2010 Şubat Anneleri

esra aŞk olsun ne demek aranızda halledın bız gÖbek kertmesı yapmadık mı shıne gelınıme talıp olma bozuŞmayalım yanı

kızlar selam 700 gr olmuş minik ELAm
doktor teyzemiz öyle dedi
saglığımız yerindeymiş şükür
gittik babasıyla odamızı aldık bugun
ayyy allahım nasıl güzel şeyler var
resmini çekemedim aralık başında gelecek koyarım o zmana profilime

zeynepcim banada ticker yapar mısın?
kimse yapmadı istedim o kadar
26 şubat tahmini doğum tarihim canım
şimdiden çok sağol

yılbaşında yerimizden kıpırdayamayızki ne yapcaz evde oturur televizyon seyrederiz alırız birde çekirdek çerez daha ne olsun :sm_cool:

Aaaa ne güzel fikir yawdelikafadulden Şimdiden canım çekti. Ay bir an evvel izne çıkmak istiyorum kaydirigubbakcemile3

anam ben cok rahatım su dogum konusunda ya aklıma bıle gelmyo walla :dilcikar:

Al benden de o kadar Zeynebim. Hiç aklıma gelmiyor:umursamaz:

kızlar emzirme atleti yada sütyeni kullanan yada kullanacak olan var mı???taavsiye edebileceğiniz bi marka var mı???

Canım ben bir tane atlet aldım ama yeni aldım daha giymedim. Emzirme için özellikle almadım. Karnı genişleyebilen bir atlet hamilelik boyunca giyilebilsin diye. Bir çoğu kısa kalıyor artık evdekilerin. Hamile çamaşırı olarak aldım ama aynı zamanda emzirme için kullanılıyor açılabiliyor göğüz yerleri. Ha bi de kendinden sutyenli yani içine bir daha bir şey giymene gerek kalmıyor. Bence son aylarda çok rahat olacak. 1 tane aldım denemek için memnun kalırsam gidip 2 tane daha alırım. Sutyen+Atlet olduğu için verdiğim 25 liraya acımadım açıkçası. Markası Chezelle.

Çıkanlara iyi akşamlar. Yeni girenlere hoşgeldinizopuyorumnanaktan

masallah ela bebege tatlımmm
yaparım tabı ne yazıyım tıckerın uzerıne
benımkınde ıpek kızım bal bocegım yazıyo mesela sen ne ıstersınnn

Canım ben bir tane atlet aldım ama yeni aldım daha giymedim. Emzirme için özellikle almadım. Karnı genişleyebilen bir atlet hamilelik boyunca giyilebilsin diye. Bir çoğu kısa kalıyor artık evdekilerin. Hamile çamaşırı olarak aldım ama aynı zamanda emzirme için kullanılıyor açılabiliyor göğüz yerleri. Ha bi de kendinden sutyenli yani içine bir daha bir şey giymene gerek kalmıyor. Bence son aylarda çok rahat olacak. 1 tane aldım denemek için memnun kalırsam gidip 2 tane daha alırım. Sutyen+Atlet olduğu için verdiğim 25 liraya acımadım açıkçası. Markası Chezelle.

Çıkanlara iyi akşamlar. Yeni girenlere hoşgeldinizopuyorumnanaktan[/QUOTE]

sen kullan hoşuna giderse bize de tavsiye et bi de izmirde nereden aldın ben de oradan alışveriş yapıyorum zaten

kaydirigubbakcemile5
masallah ela bebege tatlımmm
yaparım tabı ne yazıyım tıckerın uzerıne
benımkınde ıpek kızım bal bocegım yazıyo mesela sen ne ıstersınnn

"hayatıMIn yeni rengi ELA"
yazalım canım çok sağol sanada zahmet olacak giremedim şifre istiyor
beceremedim bir türlü

ahucum maşallah canım elacığa gözün aydın

sağol canım benim
yarında şeker taramam var inşallah hayırlısıyla atlatırsam

kaydirigubbakcemile5

maşaallah bebişine canımyaa oh oh hayırlı olsun prensesin odası.artık gelince koyarsın resmini. bana ticker arkadaşlar yaptı tatlım zeynep beceriyo kaydirigubbakcemile3

atlatırsın kuşum

fatoşş canım nasılsın tansiyon nasıl gene aynımı?? plaj esraya mj yazmış dedinya topiğemi yazmış??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…