınden kacmıstır.ısını garantıye al.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hıcbı bılgım yok ınankı ama tekrar yaptır bakalım bunda ne cıkıcak. ıns bı problem yoktur bebıslerı allah koruyo walla...
inşallah gelirler canımcnm dr iyi takip etmek istiyordur tekrar bakıcaktır inşallah iyi haberlerle gelirsin üzülüp miniğinide üzme annesi.allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
özel arabayla izin verir belki cnm da minibüsle verirmi dersin gerçi nilüferin vip çıkmış çok rahat onlada gelebilirsi.keşke bende manisaya gidebilsem belki bizimkiler süpriz yapar die bekliyorum bende.
işnşallah verir canımamin canm :) akrep kadınlarından hep korkardım dio ama nasibimde bir arep kadını varmıs dio.
Evet öyle canm ama işte çalışan hamile olmak ne kadar zormus yaa mafoldumben
ayy düşünemiyorum halimizi bıngıl bıngıl et olur her tarafımız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
teşekkür ediyorum canm.
Teşekkür ederim canm.
Bence verir canm çünkü bursa cok uzak bi yol değil.
Saol canm inşallah.
Saol canm .
Teşekkürler canm.
Korkma inşallah bişey cıkmayacak sen stres yapma üzme bebişi de kendinide.
inşallah verirler canımcanım doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle inşallaha.s.
Ben de hiç bilmiyorum valla adaşım ne yapıcam. 0-3 aylıklar mı fazla alınmalı yoksa büyük te almalı mıyım. Dün gezindiğim mağazadaki kız türk bebekleri 2.aydan sonra 3-6 alıklara geçiyor dedi. Ben de daha iki hastane çıkışı ve iç dış zıbın dışında birşey almadımkaydirigubbakcemile3
canım ben de eşimin memleketine gidicem nasip olursa bayramda. Cuma gidicem ben kontrole sorucam ama bir şey diyeceğini sanmıyorum. Sadece yolda durarak gidin diyor.
aman canım siz beni yine göründe erken doğurmayayım allah korusunoh oh ne güzel gel gel bursaya bekliyoruz canımmm bence verir sorun yoksa kız burda doğurma bide senide görürüz manacakk
yok canım geç olmaz sen şimdi 25+4 sün bayramdan sonra 29.hafta oluyo sanırım sorun olmazz
geçmiş olsun canım belki emin olmak için çağırmıştır oda olabilir bence
canım 2 saat molayla dinlenerek yolculuk veriyo doktorlar die okumuştum biyerde
kızlar kacıncı haftaya kadar calısıcaksınız?
Teşekkür ederim inaşşalah canm.canım hiç sıma canını bi arkadaşın daha 50 gr.lık yüksek çıkmıştı topikten ismini hatırlayamadım kusura bakmasın.. sonrasında 100 gr. lıkta herşey yoluna girdi... seninde öyle olucak merak etme hiç...
canım nice nice sağlıklı yaşlara inşallah eşinle meleğinle ailelerinizle... seneye inşallah 3 kişi kutlamayı nasip etsin Rabbim... :Saruboceq: :Saruboceq:
canım ben sayı veremem ama epey aldım.. tulumların içinden giydirmek için iç zıbını... sonuçta tuvaletini falan yapar bezin arasından bulaşır falan... günlük için bol bol aldım... zaten 2,50 tl di.. bide ağız bezi çok bol aldım sırf 16 tane annem yaptı sağolsun... oda çok kullanılıyormuş...
Teşekkür ederim inaşşlah canm.Canım doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle inşallaha.s.
Ben de hiç bilmiyorum valla adaşım ne yapıcam. 0-3 aylıklar mı fazla alınmalı yoksa büyük te almalı mıyım. Dün gezindiğim mağazadaki kız türk bebekleri 2.aydan sonra 3-6 alıklara geçiyor dedi. Ben de daha iki hastane çıkışı ve iç dış zıbın dışında birşey almadımkaydirigubbakcemile3
Canım ben de eşimin memleketine gidicem nasip olursa bayramda. Cuma gidicem ben kontrole sorucam ama bir şey diyeceğini sanmıyorum. Sadece yolda durarak gidin diyor.
Esra saol içerisnde baya bilgili videolar var onlarıda inceledim .kızlar doğum sonrası için video... lazım olucak:)))
Kız bebeklerin altı nasıl değiştirilir? - UZMAN TV
Erkek bebeklerin altı nasıl değiştirilir? - UZMAN TV
Güle güle canm .İnşallah tansiyonun yi cıkar.Ben Çıkıyorum kızŞllar Önce tansİyon sonra komŞu yapacam ÖpÜyorum
oyle tabı helede bu kadar masraf varken...canım Allah izin verirse ben 8 ayıma kdar açlışmayı istiyorum doğuma 3 hata kalıncaya kadar bir maaş bir maaştır bu devirde
Ben Çıkıyorum kızŞllar Önce tansıyon sonra komŞu yapacam ÖpÜyorum
kızlar bişiy sorucam ya ben şimdi 26 haftamı bitiriyorum doktor bir ay sonra gel demişti şeker yüklemesi için 28 inde bir ay olucak bayramdan sonraya kalıcak oda 29 haftalık olucak şeker yüklemesi için geç kalmış olmıcammı ?
canlarım benimde bi problemim var ve canım cok sıkkın ayrıntılı ultrasonda bebegimin karacigerinde leke görmüşlerdi ve tahliller yaptılar tahlillerim temizdi ama doktorum dn aksam tekrar aradı 2. kez ayrıntılı ultrason yapacagız dedi kafam cok karıstı bilginz varmı bu konuda lütfen yardım edinn perşembe günüde seker ygüklemesi yapılcak allahım bebişlerimizi saglıkla kucaggımıza almaytı nasip etsinnn
kızlar kacıncı haftaya kadar calısıcaksınız?
Zeynepciğim bozma moralini anam senin kızda pek bi nazlı olacak önce bi CEEE yapıyor sonra yok birşey anne merakl etme diye 2.ler temiz çıkıyor.buda öyle olur canım bak az önce DR u aradım yarın şeker testine gelicem dedim sizede rand. aldım sonuçlar için tamam canım gel yarın burdayım dedi veee bugün saat 4-5 ten sonra tatlı yeme saat 11.00 den sonrada hiç birşey yeme dedi.ama benim şimdiye kadar yediğim yarına da yeter zaten.bak o bile farkediyormuş sende Perşembe günü talıyı kes meyvede yeme o zaman normal çıkacak inşallah.
Esma 29 hafta geç gibi dr a da soramıyorsun.bi özelden geçerken sorsana şeker testi hangi haftalarda yaptırmalıyım diye .testlerin içinde en ucuzu şeker testi. benim gittiğim hastahane 20 tl yapacak.olmadı sen haftaya yaptır elinde hazır bulunsun.sonucu alıncada dr a gösterirsin.
dr kesin birdaha bakalım diye çağırmıştır emin olmak istedi belkide içini ferah tut inşallah birşey çıkmaz herşey yolundadır.
36. haftaya kadar düşünüyorum ama şuan sadece düşünüyorum canım bakalım dayanabilecekmiyim.son 1 ay kala olması zor olabilirde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?